Rețetă Fitness: Tortilla cu tofu și sos de miere și muștar

Rețetă Fitness: Tortilla cu tofu și sos de miere și muștar

Vi se face foame dintr-o dată? Atunci cu siguranță o să vă placă rețeta noastră de astăzi. Cel mai mare avantaj îl reprezintă prepararea sa rapidă. Astfel, nu veți petrece mai mult de zece minute în bucătărie pregătind acest fel de mâncare. Combinația de tortilla, tofu și legume se completează perfect cu deliciosul sos de miere și muștar. În această rețetă nu veți găsi carne, așa că este perfectă pentru vegetarieni sau pentru oricine încearcă să-și reducă consumul de carne din orice motiv.

Ingrediente:

Tortilla cu tofu și sos de miere și muștar - ingrediente

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

Mod de preparare:

Scurgeți saramura din tofu și îndepărtați excesul de apă cu un prosop de hârtie. Tăiați brânza tofu în fâșii și condimentați după gust.

Tortilla cu tofu și sos de miere și muștar - tofu condimentat

Încingeți o tigaie pulverizată cu ulei spray și prăjiți tofu pe toate părțile până când aceasta devine aurie. Între timp, pregătiți legumele. Dacă nu aveți un amestec gata făcut, tăiați salata verde în bucăți mai mici și morcovii fâșii fine. Tăiați mărunt și ceapa decojită. Amestecați toate legumele într-un bol pentru a combina aromele. Puteți încălzi tortilla pe o tigaie pentru a fi mai ușor de prelucrat. Umpleți cu legumele preparate, tofu și asezonați cu dressing-ul. Puteți orna și cu semințe de susan.

Tortilla cu tofu și sos de miere și muștar - tortilla umplută

În cele din urmă, pur și simplu înfășurați tortilla și serviți. Astfel, o puteți lua cu voi la lucru ca prânz rapid și convenabil.

Tortilla cu tofu și sos de miere și muștar
Valori nutriționale

1 porție (3 porții în total)

Valoare energetică313 kcal
Proteine14.5 g
Carbohidrați43 g
Grăsimi8.5 g
Fibre3.5 g

Dacă sunteți în căutarea unui sfat rapid pentru prânz la pachet, atunci această tortilla cu tofu cu siguranță nu vă va dezamăgi. Datorită faptului că am folosit tofu în loc de carne, această masă poate fi savurată și de către vegetarieni.

Nu ezitați să ne împărtășiți creațiile voastre culinare pe rețelele de socializare, etichetându-ne cu #gymbeamro.

Adăugați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *