Autentificare
Fitness recept: Lahodné pohánkové palacinky vhodné aj pre vegánov

Rețetă Fitness: Clătite vegane delicioase cu hrișcă

Hrișca este o cereală ușor de digerat, ce excelează prin conținutul ridicat de proteine, vitamine și minerale. Prin urmare, este indicat să o includeți în alimentația voastră. Așadar, am venit cu o idee strălucită și am creat niște clătite din terciul nostru hrănitor de hrișcă folosind și alte ingrediente sănătoase. În plus, această rețetă poate fi preparată și de către persoanele vegane. Trebuie să o încercați neapărat!

Ingrediente:

Ingrediente pentru decorat:

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

Instrucțiuni de preparare:

Pasați banana cu o furculiță, adăugați laptele și amestecați bine. Apoi adăugați terciul, semințele, oțetul, apa minerală, scorțișoara și sarea și amestecați până când toate ingredientele se omogenizează. Ar trebui să obțineți un amestec dens și uniform. Ungeți tigaia pentru clătite cu ulei de cocos și folosiți o lingură pentru a forma clătite mici. Coaceți-le până când se rumenesc pe ambele părți. La final, ornați cu fructe, adăugați siropul fără calorii și serviți! Poftă bună!

Rețetă Fitness: Delicious Vegan Buckwheat Pancakes
Valori nutriționale1 porție (1 porție în total)
Calorii463
Proteine12 g
Carbohidrați88 g
Grăsimi7 g

Credem că toți cei care iubesc mâncărurile dulci și sănătoase au acordat atenție acestei rețete, deoarece clătitele vegane din hrișcă sunt cu adevărat geniale! Dacă și pe voi v-a impresionat rețeta, nu ezitați să o distribuiți pe rețelele voastre de socializare.

Nu ezitați să ne împărtășiți creațiile voastre culinare pe rețelele de socializare, folosind #gymbeamro.