Rețetă fitness: Tartă vegană cu caise

Marhuľový veágnsky koláč

Aveți o grădină plină cu caise delicioase? Pregătiți această tartă sănătoasă și  gustoasă, care se prepară foarte ușor! Bucurați-vă de combinația gustului de caise și aroma de vanilie a proteinelor, care vor îmbogăți acest preparat. Haideți să începem!

Ingrediente:

Mod de preparare:

În primul rând, amestecăm toate ingredientele uscateterciul de ovăz, izolatul din soia, semințele de chia, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Le amestecăm și apoi adăugăm laptele vegetal. Mixăm bine aluatul până obținem o compoziție uniformă. Pregătim tava în care vom coace tarta (noi am utilizat o formă rotundă cu diametrul de 20 cm) și o pulverizăm cu ulei de cocos sub formă de spray sau o tapetăm cu hârtie de copt. Între timp, tăiem caisele în felii, le așezăm deasupra și presărăm cu nucă de cocos. Apăsăm ușor caisele, astfel încât să intre parțial în aluat. Coacem tarta timp de 50 de minute la 180℃. După coacere, lăsăm tarta să se răcească, o feliem și poate fi savurată!

Rețetă fitness: Tartă vegană cu caise
Valori nutriționale pentru 1 porție (în total 6 porții)

Kalórie

Bielkoviny

Sacharidy

Tuky

306

23 g

34 g

7 g

Credem că veți pregăti și voi acest desert cu caise, delicios și sănătos. Dacă v-a plăcut această rețetă, susțineți-o cu un share.