DNA Test Premium Pack - GenePlanet

0%
0% (0)
Producător: GenePlanet

DNA Test Premium Pack este un set nou și unic de 7 kituri de testare a ADN-ului foarte simple, bazate pe salivă, care pot fi realizate acasă, iar pe baza a 77 de analize a genelor, oferă cea mai cuprinzătoare și unică perspectivă asupra stilului de viață. Cu ajutorul acestor kituri de testare, puteți descoperi cu ușurință modul în care funcționează organismul vostru, care activitate sportivă este cea mai potrivită pentru voi și puteți descoperi predispoziții genetice ascunse ale mai multor zone ale sănătății și stilului de viață în general. 

Indisponibil pe termen lung

DNA Test Premium Pack - 7 kituri unice de testare a ADN-ului pe bază de salivă pentru a vă îmbunătăți stilul de viață și performanța sportivă

DNA Test Premium Pack este un set nou și unic de 7 kituri de testare a ADN-ului ușor de utilizat, teste de salivă pentru acasă, care, pe baza a 77 de analize, vă poate ajuta să vă înțelegeți mai bine genele și să lucrați cu ele prin recomandări personalizate. Puteți utiliza acest lucru pentru a vă îmbunătăți sănătatea, performanța sportivă sau pentru a vă concentra asupra aportului de nutrienți recomandat, specific ADN-ului vostru. Fiecare persoană are o structură genetică diferită, iar ceea ce este bun pentru cineva poate să nu fie la fel de bun pentru altcineva. Acest lucru vă oferă oportunitatea unică de a afla mai multe despre voi și de a vă influența pozitiv viața prin decizii mai informate. Avantajul acestui pachet este că nu trebuie să prelevați o mostră de 7 ori. Doar o singură mostră de ADN este suficientă pentru a evalua și interpreta rezultatele acestor 7 teste.

                        

DNA Test Premium Pack include:

 • DNA Test Diet and Body Weight dezvăluie cum să vă ajustați dieta pentru a vă menține sănătatea și greutatea corporală optimă. Descoperiți cum reacționează corpul dvs. la aportul de carbohidrați și grăsimi. Pe baza acestui lucru, puteți implementa ajustările dietetice recomandate, vă puteți lua rămas bun de la creșterea inexplicabilă în greutate și puteți limita pofta de zahăr sau apetitul insațiabil. Mai mult, femeile vor descoperi dacă o „genă de ardere a grăsimilor” este prezentă în structura lor genetică, care poate oferi beneficii în timp ce doriți să slăbiți. Cu ajutorul acestei analize, puteți pierde în greutate, vă puteți menține greutatea corporală permanent și puteți rupe cercul constant de testare a diferitelor diete pentru ca mai apoi să recăpătați greutatea pierdută.
 • DNA Test Heart Health analizează și evaluează predispozițiile genetice legate de sănătatea inimii și vă ajută să vă reglați dieta și stilul de viață general pentru o inimă mai sănătoasă și mai puternică. Testul include o analiză a genelor care relevă metabolismul acizilor grași omega 3, al trigliceridelor, sensibilitatea la insulină sau CRP (proteina C reactivă), al cărui nivel crește în mod natural ca răspuns la un nivel crescut de inflamație în organism. 
 • DNA Test Metabolism and Lifestyle dezvăluie eficiența metabolismului, intoleranța la lactoză sau sensibilitatea la gluten și riscurile de a dezvolta o dependență de alcool sau nicotină din cauza predispoziției genetice. Utilizați acesta pentru a vă îmbunătăți stilul de viață și pentru a alege alimente mai potrivite în funcție de propriile nevoi.
 • DNA Test Skin Health and Ageing relevă modul în care genele vă afectează starea pielii și rata de îmbătrânire. Acest test poate oferi sfaturi despre cum să vă ajustați dieta, stilul de viață și îngrijirea pielii, astfel încât semnele îmbătrânirii să fie întârziate cât mai mult posibil, iar pielea să-și păstreze elasticitatea, fermitatea și aspectul tineresc.
 • DNA Test Sports Performance dezvăluie ce sport este cel mai potrivit pentru dvs. și vă poate ajuta să vă îmbunătățiți performanța sportivă. Fiecare persoană are un bagaj genetic și o structură musculară diferite, cu o compoziție diferită a fibrelor musculare. Acest lucru afectează selectarea ulterioară a activităților sportive în care puteți obține rezultate excelente și sunt în concordanță cu potențialul dvs. genetic. Pe baza testului, veți afla care este compoziția fibrelor musculare și dacă sporturile de forță sau de anduranță sunt mai potrivite pentru dvs. Testele incluse evaluează predispozițiile genetice care afectează dimensiunea și forța musculară, valoarea VO2 max sau rata de regenerare după o activitate sportivă. Testul vă va oferi recomandări personalizate cuprinzătoare, care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele mai ușor.
 • DNA Test Vitamins and Minerals utilizează analiza genelor pentru a vă informa cum să vă reglați dieta pentru a primi cantitatea optimă de vitamine și minerale cheie, care sunt cruciale pentru nenumăratele reacții biochimice care au loc în corpul uman.
 • DNA Test Mind and Wellbeing dezvăluie cât de sensibil sunteți la stres și cât de bine îi puteți face față. De asemenea, vă informează dacă sunteți mai degrabă o persoană matinală sau nocturnă și vă poate ajuta să vă optimizați programul de somn și să vă creșteți nivelul de energie în timpul zilei. 

    

Ambalajul produsului și manualul utilizatorului, precum și rezultatele testului și consultația personală sunt disponibile numai în limba engleză.

                      

DNA Test Premium Pack - GenePlanet                                                 

DNA Test Premium Pack și beneficiile sale

 • conține 7 kituri revoluționare de testare a ADN-ului acasă pe bază de salivă
 • doar o mostră de ADN este suficientă pentru a evalua și interpreta rezultatele
 • ușor de utilizat
 • nu sunt necesare metode invazive pentru utilizarea sa
 • analizează 77 de grupuri de gene atent selectate care sunt legate de stilul de viață și performanța sportivă
 • relevă predispoziții genetice la dependența de alcool și nicotină
 • ajută la identificarea potențialelor probleme cu glutenul sau lactoza
 • relevă compoziția fibrelor musculare și reacția organismului la aportul de carbohidrați și grăsimi
 • ajută la alegerea unui sport adecvat pe baza analizei ADN-ului
 • poate îmbunătăți performanța sportivă
 • relevă susceptibilitatea la leziuni ale țesuturilor moi
 • poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului
 • analizează predispoziția la valoarea VO2 max
 • dezvăluie reacția organismului la evenimente stresante
 • dezvăluie modul în care genele dvs. afectează sănătatea pielii
 • vă poate îmbunătăți stilul de viață
 • vă informează despre capacitatea corpului dvs. de a face față cofeinei și alcoolului
 • poate ajuta la descoperirea cauzelor balonării și a altor probleme legate de digestie
 • oferă recomandări personalizate pentru a vă îmbunătăți performanța atletică și a vă optimiza dieta
 • relevă compoziția ideală a dietei pe baza analizei genelor
 • oferă sfaturi valoroase cu privire la ce alimente și suplimente alimentare ar trebui să consumați pentru un aport optim de micronutrienți
 • vă ajută să vă reglați dieta pentru un aport suficient de micronutrienți

   

Cum funcționează? 

 1. După ce ați achiziționat și primit kitul de testare, accesați site-ul web GenePlanet, creați un cont și înregistrați-vă testul folosind bara și codurile de securitate. 
 2. Prelevați o mostră de salivă urmând instrucțiunile furnizate, împachetați-o cu atenție și depozitați-o într-un loc uscat la temperatura camerei, departe de accesul copiilor. Nu depozitați mostra la frigider! 
 3. Mostra va fi preluată gratuit de serviciul nostru de curierat imediat ce contactați linia noastră pentru clienți ([email protected] sau +421 233 057 087), care vă va confirma data preluării. Vă rugăm să contactați linia pentru clienți cât mai curând posibil după utilizarea testului (de preferință aceeași sau a doua zi). Testele sunt preluate mai bine nu mai târziu de 7 zile după ce au fost utilizate. Acest lucru vă asigură că puteți primi rezultatele cât mai curând posibil.
 4. În termen de aproximativ 7 săptămâni, veți fi informat cu privire la rezultatele dvs. disponibile în aplicația GenePlanet prin e-mail. Acestea sunt ușor de accesat vizitând site-ul web GenePlanet și conectându-vă la contul dvs. creat anterior. GenePlanet evaluează rezultatele în conformitate cu protocoale stricte și reglementări de securitate.

        
    

       

DNA Test Premium Pack conține un total de 77 de analize ADN:

 1. Dietă și Greutatea Corporală (12 analize)
 2. Sănătatea Inimii (7 analize)
 3. Metabolism și Stil de Viață (6 analize)
 4. Sănătatea și Îmbătrânirea Pielii (17 analize)
 5. Performanță Sportivă (10 analize)
 6. Vitamine și Minerale (12 analize)
 7. Mintea și Bunăstarea (11 analize)

             

Atenție

Testele nu sunt potrivite pentru copii. Depozitați produsul într-un loc uscat la temperatura camerei, departe de accesul copiilor. Testul conține un lichid de stabilizare care nu este toxic și nu este destinat ingerării. Nu depozitați testul efectuat la frigider. Instrucțiunile de utilizare a testului, precum și rezultatele sunt prezentate doar în limba engleză. Analizele GenePlanet sunt efectuate în conformitate cu cele mai stricte standarde profesionale. GenePlanet acordă o atenție deosebită securității laboratorului și a datelor. Toate datele sunt procesate și stocate în conformitate cu legislația europeană, precum și locală cu cele mai înalte standarde de securitate.

Detalii produs
EAN 0123012301234
Cod HS 39233010: -- S obsahom nepresahujúcim 2 litre
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Greutate netă 0.11 kg
Număr de bucăți per pachet 30 buc.
Greutate brută 0.11 kg
Lungime 18.50 cm
Lățime 12.50 cm
Înălțime 3.50 cm
Fabricat în EU
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Categoria principală Teste ADN
Alte categorii Cadouri
Alte categorii
Cadouri pentru ea
Cadouri pentru el
Teste de diagnostic
Cadouri pentru întreaga familie

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți DNA Test Premium Pack - GenePlanet
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:DNA Test Premium Pack - GenePlanet
Rating-ul dvs
Variante Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul
1. Întrebare:
Gene testate
Gene testate
Bună ziua.

În aceste teste se regăsesc și genele DNMT1, DNMT2, DNMT3A, DNMT3B, DNMT3L?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Gene testate
Răspuns:
Buna ziua,

Genele mentionate nu sunt regasite in testele acestea.

Cu stima,
GymBeam
Considerați utilă această întrebare?