Rețetă Fitness: Prăjitură vegană cu migdale și cremă pufoasă de zmeură

Rețetă Fitness: Prăjitură vegană cu migdale și cremă pufoasă de zmeură

Iubim rețetele vegane deoarece ne putem lăsa imaginația să zboare și putem folosi ingrediente noi, interesante. Iar rezultatele merită! În plus, aceste rețete sunt recomandate tuturor gurmanzilor, vegani sau persoane cu diverse intoleranțe. Această rețetă nouă de pătrățele cu migdale și cremă pufoasă din fructe liofilizate se va potrivi perfect în colecția de rețete. Este doar o delicatesă bogată în fibre care vă va aduce un zâmbet.

Ingrediente pentru bază:

Ingrediente pentru cremă:

Ingrediente pentru decor:

Ingrediente pentru tort vegan cu fructe liofilizate

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

Mod de preparare:

Amestecați laptele, făina spelta, făina de migdale, zahărul, cacaua, uleiul de cocos topit, zmeura zdrobită, proteinele și praful de copt. Creați un aluat fin, lichid, turnați-l într-o tavă de copt (noi am folosit una cu dimensiuni de 27 x 27cm) și coaceți timp de 35 – 45 minute la 180 °C. Faceți testul scobitorii pentru a vedea dacă prăjitura este gata. Între timp, preparați crema. Amestecați bine smântâna vegană cu fructele liofilizate. Vă recomandăm să folosiți un amestec de zmeură și căpșuni până obțineți un efect roz frumos. Întindeți crema pe blatul răcit și decorați cu fructe zdrobite. Savurați!

Rețetă Fitness: Prăjitură vegană cu migdale și cremă pufoasă de zmeură

Valori nutriționale

1 bucată (12 bucăți în total)

Calorii231
Proteine8 g
Carbohidrați20 g
Grăsimi12 g
Fibre5,5 g

Credem că veți savura acest desert vegan de pătrățele cu migdale și cremă pufoasă de zmeură. Nu uitați să o distribuiți prietenilor pentru a-i susține în urmarea unui stil de viață sănătos.

Nu ezitați să ne împărtășiți creațiile voastre pe rețelele de socializare, folosind #gymbeamro.

Adăugați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *