DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals - GenePlanet

0%
0% (0)
Producător: GenePlanet

DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals reprezintă o pereche de două kituri simple de testare a ADN-ului care, pe baza unui mostre de ADN din salivă o să vă ajute să vă desoperiți structura genetică pentru a face ajustări stilului de viață. Tot ce trebuie să faceți este să luați o mostră de salivă conform instrucțiunilor furnizate și să o trimiteți la laboratorul de testare pentru analiză.

 

Kit-ul conține în mod normal 18 analize. Profitați de oferta specială și primiți 69 de analize gratis la prețul de 18. În total, veți primi 87 de analize ADN diferite. 

Indisponibil pe termen lung

DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals vă ajută să vă îmbunătățiți dieta și stilul de viață general pe baza unor analize genetice

DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals vă ajută să determinați cantitățile specifice de vitamine și minerale esențiale necesare în mod optim corpului vostru pe baza analizei genelor și, astfel, veți putea să vă îmbunătățiți dieta. Testele vă pot ajuta, de asemenea, să descoperiți intoleranța la gluten sau lactoză sau să vă măsurați riscul de a dezvolta dependență de alcool sau nicotină. Cu toții avem un bagaj genetic diferit și ceea ce este bun pentru o persoană ar putea să nu fie la fel de bun pentru alta. Aceste teste revoluționare oferă o oportunitate de a vă ajusta stilul de viață în moduri care corespund în mod specific nevoilor propriului corp.

 

DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals evaluează grupe de gene specifice responsabile de metabolismul cafeinei, alcoolului, glutenului și lactozei. Acest lucru vă dezvăluie capacitatea corpului de a metaboliza cafeina și alcoolul și vă avertizează cu privire la posibilele riscuri de a dezvolta probleme de digestie legate de gluten sau lactoză din cauza predispoziției genetice. Asta înseamnă că veți putea face alegeri mult mai educate cu privire la dietă și, astfel, veți avea o viață mai sănătoasă. Pe baza analizei genelor legate de riscurile dependenței de nicotină și alcool, veți putea, de asemenea, să luați decizii mai bune cu privire la stilul de viață. Este de la sine înțeles că aceste decizii de zi cu zi pot avea un impact imens benefic asupra calității vieții.

                                                                            

DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals

                                             

DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals evaluează grupe de gene specifice responsabile de metabolismul micronutrienților. Aportul optim de vitamine, minerale și alți micronutrienți este absolut crucial pentru nenumăratele reacții biochimice care au loc în corpul uman. De exemplu, vitaminele B6 și B12 sunt cruciale pentru transformarea energiei, precum și pentru buna funcționare a sistemului nervos și imunitar. De asemenea, contribuie la reducerea oboselii și epuizării. Un alt exemplu, în ultimii ani a fost acordată deosebită atenție asupra importanței menținerii unui nivel adecvat de vitamina D - această vitamină este responsabilă pentru buna funcționare a mușchilor și a imunității, precum și pentru sănătatea oaselor și a dinților. În raport cu nivelurile de vitamina D, s-a descoperit că acestea sunt afectate în mod crucial de genele cunoscute sub denumirea de DHCR7 și CYP2R1. Pentru a enumera alte beneficii ale testării genelor, analiza variantelor genei CA1, PPCDC și NBDY vă poate ajuta să vă ajustați aportul de zinc, care joacă un rol cheie în mai mult de 300 de procese biochimice din corpul dvs. Este important pentru menținerea unei imunități puternice, a unui nivel sănătos de testosteron din sânge, precum și pentru sănătatea părului, unghiilor și a pielii. Testarea poate dezvălui, de asemenea, dacă aveți predispoziții către stres oxidativ ridicat și către acumularea surplusului de fier - sau invers, dacă suferiți de deficit de fier.

                     

DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals-GenePlanet

       

Împachetarea produsului, manualul, aplicația pentru telefon și rezultatele sunt disponibile în engleză, slovacă, poloneză, slovenă.

