DNA Test Sports Performance - GenePlanet

0%
0% (0)
Producător: GenePlanet

DNA Test Sports Performance este un test ADN unic și foarte simplu, ce poate fi realizat acasă și care în baza analizei genei dezvăluie compoziția mușchilor și vă ajută să descoperiți activitățile sportive potrivite conforme cu alcătuirea voastră genetică.De asemenea, dezvăluie dacă sunteți predispuși la leziuni ale țesuturilor, cum răspunde organismul la antrenamentul de forță și cât de bine vă recuperați după activitățile sportive.

 

Kit-ul conține în mod normal 10 analize. Profitați de oferta specială și primiți 77 de analize gratis la prețul de 10. În total, veți primi 87 de analize ADN diferite. 

Stoc epuizat
Preț estimat 484,90Lei

DNA Test Sports Performance dezvăluie cel mai potrivit sport pentru voi conform potențialului genetic

DNA Test Sports Performance este un test ADN simplu pe bază de salivă, ce se poate realiza acasă și care utilizează analiza genei pentru a dezvălui ce sport vi se potrivește mai bine și vă ajută să vă îmbunătățiți performanța sportivă. Fiecare are o structură genetică diferită și o structură musculară cu o compoziție a fibrelor musculare diferită. Acest lucru afectează selecția ulterioară a activităților sportive unde puteți vedea rezultate excelente, care sunt conforme cu potențialul genetic. Acest test ADN revoluționar va dezvălui secretele genelor voastre și o să vă oferă ocazia unică de a vă îmbunătăți performanța sportivă conform ADN-ului vostru unic.  

      

Testul evaluează grupe specifice de gene care afectează performanța sportivă individuală și adaptările antrenamentului. Vă va ajuta să descoperiți o activitate sportivă adecvată conform predispoziției genetice. În baza acestui test, veți afla care este compoziția fibrelor voastre musculare și dacă practicarea unui sport de forță sau de rezistență este mai potrivit pentru voi. De asemenea, vă va ajuta să determinați dacă sunteți predispuși la leziuni ale țesuturilor precum mușchi, tendoane, ligamente și să reduceți acele activități care prezintă cel mai mare risc. Prin analizarea genei războinic COMT, veți învăța cum să reacționați în situații stresante, lucru care vă va ajuta să luați decizii mai informate care pot avea un impact uriaș nu numai asupra calității și eficienței vieții sportive. Testele incluse evaluează o predispoziție genetică ce afectează dimensiunea și forța musculară, VO2max sau nivelul de recuperare după activitățile sportive. Pachetul, manualul și aplicația sunt doar în engleză, la fel ca și rezultatele testului. 

            

Împachetarea produsului, manualul, aplicația pentru telefon și rezultatele sunt disponibile în engleză, slovacă, poloneză, slovenă.

                   

DNA Test Sports Performance - GenePlanet

       

DNA Test Sports Performance și beneficiile sale

 • un test ADN revoluționar pe bază de salivă ce poate fi realizat acasă
 • pentru utilizarea sa nu sunt necesare metode invazive
 • accesibil și ușor de utilizat  
 • dezvăluie compoziția fibrelor musculare
 • ajută la selectarea unui sport adecvat în baza analizei ADN 
 • poate îmbunătăți performanța sportivă
 • dezvăluie sensibilitatea la leziunile țesuturilor
 • analizează predispoziția valorii VO2max
 • dezvăluie răspunsul la situațiile stresante
 • oferă recomandări personalizate pentru îmbunătățirea performanței sportive

    

Cum funcționează? 

 1. Imediat ce primiți testul după achiziționare, creați un cont pe site-ul web al producătorului GenePlanet și înregistrați testul cu un cod de bare și un cod de securitate.
 2. Apoi luați o mostră de salivă conform instrucțiunilor, sigiliați-o cu atenție și păstrați-o la loc uscat, la temperatura camerei fără a fi la îndemâna copiilor. Mostrele recoltate nu trebuie păstrate la frigider!
 3. Vom ridica mostra gratuit prin curier imediat ce contactați serviciul clienți prin e-mail, apoi vom aranja o colectare a datelor pentru voi. Vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru ridicarea mostrei cât mai curând posibil, ideal în aceeași zi sau în ziua imediat următoare efectuării testului conform instrucțiunilor. Nu ar trebui să treacă mai mult de 7 zile de la efectuarea testului și recoltarea mostrei. Doar așa puteți obține rezultatele cât mai repede posibil.   
 4. Vă vom notifica prin e-mail în aproximativ 7 săptămâni, imediat ce rezultatele sunt disponibile în aplicația online pe care o puteți accesa ușor prin contul de pe site-ul web al producătorului GenePlanet, care evaluează testele conform unor protocoale stricte și unor reguli de siguranță.
         
    
 
        

DNA Sports Performance conține 87 analize ADN:

 1. risc de leziuni ale țesuturilor (mușchi, tendoane, ligamente)
 2. genă războinic
 3. VO2max - potențial de rezistență sportivă
 4. recuperare post-antrenament
 5. volum muscular
 6. masă corporală slabă
 7. predispoziție la rezistență
 8. predispoziție la forță
 9. predispoziție la frecvență cardiacă în repaus
 10. crampe musculare
 
Dacă profitați de avantajul ofertei noastre speciale, veți primi 77 de analize din domenii precum Dietă și Greutate Corporală, Vitamine și Minerale și Metabolism și Stil de Viață.       

Atenție:

Acest test nu este recomandat copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat, la temperatura camerei. Testul ADN conține un lichid stabilizator care nu este toxic și nu este destinat ingestiei. Nu păstrați testul la frigider. Instrucțiunile de testare, precum și rezultatele sunt doar în engleză. Analizele GenePlanet sunt efectuate în conformitate cu cele mai stricte standarde profesionale, iar GenePlanet acordă o atenție specială securității laboratoarelor și datelor stocate. Toate datele sunt stocate și procesate în conformitate cu legislația europeană și locală la cele mai înalte standarde de securitate.

Detalii produs
EAN 3830077960092
Cod HS 39233010: -- S obsahom nepresahujúcim 2 litre
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Greutate netă 0.11 kg
Număr de bucăți per pachet 30 buc.
Greutate brută 0.11 kg
Lungime 18.50 cm
Lățime 12.50 cm
Înălțime 4.00 cm
Fabricat în EU
Categoria legală a produsului Accesorii
Categoria principală Teste ADN
Alte categorii Cadouri
Cadouri pentru ea
Cadouri pentru el
Teste de diagnostic

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți DNA Test Sports Performance - GenePlanet
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:DNA Test Sports Performance - GenePlanet
Rating-ul dvs
Variante Preț Preţ special În stoc
single_variant 629,90Lei 484,90Lei
stoc epuizat
Disponibil începând cu
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul