Autentificare
Recept - Vajíčka na raňajky trikrát inak

Rețetă Fitness: Trei tipuri de rețete cu ouă pentru micul dejun

Ouăle la micul dejun au multe beneficii. Au un gust delicios, vă oferă energia necesară și sunt bogate în proteine. De aceea sunt iubite de toți cei care tind spre o viață sănătoasă și activă. Am pregătit pentru voi nu doar una, ci trei rețete cu ouă pentru micul dejun care vă vor ajuta să vă începeți ziua corect! Încercați-le pe toate pentru a vă putea alege preferata!

Ouă jumări

Ingrediente:

Mod de preparare:

Turnați ouăle amestecate într-o tigaie, adăugați ghee după câteva minute și amestecați până când ouăle sunt gata. Cu cât amestecați mai mult, cu atât ouăle vor fi mai puțin cremoase. Asezonați ouăle gata cu sare, ceapă verde și ierburi. Serviți cu multe legume. Poftă bună!

Ouă scrambled
Valori nutriționale1 porție (1 porție în total)
Calorii468
Proteine29 g
Carbohidrați9 g
Grăsimi34 g
Fibre5 g

Omletă cu Halloumi

Ingrediente:

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

Mod de preparare:

Prăjiți brânza halloumi într-o tigaie. Între timp, amestecați ouăle cu sarea într-un bol și adăugați șunca cubulețe. Ungeți tigaia cu ulei și turnați amestecul de ouă. Acoperiți tigaia cu un capac timp de 5 minute. Când omleta este gata, umpleți-o cu brânză feliată și avocado. Serviți omleta cu ierburi proaspete și garnitură de legume proaspete. Poftă bună!

Omletă cu Halloumi
Valori nutriționale1 porție (1 porție în total)
Calorii724
Proteine51 g
Carbohidrați10 g
Grăsimi52 g
Fibre6 g

Ouă poșate cu avocado

Ingrediente:

Mod de preparare:

Fierbeți apă într-o oală mai mare. Apoi adăugați oțet în apă și creați un vârtej puternic amestecând apa. Imediat, puneți oul în apă. Fierbeți-l timp de circa 4-5 minute. Între timp, ungeți pâinea cu ajvar și avocado zdrobit. Scoateți oul din apă și așezați-l pe pâine. Asezonați cu sare, piper negru, chilli și ierburi. Serviți și savurați!

Ouă poșate cu avocado
Valori nutriționale1 porție (1 porție în total)
Calorii634
Proteine36 g
Carbohidrați27 g
Grăsimi40 g
Fibre11 g

Credem că aceste trei minunate rețete cu ouă pentru micul dejun vă vor ajuta să vă începeți ziua corect. Nu uitați să vă inspirați familia și prietenii și trimiteți-le aceste rețete gustoase și nutritive pentru micul dejun.

Nu ezitați să ne împărtășiți creațiile voastre pe rețelele de socializare, folosind #gymbeamro.