Rețetă de napolitane tradiționale cu unt de arahide, în varianta fitness

Cui nu-i plac napolitanele? Am pregătit acest desert delicios în varianta fitness, pentru a se bucura de gustul acestuia și sportivii. Mini napolitanele noastre sunt delicioase ca și cele din comerț, dar conțin mai puține calorii și mai multe proteine. În plus, pentru prepararea lor aveți nevoie doar de 4 ingrediente. Încercați-le și voi! Dar aveți grijă, provoacă dependență de dulciuri. 

  

Ingrediente:

                                                                                      

Ingrediente pentru prepararea napolitanelor cu cremă de arahide varianta fitness

                                                                         

Mod de preparare:

Ungem două foi de napolitane cu unt de arahide, folosim aproximativ 50 g de unt de arahide pentru o foaie. Topim ciocolată la bain marie împreună cu 10 g unt de arahide. Măcinăm arahidele până obținem făină de arahide și le adăugăm în ciocolată topită. Cu acest amestec de ciocolată cu alune ungem a treia foaie. Ulterior, așezăm toate foile una peste alta, mai întâi punem foaia umplută cu unt de arahide, după care foaia cu ciocolată și ultima cu arahide. La final punem a patra foaie de napolitană fără cremă.                    

Peste napolitană vom așeza lucruri grele, de exemplu, cărți dure, și o vom pune cu totul în frigider pentru a se solidifica. După câteva ore, o scoatem din frigider și o tăiem în 22 de mini napolitane. Acoperim marginile cu ciocolată topită amestecată cu o cantitate mică de ulei de nucă de cocos, iar apoi punem totul din nou la frigider. Poftă bună!         

           

Rețetă de napolitane tradiționale cu cremă de unt de arahide în varianta fitness

                                                                                                                      

Valorile nutriționale pentru 1 mini napolitană

Calorii

Proteine

Carbohidrați

Grăsimi

85

3 g

6 g

6 g

                                               
Ce ziceți de rețeta noastră de napolitane fitness? O veți încerca? Scrieți-ne unde și cu ce ocazie vă place să savurați napolitanele cu cremă de alune? Dacă v-a plăcut rețeta noastră, nu uitați să o distribuiți. O serie de alte rețete fitness găsiți aici.