Rețetă fitness: Coșulețe cu ciocolată, unt de arahide și bucăți de zmeură

Cunoașteți pe cineva care nu poate rezista ciocolatei? Nici noi. Și mai ales dacă ne gândim la combinația de ciocolată, unt de arahide și zmeură proaspătă, atunci deja putem vorbi de un extaz al papilelor gustative. Așadar, rețineți, citiți acest articol pe propria voastră răspundere. În plus, această delicatesă conține doar 111 calorii, dar care dau dependență. Yummy.  

      

Ingrediente:

           

Rețetă fitness: Coșulețe de ciocolată cu unt de arahide și bucăți de zmeură

      

Mod de preparare: 

Rupeți ciocolata în bucăți mici și topiți-o împreună cu ulei de cocos. Alegeți coșulețe mici din silicon sau hârtie în care introduceți aproximativ 1 linguriță de ciocolată topită. Din cantitatea menționată puteți umple în jur de 12 coșulețe, după care le introduceți în frigider timp de 20-30 de minute.  

         

Rețetă fitness: Coșulețe de ciocolată cu unt de arahide și bucăți de zmeură

          

După ce ciocolata s-a răcit, adăugăm aproximativ o linguriță unt de caju și bucăți de zmeură. Deasupra punem restul de ciocolată topită și ornăm cu bucăți de nuci caju. Coșulețele astfel umplute le lăsăm la rece în frigider, după care le putem servi. Poftă bună!

     

Sfat: În loc de unt caju, puteți folosi orice fel de unt de nuci sau arahide. 

       

Rețetă fitness: coșulețe de ciocolată cu unt caju și bucăți de zmeură

        

Valorile nutriționale pentru un coșuleț

Calorii

Proteine

Carbohidrați

Grăsimi

Fibre

111

2 g

9 g

8 g

1 g

      

Sperăm că v-a plăcut rețeta noastră de coșulețe cu ciocolată, unt de arahide și bucăți de zmeură și că veți încerca și voi să o preparați acasă. Scrieți-ne în secțiunea de comentarii dacă ați încercat rețeta noastră de coșulețele cu ciocolată și care sunt rețetele voastre preferate cu unt de arahide. De asemenea, nu uitați să distribuiți această rețetă fitness și să dați like.