Autentificare

Rețetă fitness: Tartă sărată cu zucchini și un conținut ridicat de proteine

Vă place zucchini şi sunteţi în căutarea unei gustări fitness ușoare şi cu un conținut bogat de proteine? Tarta cu zucchini este alegerea ideală pentru toți cei care preferă gustările sărate şi, în același timp, îşi controlează aportul caloric. Savuraţi tarta sărată şi completaţi-vă aportul de proteine, fără să vă faceți griji, deoarece o porție conține doar 133 de calorii. Tarta o puteți servi cu legume proaspete sau chiar cu șuncă sau ton. Poftă bună!

Rețetă fitness: Tartă sărată cu zucchini și un conținut ridicat de proteine

Avem nevoie de:

Mod de prepare:

Începem cu pregătirea zucchiniului, pe care îl spălam bine şi îl dăm pe răzătoare. Lăsați-l să stea într-un bol aproximativ 5-10 minute, după care cu ajutorul unui prosop de bucătărie, eliminați excesul de apă. Apoi, amestecați ouăle, sarea, piperul, proteinele și apa într-un bol și la sfârșit adăugați zucchiniul. Dacă doriți să faceți rețeta puțin mai specială, puteți adăuga și mozzarella răzuită.

Aluatul trebuie amestecat bine, după care se toarnă într-o formă de copt cu un diametru de aproximativ 20×20 cm. Înainte de a turna aluatul în formă, este recomandat să puneţi hârtie de copt sau să pulverizaţi cu ulei de măsline. Coaceți tarta la 175°C, pentru aproximativ 45 de minute, până când mijlocul este copt corespunzător. Lăsați tarta să se răcească cel puțin 10 minute înainte de a o tăia. Poftă bună!

Valori nutriționale per porție (4 porții în total)

Calorii

Proteine

Carbohidrați

Grăsimi

133

17 g

2 g

6 g


Tartă sărată cu zucchini și un conținut ridicat de proteine

Tarta sărată cu 133 calorii pe porție, este o gustare ideală sau o cină uşoară și nu trebuie să vă faceți griji că veți lua în greutate. V-am convins să încercați această rețetă fitness? Dacă o pregătiți acasă, nu uitaţi să ne trimiteți o poză. În cazul în care reţeta v-a stârnit interesul, puteţi să o distribuiţi.