cele mai bune din categoria teste de diagnostic

Aveți nevoie de ajutor în alegerea anumitor produse? Inspirați-vă de la clienții care au încercat deja produsele noastre. Datorită recenziilor primite de la clienți, aveți acces ușor la experiența lor. Aici veți găsi cele mai apreciate produse din categoria Teste de diagnostic. Cel mai bine vândut produs din categoria Kit avansat de testare ADN - tellmeGen.

Teste de diagnostic este o categorie de produse care include teste de diagnosticare la domiciliu pentru a vă ajuta să găsiți cauza problemelor digestive, să detectați deficiențele de vitamine și minerale sau să vă adaptați stilul de viață în funcție de genetica voastră.

Testul de intoleranță la gluten poate ajuta la clarificarea cauzei multor probleme, cum ar fi balonarea constantă sau diareea. De asemenea, este recomandat să consultați un medic care să vă stabilească modalitatea de abordare a acestei probleme.

Testul pentru deficitul de fier poate explica lipsa energiei, starea de slăbiciune, oboseala, durerile de cap sau paloarea pielii. Astfel, este important să aveți în vedere aportul de fier împreună cu vitamina C, care să sporească absorbția fierului.

 

 Afișați mai multe

Testele ADN pe mostre de salivă vă pot arăta cum să vă adaptați stilul de viață în funcție de genetica voastră. 

 • Testul ADN pentru vitamine și minerale evaluează 12 grupuri selectate de gene care afectează metabolismul micronutrienților. Datorită acestui fapt, veți afla pe ce vitamine și minerale este bine să vă concentrați și, astfel, să reduceți sau să creșteți aportul lor prin alimentație sau suplimente nutritive.
 • Testul ADN pentru metabolism și stil de viață indică eficiența metabolismului vostru, intoleranța la lactoză sau gluten și riscul dependenței de alcool sau nicotină.
 • Testul ADN pentru performanța sportivă arată compoziția masei voastre musculare, ajutându-vă să găsiți o activitate sportivă care să se potrivească geneticii voastre. De asemenea, veți afla cât de bine vi se regenerează organismul după activitățile sportive sau dacă sunteți predispuși la leziuni ale țesuturilor moi.
 • Testul ADN pentru alimentație și greutate corporală vă va indica secretele geneticii voastre, oferindu-vă șansa unică de a vă adapta alimentația în funcție de predispozițiile voastre genetice. În plus, vă poate ajuta să pierdeți în greutate, să vă mențineți greutatea sau să evitați efectul yoyo în urma unei diete de slăbire.
 Afișați mai puțin

7 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Categorii
 • Teste ADN (5)
 • Alte teste (2)
Producător
 1. GenePlanet (4)
 2. Cerascreen (2)
 3. tellmeGen (1)
Culoare
 1. violet (4)
 2. shadow (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. 13% (1)
 2. 16% (1)
Preț
Filtrează după
 1. Kit avansat de testare ADN - tellmeGen
  Kit avansat de testare ADN - tellmeGen
  100%
  100 % (1)
  739,90Lei
 2. Test Omega-3 - CERASCREEN
  Omega 3 Test - Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  445,90Lei
 3. Test Vitamina D - CERASCREEN
  Vitamin D Test - Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  294,90Lei
 4. DNA Test MyLifestyle - GenePlanet
 5. DNA Test MyHealth - GenePlanet
  DNA Test MyHealth - GenePlanet
  0%
  0% (0)
  1.499,90Lei
 6. DNA Test Premium - GenePlanet
  DNA Test Premium - GenePlanet
  0%
  0% (0)
  2.239,90Lei
 7. DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals - GenePlanet
  Stoc epuizat

7 Produse