Autentificare
Recept - Bábovka spájajúca dokonalú chuť citrónu a pistácií

Rețetă Fitness: Chec bundt cu gust perfect de lămâie și fistic

Pentru noi, nucile sunt ingredientul perfect pentru prăjituri. Cu toate astea, în următoarea noastră rețetă am ales un ingredient mai neconvențional – fisticul! Și din moment ce ne dorim ca mulți dintre voi să se bucure de această delicatesă, am pregătit acest chech Bundt cu lămâie,într-o versiune fără lactoză! Nu ezitați și haideți să trecem la treabă. Bucurați-vă de aluatul fin și de gustul uimitor de fistic!

Ingrediente:

Ingrediente pentru chec bundt cu gust  de lămâie și fistic

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

Mod de preparare:

Separați gălbenușurile de albușuri și bateți-le cu zahăr. Bateți până când zahărul s-a îmbinat cu gălbenușurile și se îngroașă. Apoi adăugați uleiul, apa, sucul de lămâie, făina, praful de copt și amestecați totul bine. Într-un alt castron, bateți albușurile cu un praf de sare până amestecul devine solid, după care încorporați ușor în aluat amestecul obținut cu o lingură de lemn. La final, adăugați și fisticul tocat. Turnați aluatul într-o tavă de chech bundt, unsă cu ulei și tapetată cu pesmet sau griș. Coaceți la o temperatură de 150°C timp de aproximativ 30 de minute. Apoi ridicați temperatura la 170°C și coaceți pentru aproximativ 10 minute. Pentru a verifica dacă checul Bundt este bin copt, introduceți o scobitoare din lemn în aluat, pe care trebuie să o scoateți uscată. Înainte să tăiați, lăsați checul să se răcească în tavă. După ce l-ați scos din tavă, îl puteți orna cu unt de fistic. Tăiați, serviți și savurați!

Rețetă Fitness: Chec bundt cu gust perfect de lămâie și fistic
Valori nutriționale1 bucată (15 bucăți în total)
Calorii155
Proteine4 g
Carbohidrați19 g
Grăsimi7 g

Suntem de părere că acestă rețetă de chech bundt pufos cu lămâie și fistic o să vă aducă zâmbetul pe buze și veți fi la fel de încântați ca și noi atunci când îl veți gusta! Dacă v-a plăcut rețeta, am fi foarte fericiți dacă i-ați da un share.