Rețetă fitness: Biscuiți proteici vegani cu semințe de chia

Rețetă fitness: Biscuiți proteici vegani cu semințe de chia

Credeți că din cauza dietei trebuie să renunțați la deserturile preferate? Cu această rețetă fitness de biscuiți vegani cu semințe de chia veți rezolva această dilemă. Haideți să ne convingem împreună că și biscuiții sănătoși pot avea un gust excelent!

Ingrediente:

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

Mod de preparare:

În primul rând, zdrobim banana cu o furculiță până când obținem un piure. Apoi, într-un bol mare amestecăm toate ingredientele necesare pentru aluat – apă, curmalele tocate, proteinele, untul de arahide pudră, semințele de chia, nucile tocate, piureul de banane și scorțișoara. Amestecul obținut îl lăsăm să stea pentru aproximativ 10 minute până când se umflă semințele de chia și compoziția s-a mai îngroașat. Împărțim aluatul în 10 părți egale și cu ajutorul mâinilor formăm biscuiții. Așezăm biscuiții într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și îi coacem la o temperatură de 200 ℃ pentru aproximativ 20 minute. După ce s-au copt, scoatem biscuiții din cuptor, îi lăsăm să se răcească și îi putem servi. Poftă bună!

Rețetă fitness: Biscuiți proteici vegani cu semințe de chia
Valori nutriționalepentru 1 biscuite( în total 10 biscuiți)
Calorii170
Proteine12 g
Carbohidrați19 g
Grăsimi6 g

Sperăm că veți distribui această rețetă fitness de biscuiți proteici vegani cu semințe chia pentru a se putea bucura de ei și prietenii voștri.

Adăugați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *