Rețeta: Înghețată de banane din doar 2 ingrediente

Ați găsit câteva banane uitate în coșul cu fructe? Noi am găsit. Dacă nu le mâncăm la timp, atunci putem pregăti din ele batoane proteice, cookies, brioșe, merge foarte bine și un smoothie sau tot felul de dulciuri interesante. Astăzi am decis să pregătim o înghețată de banane din doar 2 ingrediente.

                   

Este adevărat că această rețetă poate părea puțin ciudată la prima vedere și poate nu prea aveți încredere în ea. La urma urmei, putem pregăti o înghețată cremoasă din doar două ingrediente? Noi vă arătăm că se poate. Și este chiar delicioasă!

                     

Pentru prepararea înghețatei de banane din doar 2 ingrediente avem nevoie de

  • 4 banane mari și coapte
  • 2 linguri de unt de arahide (arahide, migdale sau unt caju)

                                       

Înghețată de banane cu unt de arahide din doar două ingrediente                                                                                                               

Mod de preparare

Mai întâi curățăm bananele, le tăiem în rondele, după care le punem într-un vas sau pe o tavă și le introducem în congelator timp de 1-2 ore. Scoatem bananele din congelator, le punem într-un blender și le mixăm la viteza cea mai mare până când obținem un piure de banane.

        

Înghețată de banane din doar două ingrediente - banane și unt de arahide   

                              

După ce am obținut o pastă cremoasă, adăugăm unt de arahide sau unt de migdale și mai mixăm încă o dată în blender pentru a se combina mai bine aromele. Voilá! Asta este tot! Această înghețată delicioasă poate fi servită imediat. Dacă vreți ca această înghețată să fie mai tare, puneți-o în congelator timp de câteva minute. Acesta poate fi servită cu siropul fără calorii preferat.             

                                                                                                                                                           

Rețetă fitness: Înghețată de banane din doar 2 ingrediente - banane și unt de arahide

                                                    

Sfat: Dacă doriți, în timpul mixării mai puteți adăuga 1-2 linguri de lapte pentru a se mixa mai ușor bananele. Este de preferat să folosiți un blender puternic și să folosiți treapta cea mai puternică. 

                                           

Scrieți-ne în secțiunea de comentarii care este desertul vostru preferat pe bază de banane și dacă o să încercați această înghețată simplă de banane. Dacă vă place rețeta, nu uitați să distribuiți acest articol.