Rețetă fitness: Clătite pufoase de vanilie și caramel sărat

Dacă vă place un mic dejun dulce, avem o idee minunată! Clătite pufoase de vanilie și caramel sărat, care conțin o super doză de proteine. Începeți ziua într-un mod sănătos și gustos!

Ingrediente:

Mod de preparare:

Punem într-un vas mare amestecul pentru clătite , praful de copt, și apoi adăugăm apă. Amestecăm bine totul împreună până obținem o compoziție uniformă. Între timp, în alt vas cu ajutorul mixerului batem albușurile cu un  strop de sare. Mixăm până obținem o spumă densă și rigidă. Adăugăm treptat albușurile bătute în amestecul de clătite și amestecăm ușor cu o spatulă pentru a se amesteca bine, și în același timp aluatul să rămână pufos.

Pregătim o tigaie pentru clătite, o stropim cu ulei de cocos și cu o lingură distribuim aluatul în formă de clătite mici. Acoperim clătitele cu un capac și le coacem pe foc mic pentru a rămâne pufoase. După două minute, întoarcem clătitele, le acoperim din nou și le coacem pe cealaltă parte pentru aproximativ 2 minute. Repetăm acest proces până când epuizăm întregul aluat pregătit. După ce sunt gata, adăugăm siropul fără calorii, sau să le decorăm după gust și pot fi servite!

Rețetă fitness: Clătite pufoase de vanilie și caramel sărat

Valori nutriționale pentru 1 porție (în total 2 porții)

Calorii

Proteine

Carbohidrați

Grăsimi

241

32 g

18 g

5 g

Credem că o să vă bucurați de această rețetă de clătite pufoase cu vanilie la fel de mult ca și noi. Și dacă v-a plăcut rețeta, o puteți distribui și prietenilor.