Autentificare
Fitness recept: Čokoládové pralinky plněné ořechovým máslem

Rețetă fitness: Praline de ciocolată umplute cu unt din diferite nuci

Nimic nu poate învinge o pralină mică de ciocolată la cafea sau ceai. Devine și mai bine atunci când ciocolata este umplută cu unt de caju. Prepararea este foarte simplă; aveți nevoie de doar câteva ingrediente și o baie de aburi. Veți vedea că rezultatul va depăși orice cutie de bomboane de ciocolată de la magazin.

Ingrediente pentru partea de ciocolată:

Ingrediente pentru umplutura de fructe cu coaja tare:

Praline de ciocolată umplute cu unt de fructe cu coaja tare

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

Mod de preparare:

Mai întâi, pregătiți o baie de aburi pentru amestecul de ciocolată. Încălziți apă într-o oală la temperatură medie, apoi puneți în ea o altă oală sau un bol de inox. Astfel puteți încălzi treptat uleiul de cocos și cacaua pudră împreună cu siropul de agave.

Praline de ciocolată umplute cu unt de fructe cu coaja tare - topirea ciocolatei

Îndată ce se încălzesc toate ingredientele și se formează o masă fină, o puteți turna în forme de silicon. Este ideal ca înainte să ungeți formele de silicon cu ulei de cocos.

Praline de ciocolată umplute cu unt de fructe cu coaja tare - ciocolată în forme

Am reușit să obținem 12 bucăți din această cantitate de ingrediente. Adăugați ½ linguriță de unt de caju în mijlocul fiecărei praline și presărați niște caju crud tocat. Lăsați-le în frigider timp de o oră pentru a se întări. Și gata, ați terminat. Dacă nu mâncați pralinele imediat, păstrați-le în frigider.

Sfatul nostru: Pralinele au un gust excelent și atunci când sunt topite în terciul de ovăz. Și dacă vă place să experimentați, puteți oferi pralinelor propria notă adăugând diferite unturi din nuci sau fructe liofilizate.

Praline de ciocolată umplute cu unt de fructe cu coaja tare
Valori nutriționale1 Pralină (12 Praline în Total)
Valoare energetică101 kcal
Proteine1.5 g
Carbohidrați4.5 g
Grăsimi8 g
Fibre2.5 g

Dacă vă place ciocolata, cu siguranță veți adora aceste praline umplute cu unt de fructe cu coaja tare. Sunt foarte ușor de preparat și pur și simplu vi se vor topi în gură. Singurul dezavantaj este că vor dispărea din farfurie destul de repede.

Nu ezitați să ne împărtășiți creațiile voastre pe rețelele de socializare, folosind #gymbeamro.