Rețetă Fitness: Budincă proteică cu chia și ciocolată

Rețetă Fitness: Budincă proteică cu chia și ciocolată

Budinca este legată emoțional de anii copilăriei noastre, fiind o gustare dulce pe care ne-a plăcut să o savurăm. Versiunea clasică este însă bogată în carbohidrați și lipsită de proteine și fibre. Totuși, nu este și cazul budincii noastre de chia, deoarece aceasta conține toți macronutrienții și astfel vă oferă senzația de sațietate și energia de care aveți nevoie.

Ingrediente:

Ingrediente pentru decorat:

Budincă proteică cu chia și ciocolată - ingrediente

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

Mod de preparare:

Într-un castron, amestecați semințele de chia cu laptele și lăsați-le să stea cel puțin patru ore, sau ideal peste noapte. Adăugați 150 g de brânză quark în amestecul de chia, adăugați pudră proteică și amestecați bine.

Topiți ciocolata neagră într-o baie de aburi sau în cuptorul cu microunde și amestecați-o rapid și consistent în amestecul de chia.

Budincă proteică cu chia și ciocolată - mod de preparare

Împărțiți uniform în trei pahare. Decorați cu brânză quark și zmeură deasupra. La final, decorați toată cana cu ciocolată neagră rasă.

Budincă proteică cu chia și ciocolată
Valori nutriționale

1 Porție (3 porții în total)

Valoare energetică367 kcal
Proteine26 g
Carbohidrați23 g
Grăsimi17 g
Fibre9 g

Budinca de chia este un desert sau un mic dejun excelent de care vă veți bucura cu siguranță. Cel mai mare avantaj este că îl puteți pregăti din timp, și, de îndată ce veți avea pofta de un răsfăț, acesta vă va aștepta în frigider.

Nu ezitați să ne împărtășiți creațiile voastre culinare pe rețelele de socializare etichetându-ne cu #gymbeamro.

Adăugați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *