Rețetă fitness: Prăjitură simplă din făină de ovăz și căpșuni

Web - Fitness recept: Jednoduchý jahodový koláč z ovsenej múky

Există ceva mai bun decât o cafea la prânz? Da, o cafea alături de un desert delicios! Pregătiți această prăjitură din făină de ovăz și căpșuni, care vă va face ziua mai frumoasă. Vi s-a făcut poftă? Haideți să o pregătim!

Ingrediente pentru aluat:

  • 300 g făină de ovăz cu aromă de vanilie sau fără aromă
  • 100 g migdale
  • 80 ml sirop de agave
  • 70 g banane (1 banană mai mică)
  • 70 ml apă
  • 2 lingurițe de bicarbonat de sodiu

Ingrediente pentru umplutură:

Mod de preparare:

Începem să tăiem căpșunile în felii și le punem împreună cu siropul de agave și semințele chia într-o tigaie, le acoperim cu un capac și le lăsăm să fiarbă înăbușit aproximativ 10 minute. Între timp amestecăm toate ingredientele pentru aluat – făina, migdalele măcinate, siropul de agave, banana pasată, apa și bicarbonatul de sodiu, până se formează un aluat uniform sfârămicios. Pregătim o tavă de copt de mărime medie și o pulverizăm cu ulei de cocos. Apoi punem din aluat în tavă, îl netezim și întindem peste el umplutura de căpșuni. Restul aluatului îl presărăm deasupra umpluturii. Dăm prăjitura la cuptor la 170°C pentru aproximativ 25 de minute. După ce s-a copt lăsăm prăjitura să se răcească și apoi o tăiem în 8 bucăți și o servim!

Rețetă fitness: Prăjitură simplă cu căpșuni din făină de ovăz
Valori nutriționale pentru 1 porție (în toal 8 porții)

Calorii

Proteine

Carbohidrați

Grăsimi

318

9 g

47 g

10 g

Credem că această prăjitură din făină de ovăz și căpșuni este delicioasă și va reuși să vă facă ziua mai plăcută. Dacă doriți să le faceți o bucurie și prietenilor voștri, nu uitați să le distribuiți rețeta.