DNA Test Diet and Body Weight - GenePlanet

0%
0% (0)
Producător: GenePlanet

DNA Test Diet and Body Weight este un test ADN unic și foarte simplu, care se realizează la domiciliu și care în baza analizei genei dezvăluie predispozițiile genetice la supraponderalitate sau obezitate. În plus, dezvăluie modul de a răspuns al organismului la aportul de carbohidrați sau grăsimi și ajută la ajustarea dietei pentru a vă menține sănătatea și o greutate corporală optimă. Nutriția personalizată nu a fost niciodată atât de aproape de obiectivele voastre. 

 

Kitul conține 12 analize. Profită de oferta specială și ia alte 75 de teste gratuite la prețul de 12. În total, vei primi 87 de analize ADN diferite.

Indisponibil pe termen lung

DNA Test Diet and Body Weight este un test unic și simplu pe bază de salivă ADN, care vă ajută să vă îmbunătățiți stilul de viață, să pierdeți în greutate și să scăpați de pofta de dulce

DNA Test Diet and Body Weight este un kit simplu de testare a ADN-ului la domiciliu pe bază de salivă care utilizează analiza genei pentru a vă dezvălui cum să adaptați dieta pentru a vă menține sănătatea și greutatea corporală. Fiecare persoană are o alcătuire genetică diferită, iar ce este bun pentru o persoană s-ar putea să nu fie bun pentru toată lumea. Acest test ADN revoluționar va dezvălui secretele genelor voastre, oferindu-vă oportunitatea unică de a vă personaliza mesele cunoscând predispozițiile genetice. Descoperiți cum răspunde organismul la aportul de carbohidrați și grăsimi. Astfel, puteți face ajustările recomandate, să vă luați rămas bun de la creșterea în greutate nejustificată, va reduce pofta de dulce și creșterea apetitului. Femeile vor afla dacă în alcătuirea lor genetică există o "genă de ardere a grăsimilor" care oferă anumite beneficii pentru pierderea în greutate. Pentru prima dată puteți folosi analiza ADN pentru a afla cum să lucrați cu genele prin recomandări nutriționale personalizate concepute special pentru voi.

         

DNA Test Diet and Body Weight vă poate ajuta să pierdeți în greutate, să vă mențineți greutatea și să rupeți ciclul constant al testării diverselor diete pentru ca apoi să luați iar în greutate. Pe măsură ce vă adaptați dieta conform rezultatelor analizei, puteți observa și o scădere a apetitului și a poftei de alimente sărate, dulci sau grase.

                                                                                                                            

Împachetarea produsului, manualul, aplicația pentru telefon și rezultatele sunt disponibile în engleză, slovacă, poloneză, slovenă.

       

DNA Test Diet and Body Weight - GenePlanet

                                                                                           

DNA Test Diet and Body Weight și beneficiile sale

 • un test ADN revoluționar pe bază de salivă la domiciliu
 • pentru utilizarea sa nu sunt necesare metode invazive
 • accesibil și ușor de utilizat 
 • dezvăluie răspunsul organismului la carbohidrați și grăsimi
 • poate îmbunătăți stilul de viață
 • ajută la adaptarea dietei și la pierderea în greutate 
 • oferă recomandări nutriționale personalizate
 • dezvăluie compoziția ideală a dietei în baza analizei genetice

         

Cum funcționează?

 1. Imediat ce primiți testul după achiziționare, creați un cont pe site-ul web al producătorului GenePlanet și înregistrați testul cu un cod de bare și un cod de securitate.
 2. Apoi luați o mostră de salivă conform instrucțiunilor, sigiliați-o cu atenție și păstrați-o la loc uscat, la temperatura camerei fără a fi la îndemâna copiilor. Mostrele recoltate nu trebuie păstrate la frigider!
 3. Vom ridica mostra gratuit prin curier imediat ce contactați serviciul clienți prin e-mail, apoi vom aranja o colectare a datelor pentru voi. Vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru ridicarea mostrei cât mai curând posibil, ideal în aceeași zi sau în ziua imediat următoare efectuării testului conform instrucțiunilor. Nu ar trebui să treacă mai mult de 7 zile de la efectuarea testului și recoltarea mostrei. Doar așa puteți obține rezultatele cât mai repede posibil.   
 4. Vă vom notifica prin e-mail în aproximativ 7 săptămâni, imediat ce rezultatele sunt disponibile în aplicația online pe care o puteți accesa ușor prin contul de pe site-ul web al producătorului GenePlanet, care evaluează testele conform unor protocoale stricte și unor reguli de siguranță.
   
           
 

            

DNA Test Diet and Body Weight conține 87 analize ADN:

 1. riscul de alua din nou în greutate
 2. riscul de supraponderaitate
 3. răspunsul metabolic la aportul de acizi grași saturați
 4. răspunsul metabolic la aportul de acizi grași mononesaturați
 5. răspunsul metabolic la aportul de acizi grași polinesaturați
 6. răspunsul metabolic la aportul de carbohidrați
 7. riscul tendinței de a consuma prea multe alimente dulci
 8. analiza nivelului de sațietate și foame
 9. percepția gustului dulce
 10. percepția gustului amar
 11. analiza compoziției ideale a dietei
 12. gena de ardere a grăsimilor (femei)

     

Dacă veți profita de oferta noastră specială, veți primi 75 de analize incluzând metabolismul și stilul de viață, vitaminele și mineralele, dar și performanța sportivă. 

 

Atenție:

Acest test nu este recomandat copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat, la temperatura camerei. Testul ADN conține un lichid stabilizator care nu este toxic și nu este destinat ingestiei. Nu păstrați testul la frigider. Instrucțiunile de testare, precum și rezultatele sunt doar în engleză. Analizele GenePlanet sunt efectuate în conformitate cu cele mai stricte standarde profesionale, iar GenePlanet acordă o atenție specială securității laboratoarelor și datelor stocate. Toate datele sunt stocate și procesate în conformitate cu legislația europeană și locală la cele mai înalte standarde de securitate.

Detalii produs
EAN 3830077960054
Cod HS 39233010: -- S obsahom nepresahujúcim 2 litre
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Greutate netă 0.11 kg
Număr de bucăți per pachet 30 buc.
Greutate brută 0.11 kg
Lungime 18.50 cm
Lățime 3.50 cm
Înălțime 12.00 cm
Fabricat în EU
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Categoria principală Teste ADN
Alte categorii Cadouri
Cadouri pentru ea
Cadouri pentru el
Teste de diagnostic

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți DNA Test Diet and Body Weight - GenePlanet
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:DNA Test Diet and Body Weight - GenePlanet
Rating-ul dvs
Variante Preț În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul