Autentificare
Web - Zeleninové placky s quinoou

Rețetă fitness: Clătite din legume și quinoa

Preparatele rapide, nutritive și gustoase sunt preferatele noastre! Știm că și ale voastre, de aceea am am adăugat în această categorie o rețetă de clătite din legume și quinoa. Sunt excelente atât calde, cât și reci și le veți putea savura în timplu prânzului de duminică cu familia, dar și ca o gustare sănătoasă și bogată, în mașină, în timpul unei călătorii! Să le preparăm împreună!

Pentru preparare avem nevoie de:

Mod de preparare:

Mai întâi, trebuie să pregătiți quinoaconform instrucțiunilor. Între timp, tocați mărunt dovlecelul ardeii și roșiile și zdrobiți brânza cajucu o furculiță. Când este quinoa, o puteți amesteca cu legumele tocate, brânza caju, pătrunjelul tocat, sarea,piperul negru și făina într-un castron mare. Apoi, modelați clătiteledin acest amestec cu mâinile umede. Pregătiți o tigaie cu o suprafață neaderentă și ungeți-o cu ulei sub formă de spray. Coaceți clătitele pe ambele părți până devin aurii. Presărați rucola, asezonați cu ketchup și bucurați-vă de gustul perfect!

Rețetă fitness: Clătite din legume și quinoa
Valori nutriționale pentru 1 porție (în total 2 porții)

Calorii

Proteine

Carbohidrați

Grăsimi

595

23 g

64 g

26 g

Credem că veți prepara curând această delicatesă sănătoasă sub formă de clătite din legume și quinoa. Dacă v-a plăcut rețeta, nu uitați să o susțineți cu un share.