Autentificare

Rețetă fitness: piept de pui în sos barbeque cu salata quinoa și ananas

Masa servită după antrenament este sursa de nutrienți pentru regenerarea masei musculare, sinteza glicogenului și proteinelor. Așadar, este bine ca după antrenament să consumați proteine, carbohidrați, dar și grăsimi sănătoase.  

     

Încercați rețeta noastră fitness de pui în sos barbeque cu salata quinoa și ananas, care conține o proporție ridicată de proteine și fibre. Este o rețetă bogată din punct de vedere nutrițional, este gustoasă și vă oferă doza necesară de energie. În plus, se prepară foarte simplu și rapid și o puteți servi înainte de antrenament sau ca masă de prânz ori cină. 

    

Ingrediente pentru 2 porții:

         

Ingrediente pentru prepararea rețetei fitness         

Mod de preparare:

Spălăm bine pieptul de pui și îl tăiem în bucăți mici. Adăugăm sosul BBQ fără calorii, amestecăm foarte bine și lăsăm la rece pentru câteva ore în frigider. Scoatem din frigider și prăjim bucățile de pui într-o tigaie bine încinsă și unsă în prealabil cu uleiul de măsline spray.

        

Mod de preparare rețetă fitness: Pui barbeque cu salată quinoa și ananas       

Fierbem quinoa în apă sărată până devine moale. Ulterior adăugăm spanacul, ananasul, alunele tocate mărunt și coriandrul. După gust, mai adăugăm zeamă de lămâie și eventual suc din compotul de ananas. Amestecăm foarte bine salata și servim cu pieptul de pui. Poftă bună!

                

Rețeta fitness: Barbeque de pui cu salată quinoa și ananas             

Valoare nutrițională 1 porție

Calorii

Proteine

Carbohidrați

Grăsimi

Fibre

457

46 g

57 g

15 g

6 g

           

Veți încerca această rețetă fantastică de piept de pui în sos BBQ? Scrieți-ne în secțiunea de comentarii care este mâncarea voastră preferată după antrenament și ce obișnuiți să mâncați la prânz sau cină. Dacă v-a plăcut rețeta noastră, nu uitați să o distribuiți.