Autentificare
Recept - Nepečený tvarohový cheesecake s malinami

Rețetă Fitness: Cheesecake fără coacere cu brânză dulce și zmeură

Marea explozie a desertului perfect numit „cheesecake” pare să nu se termine niciodată, ci este tot mai popular . Cu greu veți găsi o cafenea care nu are cheesecake în meniu. Vă oferim o rețetă a unei versiuni mai sănătoase și mai nutritive. Luați o pauză și preparați acest cheesecake delicat cu brânză dulce și zmeură! Îl puteți savura în timp ce citiți o carte sau o revistă, vă uitați la televizor sau cu o cafea bogată. Depinde în totalitate de voi!

Ingrediente pentru bază:

Ingrediente pentru cremă:

Ingrediente pentru decor:

  • 200 g zmeură proaspătă

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

Mod de preparare:

Începeți prin a prepara baza. Puneți ovăzul, cocosul, siropul, apa și untul moale într-un blender. Mixați bine totul. Amestecul ar trebui să fie destul de lipicios. Dacă nu este suficient de lipicios, mai adăugați puțină apă. Puneți aluatul în tavă, întindeți-l și apăsați pentru a fi uniform și puneți baza preparată la frigider, pentru a se întări. Între timp, amestecați brânza bine, adăugați zahăr de cocos, flavor drops cu aromă de vanilie după gust și amestecați bine. Pregătiți întăritorul conform instrucțiunilor și apoi amestecați-l cu crema din brânză obținută. Împărțiți crema în două. Zdrobiți zmeura liofilizată și amestecați-o cu jumătate din cremă. Scoateți de la frigider tava cu baza și puneți mai întâi crema de zmeură și apoi crema simplă. Întindeți uniform și dați la frigider peste noapte.A doua zi, decorați cheesecake-ul cu zmeură proaspătă, serviți și savurați!

Rețetă Fitness: Cheesecake fără coacere cu brânză dulce și zmeură
Valori nutriționale1 porție (8 porții în total)
Calorii308
Proteine12 g
Carbohidrați30 g
Fibre6 g
Grăsimi13 g

Credem că veți încerca în curând rețeta noastră de cheesecake cu brânză dulce și zmeură și că va fi dragoste de la prima înghițitură. Încântați-i și pe cei dragi distribuindu-le rețeta.