Rețetă Fitness: Prăjitură Bundt cu kefir, nuci și ciocolată

Rețetă Fitness: Prăjitură Bundt cu kefir, nuci și ciocolată

Nici vouă nu vă plac prăjiturile uscate? Atunci sunteți în locul potrivit astăzi. Acest răsfăț delicios este extrem de moale și, de asemenea, vă va cuceri prin aroma sa captivantă. Combinația de nuci și ciocolată nu poate merge niciodată prost, iar această rețetă este dovada.

Ingrediente:

Ingrediente pentru servire:

Prăjitură Bundt cu kefir, nuci și ciocolată - ingrediente

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

Mod de preparare:

Bateți ouăle într-un castron, adăugați zahărul și amestecați până se face spumă. Apoi adăugați în amestec kefirul, nucile măcinate sau tocate mărunt și făina cernută cu praful de copt și un vârf de sare. Amestecați totul pentru scurt timp. La final, adăugați ciocolata neagră tocată (70 g). Amestecați totul din nou bine. Turnați amestecul în forma de copt pe care ați pulverizat-o în prealabil cu ulei spray și ați tapetat-o cu făină.

Prăjitură Bundt cu kefir, nuci și ciocolată - mod de preparare

Puneți prăjitura în cuptorul preîncălzit la 160°C și coaceți timp de 40 de minute. Apoi creșteți temperatura la 180°C și coaceți încă 10 minute. Când este gata, scoateți din cuptor și puneți pe o farfurie. Într-un cuptor cu microunde sau în baie de apă, topiți ciocolata cu uleiul de cocos. Puteți folosi și o pungă de silicon pentru asta. Turnați această glazură peste și lăsați să se răcească.

Prăjitură Bundt cu kefir, nuci și ciocolată

Descoperiți bestseller-urile noastre:

Valori nutriționale

1 felie (15 felii în total)

Valoare energetică160 kcal
Proteine5 g
Carbohidrați16 g
Grăsimi8 g
Fibre2 g

Așadar, v-ar plăcea să gustați din această prăjitură moale cu o combinație de nuci și ciocolată? De asemenea, are un gust excelent când sunt acoperite cu sosurile noastre zero.

Nu ezitați să ne împărtășiți creațiile voastre culinare pe rețelele de socializare, etichetându-ne cu #gymbeamro.

Adăugați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *