12 lucruri pe care trebui să le știți înainte să începeți o relație cu o femeie pasionată de fitness

Unde-s doi puterea crește! Cunoașteți această zicală? Fiecare femeie își imaginează lângă ea un prinț și fiecare bărbat își imaginează o femeie de vis. În special, o femeie cu o siluetă perfectă, care ar fi invidiată de toată lumea. Domnilor, dar știți cum e să vă întâlniți o femeie pasionată de fitness? În spatele succesului ei se află mult efort și reguli, pe care pur și simplu, va trebui să le acceptați. Aruncați o privire la 12 lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a vă gândi să începeți o relație cu o femeie pasionată de fitness.

 

1. Dacă nu vă place fitnessul, probabil că nu vă veți înțelege

În primul rând, trebuie să fiți conștienți că sportul și exercițiile fizice sunt o prioritate pentru o femeie pasionată de fitness. Dacă nu vă plac exercițiile fizice și nu mergeți la sală, este posibil să nu găsiți acel limbaj comun și veți simți că nu faceți parte din lumea ei.

 

12 lucruri pe care ar trebui să le știți înainte să începeți o relație cu o femeie pasionată de fitness

 

2. Nu-i spuneți niciodată că este prea musculoasă

Nu îi reproșați niciodată cum arată. Dacă este o profesionistă în fitness și se pregătește pentru competiții, va urma o alimentație strictă și se va antrena din greu. Pătrățelele vor fi vizibile pe abdomen, ia pe corp nu va avea niciun gram de grăsime. Este pasiunea ei și dacă îi veți spune că este prea musculoasă, se poate întâmpla să renunțe la relație. Acest sfat prețios, se aplică nu numai pentru pasionatele de fitness, ci se aplică în general pentru femei. Ați ales-o așa cum este, de ce ar trebui să schimbe ceva la ea?

 

Planul de antrenament al unei femei pasionate de fitness

 

3. Îi place mâncarea, și încă foarte mult

Faptul că este mereu în formă și alimentația ei este una sănătoasă, acest lucru nu înseamnă că nu mănâncă ,din când în când, și alimente calorice sau un cheat meal. Nu refuză burgerii, cartofii prăjiți sau pizza. Mai mult, după un antrenament intens, apetitul este mai mare. Încercați să o susțineți și în niciun caz să nu îi reproșați ce mănâncă. Mai degrabă, aflați ce implică această trișare, în alimentația unei pasionate de fitness, în articolul nostru Cheat meal - ce este și cum funcționează „trișarea” în alimentația sportivilor.

 

Dieta fitness, cheat meal

 

4. Nu împarte niciodată porția sa de mâncare

Vă sperie, cât de mult își pune în farfurie? Nu uitați, chiar dacă are o friptură uriașă și o grămadă de legume pe farfurie, nu puteți gusta din porția sa. În majoritatea cazurilor, o pasionată de fitness știe că în farfurie are un număr exact de calorii. Calculează în detaliu cât și ce trebuie să mănânce, așa că nu ar trebui să furați niciodată din farfuria ei.

 

dietă sănătoasă, calorii, fitness

 

5. Nu-i cereți să renunțe la fitness

Vă deranjează că petrece mult timp la sală? Nu-i cereți să renunțe la ceea ce o împlinește. Dacă este serioasă în legătură cu antrenamentele și va trebui să aleagă între partener și antrenament, încercați să ghiciți ce va alege? Antrenamentul este viața ei și își dedică tot timpul ei liber. Dacă are un plan de antrenamente stabilit, mai bine nu interveniți. Acest lucru va însemna că este posibil să petreceți mai puțin timp cu ea decât v-ați dori.

 

Ajutor pentru antrenamentul fitness

 

6. Nu veți avea nicio problemă să-i cumpărați un cadou

Alegerea cadoului potrivit pentru iubită poate fi, uneori, foarte dificilă și este nevoie de câteva ore de căutări. Nu veți avea această problemă în cazul unei iubite pasionate de fitness. Există o gamă largă de accesorii fitness, cu care o puteți surprinde. În plus, accesoriile de calitate pot rezolva problema menționată mai sus. Dacă îi dăruiți accesorii pentru antrenamentul acasă, ea nu va mai trebui să petreacă atât de mult timp în sala de sport.

 

Totodată, dacă aveți acasă o sportivă sau o pasionată de fitness, nimic nu o va face mai fericită decât îmbrăcămintea sport. Pentru pasionatele de fitness colanții, sutienele sport și tricourile moderne pentru antrenament sunt piese “must have”, care nu sunt niciodată suficiente! Nu o certați pentru asta, ci mai degrabă dăruiți-i un articol vestimentar nou pentru garderoba ei și cu siguranță, va fi încântată.

 

 

Cadouri fitness pentru femei

 

7. Îi place să facă poze și este activă pe rețelele de socializare

Viața ei este despre progres, mereu vrea să fie mai bună, mai puternică, mai încrezătoare. Îi place ca fiecare succes să fie marcat cu o fotografie. Așadar, fiți pregătiți să-i faceți fotografii, și nu doar dintr-un singur unghi. Fotografiile din față, din spate sau din lateral și selfie-urile vor fi un obicei și va trebuie să-l acceptați. La fel va și cu faptul că, fiecare pasionată de fitness își va posta fotografiile de top pe rețelele de socializare.

