Autentificare
Recept - Proteínové pizza slimáky so šunkou a kukuricou

Rețetă Fitness: Melci proteici cu pizza, șuncă și porumb

Căutați o rețetă de gustare sărată rapidă pentru o seară de vineri de film sau o vizită neașteptată? Atunci sunteți în locul potrivit. Astăzi vrem să împărtășim cu voi rețeta noastră de melci cu pizza, șuncă și porumb din amestecul nostru de pizza proteică, care este gata în doar câteva minute! Au un gust excepțional, sunt ușor de preparat și conțin puține grăsimi! Haideți să îi pregătim rapid împreună!

Ingrediente:

Ingrediente pentru melcii cu pizza

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

Mod de preparare:

Amestecați 150 g din mixul pentru pizza proteică cu 200 ml apă. Formați un aluat și lăsați să se odihnească. Tapetați tava cu hârtie de copt și pulverizați cu ulei. Puneți amestecul pe hârtia de copt și faceți cu o lingură o formă de dreptunghi. Coaceți aluatul de pizza la o temperatură de 250 ˚ C timp de 8 minute. După ce s-a copt, lăsați pizza să se răcească puțin, ungeți cu piure de tomate, adăugați șuncă și porumb și rulați. Tăiați în 8 felii și lăsați melcii cu pizza la copt timp de încă 2-4 minute. La final, predărați brânză și serviți. Yummy!

Rețetă fitness: Melci proteici cu pizza și șuncă & porumb
Valori nutriționale1 bucată (total 8 bucăți)
Calorii114
Proteine12 g
Carbohidrați12 g
Grăsimi1,8 g
Fibre0,7 g

Credem că această rețetă simplă, dar sănătoasă de melci cu pizza cu șuncă și porumb v-a inspirat. Ajutați-vă și familia și prietenii să mănânce sănătos și dați share la această rețetă.

Nu ezitați și împărtășiți-ne creațiile voastre pe rețelele de socializare, folosind hashtagul #gymbeamro.