Autentificare
Web - Domáce vegan toffifee

Rețetă fitness: Toffifee de casă vegan

Noi adorăm delicioasa combinație de caramel, alune și ciocolată din desertul Toffifee. De aceea am decis să vă prezentăm o rețetă, datorită căreia puteți prepara rapid acest deliciu, chiar din confortul casei și, în plus, veți avea nevoie doar de câteva ingrediente. În plus, ne-am gândit și la iubitorii bucătăriei vegane și la persoanele cu intoleranțe. Încercați și voi acest desert veganToffifeefăcut în casă!

Ingrediente:

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

Mo de preparare:

Puneți o conservă de lapte de cocos în frigider peste noapte. A doua zi, scoateți partea solidă și topiți-o împreună cu zahărul într-o oală mică, amestecând continuu. Când obțineți un caramel lichid și uniform, dați la o parte oala de pe foc. Apoi adăugați untul de caju și amestecați până când cele două compoziții se combină.

Prepararea caramelului

Prăjiți puțin alunele în tigaie și îndepărtați-le coaja fină. Turnați caramelul, care s-a răcit ușor, în formă, puneți o alună în mijloc și turnați caramelul rămas peste. Puneți toffifee în frigider timp de jumătate de oră, astfel încât caramelul să se întărească și apoi decorați cu ciocolată topită. Lăsați desertul în frigider timp de cel puțin două ore, apoi scoateți bomboanele din forme și savurați-le! PăstrațiToffifee la frigider.

Rețetă fitness: Toffifee de casă vegan
Valori nutriționale pentru 1 bucată (în total 15 bucăți)

Calorii

Proteine

Carbohidrați

Grăsimi

43

1 g

3 g

3 g

Credem că vă veți încânta curând papilele gustative cu această rețetă a desertului Toffifee și dacă v-a plăcut, nu uitați să o susțineți distribuind-o.