Autentificare
Recept - Sladký dezert z kuskusu s čerstvým ovocím a voňavou škoricou

Rețetă Fitness: Desert din cușcuș dulce cu fructe proaspete și scorțișoară aromată

Cușcușul este un tip de paste pe care de obicei îl preparăm ca și garnitură la carne sau ca bază la salata de legume. Însă am descoperit arma sa secretă! Are un gust grozav, chiar și ca desert! Noua noastră rețetă este minunată, nu doar pentru modul său rapid și ușor de preparare, ci și pentru faptul că este echilibrată din punct de vedere nutrițional și are un gust perfect. Încercați acest desert de cușcuș dulce cu fructe proaspete și scorțișoară aromată. Este grozav pentru un mic dejun rapid sau un desert dulce după prânz!

Ingrediente:

Alte ingrediente:

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

Mod de preparare:

Într-o oală mică, încălziți laptele la foc mic. După care adăugați siropul de agave și batonul de scorțișoară. Lăsați laptele să ajungă la punctul de fierbere și scoateți batonul de scorțișoară. Între timp, pregătiți cușcușul, adăugați-l în altă oală și turnați peste amestecul cu lapte. Acoperiți oala cu un capac și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. După care împărțiți cușcușul în 2 boluri mai mici. Presărați scorțișoară, nucile tocate și fructele tăiate! Să aveți poftă!

Rețetă Fitness: Desert din cușcuș dulce cu fructe proaspete și scorțișoară aromată
Valori nutriționale1 porție (2 porții în total)
Calorii342
Proteine14 g
Carbohidrați57 g
Grăsimi6 g

Suntem de părere că după ce veți încerca această rețetă nouă de cușcuș dulce, o veți preparara în mod constant. Dați share și prietenilor și arătați-le și lor cum se prepară această rețetă neconvențională de cușcuș.