Autentificare
Recept - RAW pistáciové bonbóny s čokoládovou polevou

Rețetă Fitness: Bomboane raw cu fistic și glazură de ciocolată

Sunteți dependenți de deserturile cu ciocolată? Acum le puteți pregăti acasă, în versiunea fitness! Vă prezentăm bomboanele noastre cu fistic și nucă de cocos, acoperite într-un strat gros de ciocolată neagră și bucăți de fistic! Acest deliciu raw, fără gluten o să vă îndulcească în timpul unui film de seară, vă va elibera de stres și o să vă surprindă toți invitații. Atât de micuțe, dar atât de perfecte! Să le pregătim împreună!

Ingrediente:

Ingrediente pentru glazură:

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

Mod de preparare:

Amestecați curmalele sau pasta de curmale, apa, proteinele, nuca de cocos, untul de fistic și făina până când obțineți un amestec dens uniform. Apoi formați 40 de bomboane de orice formă din amestec și așezați-le într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. După care băgați-le la congelator timp de câteva ore. Între timp, pregătiți glazura. Topiți ciocolata cu uleiul de cocos pe baie de aburi și amestecați până când ingredientele s-au omogenizat. Acum începeți să scufundați bomboanele înghețate în glazura de ciocolată, apoi acoperiți-le cu fisticul tocat. Și gata, acum este momentul să vă bucurați de acest deliciu!

Rețetă fitness: Bomboane raw cu fistic și glazură de ciocolată
Valori nutriționale1 bucată (în total 40 de bucăți)
Calorii78
Proteine4 g
Carbohidrați6 g
Grăsimi11 g

Credem că această rețetă de bomboane raw de casă fără gluten cu fistic v-a captat atenția și că le veți încerca curând! Acest desert fără gluten merită cu siguranță multă atenție!