Autentificare
Web - Avokádové loďky plnené vajíčkom

Rețetă fitness: Bărcuțe de avocado cu ou

Avocado a devenit foarte popular, nu numai datorită gustului incredibil și folosirii universale, dar și datorită conținutului nutrițional și proporției de acizi grași sănătoși, care sunt extrem de banefici pentru organism. De data aceasta l-am folosit într-o rețetă rapidă pentru micul dejun – bărcuțe de avocado cu ou, iar prepararea a durat doar câteva minute și, în plus, ne-a oferit energie și să avem un zâmbet pe față întreaga dimineață. Haideți să o preparați împreună cu noi!

Ingrediente:

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

Mod de preparare:

Tăiați avocado pe lungime și îndepărtați sâmburele. Scobiți ambele jumătăți de avocado cu o lingură pentru a face mai mult spațiu pentru ou. Tăiați partea de jos a avocado-ului astfel încât șă nu se rostogolească. Stropiți ușor avocado cu suc de lămâie, sărați și apoi puneți gălbenușul în partea scobită și adăugațu cu lingura cât de mult albuș puteți fără ca acesta să dea pe dinafară. Asezonați oul cu sare și piper și coaceți avocado într-o tavă tapetată cu hârtie de copt sau unsă cu ulei de măsline la o temperatură de 200°C timp de aproximativ 15-20 minute. Serviți acest avocado copt cât încă este cald, acoperit cu ierburi sau germeni proaspeți. Vă dorim o experiență gourmet plăcută!

Rețetă fitness: Bărcuțe de avocado cu ou
Valori nutriționale pentru 1 porție (total 4 porții)

Calorii

Proteine

Carbohidrați

Grăsimi

168

7 g

4 g

15 g

Credem că această rețetă simplă, dar gustoasă de bărcuțe de avocado umplute cu ou v-a atras atenția și o veți pregăti în mod regulat, poate cu o umplutură diferită. Dacă v-a plăcut rețeta, susțineți-o cu un share.