 

Strânge-ți din dinți și depășiți-vă gelozia. Dacă nu vă place activitatea ei de pe rețelele de socializare, probabil nu veți fi împreună pentru mult timp. Fotografiile ei nu sunt doar o auto-prezentare, ci și un mod de a se motiva pe ea însăși și pe urmăritorii ei.

 

Rețelele de socializare și fitnessul

 

8. Are mereu un shaker cu ea

Iubita voastră mixează întotdeauna ceva? Proteine, aminoacizi, carbohidrați, presupun că pierdeți evidența. Nu vă faceți griji, are nevoie de toate aceste suplimente nutritive. De exemplu, proteinele, care sunt responsabile de regenerarea masei musculare după efort și sculptează silueta. Dacă în plus, ia și aminoacizi și vitamine, este foarte probabil să fie plină de energie și activă. Pentru a afla mai multe despre suplimentele pentru femei, citiți articolul nostru Ce suplimente nutritive sunt potrivite pentru femei? și surprindeți-vă iubita cu noi cunoștințe.

 

Suplimente nutritive pentru femei

 

9. Nu este doar genul de fată sportivă

Da, sportul este viața ei, dar nu înseamnă că nu este o doamnă adevărată. Colanții și pantofii sport confortabili stau la baza garderobei ei, dar puteți găsi și tocuri înalte sau rochii scurte. Nu-și va ascunde silueta în spatele ușilor sălii de sport. Prin urmare, va fi încântată dacă îi veți aduceți flori, o invitați la cină sau la teatru și o lăsați să-și arate feminitatea.

 

Čo by ste mali vedieť, než začnete chodiť s fitnesskou

 

10. Frigiderul va fi plin de caserole cu mâncare

Am menționat deja că, o adevărată pasionată de fitness, mănâncă mult și cu plăcere. Poate consuma 5 - 6 feluri pe zi, iar pregătirea lor nu este întotdeauna simplă. Pentru asta are o soluție ca să nu-și petreacă întreaga zi în bucătărie. Își va pregăti mâncarea în caserole pentru câteva zile înainte. Când deschideți frigiderul, veți găsi o grămadă de caserole. Fiecare pasionată de fitness are consumul zilnic de calorii calculat, dar și aportul necesar de nutrienți, astfe caserolele cu mâncare sunt calea către succes. Dacă aveți noroc, poate vă pregătește caserole sănătoase cu mâncare.

 

Mâncare, sănătate și fitness

 

11. Îi place aventura

Datorită condiției fizice excelente și a determinării sale, probabil că nu veți avea nicio problemă să o convingeți să participe la diferite aventuri cu adrenalină. Desigur, dacă nu suferă de rău de mare sau frică de înălțime. Vă puteți bucura împreună cu ea de alpinism, rafting, drumeții dificile sau chiar bungee jumping. În timpul antrenamentului corpul eliberează endorfine, iar dorința ei pentru astfell de experiențe va fi și mai mare.

 

Stil de viață sănătos, fitness și sport

 

12. Bonus: Vă poate convinge să abordați un stil de viață sănătos

Punctul final nu este o avertizare, ci mai mult un mic bonus pentru voi. Dacă aveți alături o pasionată de fitness, ea vă poate convinge să adoptați un stil de viață sănătos. Desigur, acest lucru se aplică numai dacă nu ați cochetat deja cu exercițiile fizice. Datorită ei, puteți pierde câteva kilograme în plus, să vă dezvoltați masa musculară și, mai ales, să decideți să trăiți sănătos.

 

Cuplu fitness

 

Ei bine domnilor, veți ține cont de sfaturile noastre înainte de a vă întâlni cu o pasionată de fitness? Dar, nu luați aceste sfaturi ca ceva foarte strict. Se poate întâmpla să găsiți o pasionată de fitness, care este complet diferită. Fiecare femeie este unică. Dragi iubitoare de fitness, credem că v-am distrat cu acest articol și v-ați regăsit cu siguranță, la unul dintre aceste puncte menționate. Dacă v-a plăcut articolul nostru, nu ezitați să îl susțineți cu like și share.

 

Surse:

[1] Cosette Jarrett - 10 Things You Should Know Before Dating a Female Fitness Competitor

https://www.lifehack.org/articles/communication/10-things-you-should-know-before-dating-female-fitness-competitor.html

[2] Lauren Smith - 15 things you need to know before dating a girl who loves the gym

https://www.cosmopolitan.com/uk/body/a44783/things-you-need-to-know-before-dating-a-girl-who-works-out/

[3] Bodyrock store blog - 17 things you need to know before dating a fit chick!

https://www.bodyrock.tv/blogs/bodyrock-store-blog/17-things-need-know-dating-fit-chick

[4] Christine Schoenwald - 11 Things You Need To Know Before Loving A Woman Who LOVES Fitness

https://www.yourtango.com/2016284856/11-things-know-before-dating-woman-who-loves-fitness