Autentificare
Web - Nepečený Oreo cheesecake

Rețetă Fitness: Oreo Cheesecake fără coacere

Dacă și voi adorați biscuiții Oreo, atunci următoarele rânduri sunt ceea ce vă trebuie. Am pregătit o rețetă de Oreo cheesecake fără coacere într-o variantă fit care vă va plăcea nu numai grație gustului incredibil, dar și datorită proporției de proteine. V-ați îndrăgostit și voi? Nu mai așteptați și haide să o preparăm!

Ingrediente pentru blat:

  • 140 g ovăz
  • 100 g biscuiți Oreo măcinați
  • 40 g ulei de cocos

Ingrediente pentru umplutură:

  • 500 g brânză (Gervais, Philadelphia,…)
  • 200 g ricotta
  • 1 măsură proteine Just Whey cu aromă de vanilie
  • 50 g biscuiți Oreo sfărâmați
  • 10 g gelatină

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

Mod de preparare:

Mai întâi, rupeți biscuiții în bucăți mai mici, adăugați ovăzul, și măcinați pudră totul. Între timp, topiți uleiul de cocos, apoi adăugați-l în amestecul măcinat și amestecați din nou până când toate ingredientele sunt bine îmbinate. Așezați amestecul într-o formă de prăjituri (am folosit o tavă cu diametrul de 20 cm), tapetată cu hârtie de copt sau unsă cu ulei de cocos sub formă de spray.

Întindeți amestecul uniform pe fundul tăvii și păstrați în frigider timp de 30 de minute.

Între timp, preparați umplutura. Amestecați brânza, ricotta, și proteinele până se formează un amestec fin cremos. Preparați gelatina conform instrucțiunilor și amestecați-o cu umplutura, adăugați biscuiți Oreo sfărâmați și amestecați bine împreună. După jumătate de oră, scoateți blatul din frigider, turnați umplutura peste el și întindeți uniform. Păstrați cheesecake-ul la frigider peste noapte. A doua zi, decorați după gust și imaginației și este gata de servire! Delicios!

Rețetă Fitness: Oreo Cheesecake fără coacere
Valori nutriționale pentru 1 porție (9 porții în total)

Calorii

Proteine

Carbohidrați

Grăsimi

340

14 g

24 g

21 g

Credem că veți adora la fel de mult ca și noi acest Oreo cheesecake pufos și cremos și dacă ați vrea ca și prietenii voștri să încerce această rețetă, nu uitați să o distribuiți.