                                                          

DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals și beneficiile sale

 • test revoluționar ADN folosind doar o mostră de salivă
 • nu sunt necesare metode invazive
 • ușor de utilizat
 • analizează 6 grupe de gene atent alese legate de metabolism și stilul de viață
 • analizează 12 grupe de gene atent alese legate de vitamine și minerale
 • vă avertizează asupra posibilelor predispoziții genetice la dependența de alcool și nicotină
 • ajută la identificarea posibilelor probleme cu glutenul sau digestia lactozei
 • vă poate îmbunătăți semnificativ stilul de viață
 • vă informează despre capacitatea corpului dvs. de a face față cofeinei și alcoolului
 • poate ajuta la descoperirea cauzelor balonării și a altor probleme legate de digestie
 • oferă recomandări personalizate pentru ajustarea stilului de viață
 • oferă sfaturi valoroase cu privire la alimentele și suplimentele alimentare pe care ar trebui să le utilizați pentru aportul optim de micronutrienți
 • ajută la ajustarea dietei pentru a consuma cantități suficiente de micronutrienți
                                 

Cum funcționează? 

 1. După ce ați achiziționat și primit kitul de testare, accesați site-ul web GenePlanet, creați un cont și înregistrați-vă testul folosind codurile de securitate.
 2. Prelevați o mostră de salivă urmând instrucțiunile furnizate, împachetați-o cu atenție și depozitați-o într-un loc uscat la temperatura camerei, departe de accesul copiilor. Nu depozitați mostra la frigider!! 
 3. Mostra va fi preluată gratuit de serviciul nostru de curierat imediat ce veți contacta serviciul de relații cu clienții  ([email protected] sau 0040 316 302 838), care o să vă confirme data preluării. Testele nu trebuie să fie preluate mai târziu de 7 zile după ce au fost utilizate. Acest lucru vă asigură că puteți primi rezultatele cât mai curând posibil. 
 4. În termen de aproximativ 7 săptămâni, veți fi informat cu privire la rezultate, care vor fi disponibile în aplicația GenePlanet. Acestea sunt ușor de accesat vizitând site-ul web GenePlanet și conectându-vă la contul dvs. creat anterior. GenePlanet evaluează rezultatele în conformitate cu protocoale stricte și reglementări de securitate. 

                                    

DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals oferă 87 analize ADN în total:

 1. metabolismul alcoolului
 2. metabolismul cafeinei
 3. intoleranță la lactoză
 4. sensibilitate la gluten
 5. dependență de nicotină
 6. dependență de alcool
 7. vitamina B6
 8. vitamina B9
 9. vitamina B12
 10. vitamina C
 11. vitamina D
 12. vitamina E
 13. fier
 14. sodiu (sare)
 15. potasiu
 16. zinc
 17. seleniu
 18. stres oxidativ

 

Dacă profitați de avantajul ofertei noastre speciale, veți primi 69 de analize din domenii precum Performanța Sportivă și Dietă și Greutate Corporală.

 

Atenție:

Testul nu este potrivit pentru copii. Depozitați produsul într-un loc uscat la temperatura camerei, departe de accesul copiilor. Testul conține un lichid de stabilizare care nu este toxic și nu este destinat utilizării orale. Nu depozitați testul folosit la frigider. Instrucțiunile de utilizare a testului, precum și rezultatele sunt prezentate doar în limba engleză. Analizele GenePlanet sunt efectuate în conformitate cu cele mai stricte standarde profesionale. GenePlanet acordă o atenție deosebită securității laboratorului și a datelor. Toate datele sunt procesate și stocate în conformitate cu legislația europeană, locală și cu cele mai înalte standarde de securitate.

Detalii produs
EAN 3830077960016
Cod HS 39233010: -- S obsahom nepresahujúcim 2 litre
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Greutate netă 0.11 kg
Număr de bucăți per pachet 30 buc.
Greutate brută 0.10 kg
Lungime 18.50 cm
Lățime 12.50 cm
Înălțime 3.50 cm
Fabricat în EU
Categoria legală a produsului Accesorii
Categoria principală Teste ADN
Alte categorii Alte categorii
Teste de diagnostic

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals - GenePlanet
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals - GenePlanet
Rating-ul dvs
Variante Preț În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul