Essentials VitaPack - GymBeam

Evaluare:
98 % of 100
98 % (14)
Producător: GymBeam

Essentials VitaPack este un complex de substanțe esențiale care sunt indispensabile pentru funcționarea optimă a organismului. În acest produs unic, veți găsi un amestec armonios de vitamine, minerale, extracte din plante, acizi grași omega 3 și substanțe nutritive pentru articulații sub formă de pachete practice. Essential VitaPack este format din 30 de pachete, fiecare conținând 5 tablete și 3 capsule moi, cu compuși necesari funcționării corecte a corpului uman.

În stoc
89,90Lei

Essentials VitaPack - un complex unic de peste 30 de ingrediente pentru îngrijirea sănătății 

Essentials VitaPack conține un complex de micronutrienți atent selectați, al căror aport este esențial pentru buna funcționare a organismului. În acest produs unic veți găsi aceste substanțe esențiale pentru 30 de zile sub formă de 30 de pachete practice. Fiecare pachet conține o porție zilnică de 5 tablete și 3 capsule moi, care înglobează până la 13 vitamine cheie, 13 minerale esențiale, 3 extracte din plante, 3 suplimente nutritive pentru articulații împreună cu lecitină și acizi grași omega 3 pentru funcționarea corectă a inimii.

                                                                                     

Fiecare dintre aceste 30 de pachete Essentials VitaPack conține:

 • O tabletă cu vitamina C si extract de Rosa Canina. Vitamina C este una dintre vitaminele cheie pentru funcționarea optimă a organismului, unde îndeplinește mai multe funcții importante. Fără aceasta, sistemul imunitar și nervos nu ar putea funcționa corect. De asemenea, este importantă pentru producerea corectă de colagen și funcția oaselor, cartilajelor, gingiilor, dinților și pielii. În plus, contribuie la bunăstarea psihologică generală, reduce oboseala și epuizarea, protejează celulele de stresul oxidativ și crește absorbția fierului. Deficiența sa în organism cauzează și se manifestă de obicei prin oboseală inexplicabilă.
 • O tabletă cu calciu, zinc și magneziu. Aceste minerale esențiale sunt necesare pentru activitatea a sute de reacții enzimatice și biochimice din organism și îl ajută să-și mențină sănătatea. Calciul nu este necesar doar pentru oase și dinți sănătoși, ci contribuie și la buna funcționare a mușchilor și a metabolismului, care este elementul cheie pentru producția de energie. Dar asta nu este tot. Aportul său este, de asemenea, necesar pentru funcționarea optimă a enzimelor digestive și a transmiterii neuronale. Zincul este o componentă crucială în peste 200 de reacții enzimatice care au loc în corp. Este indispensabil pentru buna funcționare a sistemului imunitar, pentru funcțiile cognitive, precum și pentru metabolismul tuturor macronutrienților. De asemenea, este esențial pentru menținerea nivelului normal de testosteron din sânge și favorizează sănătatea părului, unghiilor, pielii și a oaselor. În cele din urmă, magneziul este un mineral la fel de important ca și cele două anterioare. Este implicat în mai mult de 300 de transformări biochimice și este important pentru buna funcționare a sistemului nervos, contribuind astfel la bunăstarea psihologică. De asemenea, contribuie la funcționarea corectă a mușchilor, reduce epuizarea și oboseala și contribuie la sinteza normală a proteinelor. Un aport suficient din aceste trei elemente este cu adevărat crucial pentru un organism sănătos. Tableta conține, de asemenea, bor, cupru, siliciu și fosfor.
 • O tabletă artrocomplex. Conține substanțe funcționale pentru îngrijirea maximă a sistemului musculo-scheletic. Acestea fac parte dintr-o gamă întreagă de produse pentru o nutriție articulară de calitate. În tabletă veți găsi sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, MSM și vitamina C, care îmbunătățesc în continuare funcția întregului amestec datorită rolului său în producția de colagen și funcționarea oaselor și a cartilajelor.  
 • Două tablete cu multivitamine care au un conținut total de 11 vitamine și 10 minerale importante pentru buna funcționare a organismului. În compoziția acestor tablete, veți găsi întregul spectru de vitamine B, vitaminele A, E și K, extract de echinacea și extract de ceai verde, care este cunoscut pentru antioxidanții săi, galatul de epigalocatechină (EGCG) și cofeină. Acest complex echilibrat contribuie în mod eficient la armonizarea generală a organismului, deoarece are nevoie nu numai de o alimentare constantă de energie din macronutrienți, ci și de micronutrienți care să asigure o întreținere corespunzătoare a acestuia. De exemplu, vitaminele B6 și B12 sunt importante pentru toate procesele biochimice care contribuie la bunăstarea psihologică, precum și la reducerea epuizării și oboselii.
 • Capsule cu vitamina D3. Vitamina D din această capsulă este prezentă sub formă de D3 foarte absorbantă, ceea ce înseamnă că doza eficientă este de 1000 UI (25 µg). Vitamina D este importantă pentru buna funcționare a sistemului imunitar, precum și pentru întreținerea oaselor și a dinților. De asemenea, contribuie la buna funcționare a mușchilor.
 • Capsule cu Omega 3. Acizii omega 3 sunt acizi grași esențiali, dintre care unii nu pot fi produși de corp singur și, prin urmare, trebuie furnizați din surse externe. Printre acestea se numără EPA și DHA, prezente în capsule. Ele sunt, în general, importante pentru funcția inimii, a creierului și a vederii. În capsulă veți găsi și vitamina E, care, fiind un antioxidant cunoscut, protejează acești acizi grași rari de degradare prin procesul de oxidare.
 • Capsule cu lecitină. Lecitina din soia conține fosfolipide, inclusiv compuși ai colinei, care ajută la menținerea funcției hepatice normale și a metabolismului lipidic adecvat.

                                                                                     

Aceasta înseamnă că, în fiecare pachet, Essentials VitaPack aduce un complex de peste 30 de substanțe cheie necesare pentru buna funcționare a corpului uman. Prin urmare, este potrivit pentru toți cei care doresc să aibă grijă la maximum de sănătatea lor în cel mai simplu mod posibil. Dacă doriți să acoperiți toate bazele sănătății dvs. și vă așteptați la ce este mai bun de la un produs complet, VitaPack este creat pentru dvs. Este ideal nu numai pentru sportivii care se antrenează din greu, ci și pentru oricine dorește să își asigure aportul de micronutrienți folosind un produs de calitate.

                       Essentials VitaPack - GymBeam

                                            

Essentials VitaPack & beneficiile sale

 • complex cu micronutrienți esențiali pentru a susține vitalitatea
 • conține 30 de pachete, fiecare cu un amestec selectat de micronutrienți
 • fiecare pachet conține 5 tablete și 3 capsule moi
 • conține mai mult de 30 de substanțe cheie într-o singură porție zilnică, toate într-un singur pachet practic
 • conține nutriție articulară, acizi grași omega 3 și lecitină
 • ajută la reducerea epuizării și oboselii, menține mediul biochimic necesar pentru bunăstarea psihologică
 • contribuie la buna funcționare a mușchilor și a sistemului imunitar
 • ajută la menținerea nivelului normal de testosteron din sânge
 • favorizează sănătatea părului, unghiilor, pielii și a oaselor
 • ajută la armonizarea generală a organismului
 • potrivit pentru toți cei care doresc să aibă grijă la maximum de sănătatea lor
                                                                                 

Ingrediente

Tabletă cu vitamina C și extract de Rosa Canina: Vitamina C (acid L-ascorbic, hidroxipropilmetilceluloză), pulbere de măceș (Rosa canina), agent de încărcare (celuloză microcristalină, fosfat dicalcic), agent antiaglomerant (stearat de magneziu), substanțe de acoperire ( acizi grași, hidroxipropilmetilceluloză, glicerol, hidroxipropilceluloză).

Tabletă cu calciu-zinc-magneziu: Carbonat de calciu cu maltodextrină (carbonat de calciu, maltodextrină), oxid de magneziu, agent de încărcare (celuloză microcristalină, carboximetilceluloză de sodiu, fosfat dicalcic), oxid de zinc, agent antiaglomerant (stearat de magneziu, siliciu), hidroxipropilmetilceluloză, acizi de acoperire, glicerol, hidroxipropilceluloză), sulfat de cupru anhidru, acid 1-glutamic, tetraborat de sodiu, polivinilpolipirolidonă.

Capsule cu vitamin D3: Vitamina D3 (colecalciferol, trigliceride, DL-alfa-tocoferol), trigliceride, capsule gelatinoase (gelatină, glicerol, apă).

Capsule cu Omega-3: Omega-3 (EPA, DHA, extract bogat în tocoferol, ulei de floarea-soarelui), vitamina E (acetat de tocoferil DL-alfa), capsule gelatinoase (gelatină, glicerol, apă).

Capsule cu lecitină: lecitină din soia, capsule gelatinoase (gelatină, glicerol, apă).

Tabletă artrocomplex: sulfat de glucozamină (din crustacee), vitamina C (acid L-ascorbic, hidroxipropilmetilceluloză), condroitină sulfat de sodiu, MSM (metilsulfonilmetan), agent antiaglomerant (stearat de magneziu, siliciu), agent de încărcare (celuloză microcristalină), substanțe de acoperire (acizi grași, hidroxipropilmetilceluloză), dioxid de titan, polidextroză, talc, trigliceride).

2x tablete cu multivitamine: carbonat de calciu (maltodextrină), oxid de magneziu, vitamina A (acetat de retinil, gelatină, amidon de porumb, zahăr, hidroxitoluen butilat), vitamina B1 (mononitrat de tiamină), vitamina B2 (riboflavină), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B5 (D-pantotenat) calciu), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B7 (D-biotină), vitamina B9 (acid pteroilmonoglutamic), vitamina B12 (cianocobalamină, amidon de porumb modificat, citrat de sodiu, acid citric, siliciu), vitamina C (acid L- ascorbic, hidroxipropilmetilceluloză), vitamina E (acetat de tocoferil DL-alfa, amidon de porumb modificat, maltodextrină, siliciu), vitamina K1 (fitomenadionă, gumă arabică, zahăr), fumarat feros, extract de echinacea (polifenoli) (Echinacea purpurea), extract din ceai verde (polifenoli, galat de epigalocatechină, cofeină) (Camellia sinensis), oxid de zinc, iodură de potasiu (carbonat de calciu), sulfat de mangan, molibdat de sodiu (carbonat de calciu), clorură de crom (carbonat de calciu), selenit de sodiu (carbonat de calciu), sulfat de cupru, agent antiaglomerant (stearat de magneziu, siliciu) agent de încărcare (celuloză microcristalină, fosfat dicalcic), substanțe de acoperire (acizi grași, hidroxipropilmetilceluloză, glicerol, hidroxipropilceluloză).

                    

Mod de administrare

Luați un pachet pe zi.

                

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 pachet
Vitamina A (acetat de retinil) 0,15 mg
Vitamin B1 (mononitrat de tiamină) 1,5 mg
Vitamina B2 (riboflavină) 1,7 mg
Vitamina B3 (nicotinamidă) 20 mg
Vitamina B5 (D-pantotenat de calciu) 7 mg
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) 3 mg
Vitamina B7 (D-biotină) 0,15 mg
Vitamina B9 (acid pteroilmonoglutamic) 0,2 mg
Vitamina B12 (cianocobalamină) 2 µg
Vitamina C (acid L-ascorbic) 1084 mg
Vitamina D3 (colecalciferol) 25 µg
Vitamina E (acetat de tocoferil DL-alfa) 13 mg
Vitamina K1 (fitomenadion) 37,5 µg
Calciu 483 mg
Magneziu 236,66 mg
Fosfor 83 mg
Zinc 11 mg
Fier 5 mg
Mangan 2 mg
Cupru 1,33 mg
Iodură 75 µg
Seleniu 55 µg
Molibden 50 µg
Bor 33 µg
Crom 30 µg
Silicon 6,7 mg
Sulfat de condroitină 200 mg
MSM (Metilsulfonilmetan) 300 mg
Sulfat de glucozamină 300 mg
Omega 3 300 mg
- EPA 180 mg
- DHA 120 mg
Acid L-glutamic 33 mg
Pulbere de Rosa Canina 50 mg
Lecitină din soia 660 mg
Extract de echinacea  10 mg
- Polifenoli 0,8 mg
EGCG (galat de epigalocatehină) 3 mg
Extract de ceai verde 10 mg
- Polifenoli 9 mg

        

Atenție

Nu depășiți utilizarea zilnică recomandată. Acest produs nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. Acest produs nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25 °C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui.

Detalii produs
EAN 8586022212352
Fabricat în EU
Categoria principală Multivitamine
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Tablete
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Înălțime 17.50 cm
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Lățime 10.50 cm
Lungime 10.50 cm
Greutate brută 0.40 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Da
Fără OMG Da
Număr de bucăți per pachet 100 buc.
Număr de bucăți pe palet 612 buc.
Greutate netă 0.33 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Alte categorii Vitamine
Multiminerale
Cadouri
Nutriție sportivă
Pentru susținerea imunității
Minerale
Cadouri pentru ea
Cadouri pentru el
Cadouri pentru întreaga familie

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Essentials VitaPack - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Essentials VitaPack - GymBeam
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

98 %
98 %
Scor mediu din 14 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

100 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Am mai mereu stari de oboseala, s-a simtit diferenta din prima zi, am avut mai multa energie in timpul antrenamentului si dupa nu ma mai simteam epuizata ca de obicei.

Considerați utilă această recenzie?

Tablete Preț Preţ special În stoc
30 pachete 119,90Lei 89,90Lei
în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul