DNA Test Metabolism and Lifestyle - GenePlanet

0%
0% (0)
Producător: GenePlanet

DNA Test Metabolism and Lifestyle este un test ADN unic și foarte simplu, ce se poate realiza acasă și care dezvăluie eficiența metabolismului, intoleranța la lactoză sau sensibilitatea la gluten și riscul de dependență de alcool sau nicotină în baza analizei genelor.

 

Kitul conține 6 analize. Profită de oferta specială și ia alte 81 de teste gratuite la prețul de 6. În total, vei primi 87 de analize ADN diferite.

Indisponibil pe termen lung

DNA Test Metabolism and Lifestyle dezvăluie secretele genelor voastre, ajută la dezvăluirea sensibilității la gluten, intoleranței la lactoză și riscului de dependență de alcool

DNA Test Metabolism and Lifestyle este un test ADN unic și foarte simplu pe bază de salivă, ce se poate realiza acasă și care în baza analizei genelor, dezvăluie eficiența metabolismului, intoleranța la lactoză sau sensibilitatea la gluten și riscul de dependență de alcool și nicotină. Fiecare persoană are o alcătuire genetică diferită, precum și o predispoziție genetică la alcool, gluten sau intoleranță la lactoză. Acest test ADN revoluționar va dezvălui secretele genelor voastre și o să vă ofere o ocazie unică de a vă modifica stilul de viață conform nevoilor individuale.

                                                      

Testul evaluează grupuri specifice de gene, care joacă un rol important în metabolismul cafeinei, alcoolului, glutenului sau lactozei. Acest lucru va dezvălui cât de bine metabolizați cafeina, alcoolul sau dacă aveți o predispoziție genetică la un risc mai mare de probleme digestive legate de gluten sau lactoză. Astfel, puteți lua decizii mult mai bune și mai informate legate de alegerile alimentare, grație cărora v-ați putea simți mult mai bine. De asemenea, vă puteți modifica stilul de viață în baza rezultatelor analizei genelor asociate cu un risc ridicat de dependență de alcool și nicotină. Acest lucru vă poate ajuta să vă îmbunătățiți stilul de viață zilnic și să luați decizii mai bune care ar putea avea un impact uriaș asupra calității vieții. 

                                                      

Împachetarea produsului, manualul, aplicația pentru telefon și rezultatele sunt disponibile în engleză, slovacă, poloneză, slovenă.

                                                            

DNA Test Metabolism and Lifestyle - GenePlanet

           

DNA Test Metabolism and Lifestyle și beneficiile sale 

 • un test ADN revoluționar pe bază de salivă la domiciliu
 • pentru utilizarea sa nu sunt necesare metode invazive
 • accesibil și ușor de utilizat 
 • dezvăluie predispozițiile genetice la dependența de alcool și nicotină
 • ajută la identificarea posibilelor probleme cu glutenul și lactoza
 • vă poate îmbunătăți stilul de viață
 • dezvăluie cum gestionează organismul vostru aportul de alcool și cafeină 
 • ajută la identificarea cauzei balonării și a altor probleme digestive
 • oferă recomandări personalizate pentru o schimbare a stilului de viață

                                                                         

Cum funcționează? 

 1. Imediat ce primiți testul după achiziționare, creați un cont pe site-ul web al producătorului GenePlanet și înregistrați testul cu un cod de bare și un cod de securitate.
 2. Apoi luați o mostră de salivă conform instrucțiunilor, sigiliați-o cu atenție și păstrați-o la loc uscat, la temperatura camerei fără a fi la îndemâna copiilor. Mostrele colectate nu trebuie păstrate la frigider!
 3. Vom ridica mostra gratuit prin curier imediat ce contactați serviciul clienți prin e-mail, apoi vom aranja o colectare a datelor pentru voi. Vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru ridicarea mostrei cât mai curând posibil, ideal în aceeași zi sau în ziua imediat următoare efectuării testului conform instrucțiunilor. Nu ar trebui să treacă mai mult de 7 zile de la efectuarea testului și recoltarea mostrei. Doar așa puteți obține rezultatele cât mai repede posibil.
 4. Vă vom notifica prin e-mail în aproximativ 7 săptămâni, imediat ce rezultatele sunt disponibile în aplicația online pe care o puteți accesa ușor prin contul de pe site-ul web al producătorului GenePlanet, care evaluează testele conform unor protocoale stricte și unor reguli de siguranță.
    
 
  

DNA Metabolism and Lifestyle conține 87 de teste ADN diferite incluzând:

 1. metabolismul alcoolului
 2. metabolismul cafeinei
 3. intoleranța la lactoză
 4. sensibilitatea la gluten
 5. dependența de nicotină
 6. dependența de alcool

 

Dacă veți profita de oferta noastră specială, veți primi 81 de analize incluzând arii precum dietă și greutate corporală, vitaminele și mineralele, dar și performanța sportivă. 

      

Atenție:

Acest test nu este recomandat copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat, la temperatura camerei. Testul ADN conține un lichid stabilizator care nu este toxic și nu este destinat ingestiei. Nu păstrați testul aplicat la frigider. Instrucțiunile de testare, precum și rezultatele sunt doar în engleză. Analizele GenePlanet sunt efectuate în conformitate cu cele mai stricte standarde profesionale, iar GenePlanet acordă o atenție specială securității laboratoarelor și datelor stocate. Toate datele sunt stocate și procesate în conformitate cu legislația europeană și locală la cele mai înalte standarde de securitate.

Detalii produs
EAN 3830077960078
Cod HS 39233010: -- S obsahom nepresahujúcim 2 litre
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Greutate netă 0.11 kg
Număr de bucăți per pachet 30 buc.
Greutate brută 0.11 kg
Lungime 18.50 cm
Lățime 12.50 cm
Înălțime 4.00 cm
Fabricat în EU
Categoria legală a produsului Accesorii
Categoria principală Teste ADN
Alte categorii Teste de diagnostic

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți DNA Test Metabolism and Lifestyle - GenePlanet
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:DNA Test Metabolism and Lifestyle - GenePlanet
Rating-ul dvs
Variante Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul