Pistol de Masaj Pulse Red - Power Plate

Evaluare:
100 % of 100
100 % (1)
Producător: Power Plate

Pistolul de masaj Pulse este instrumentul de masaj ideal pentru fiecare gospodărie. Datorită frecvenței sale ridicate, poate ajuta la eliberarea tensiunii din mușchi și fascia, îmbunătățește circulația sângelui în mușchii masați și, astfel, stimulează regenerarea generală. Este conceput pentru cei mai exigenți sportivi și non-sportivi, în ceea ce privește îngrijirea maximă și regenerarea țesuturilor moi.

Indisponibil pe termen lung

Pistol de masaj Pulse - instrumentul perfect pentru regenerarea eficientă și ameliorarea tensiunii și rigidității musculare

Pistolul de masaj Pulse este un instrument funcțional de masaj pentru toți sportivii și non-sportivi. Cu toate acestea, maseurii profesioniști și kinetoterapeuții vor aprecia cu siguranță și acest instrument practic și versatil. Performanța sa ridicată și funcționarea silențioasă cu 6 capete de masaj diferite vă vor ajuta cu ușurință să eliberați tensiunea din mușchi și fascia. Relaxați-vă corpul după o sesiune de antrenament intens sau o zi lungă de stat la birou. Acest instrument uimitor poate îmbunătăți, de asemenea, circulația sângelui în mușchii masați și, astfel, poate stimula regenerarea generală, ceea ce duce la o recuperare mai rapidă după sport și stresul fizic. Se mândrește cu performanțe ridicate sub formă de 4 niveluri de intensitate cu până la 3.200 rpm și, cu capătul de masaj potrivit, puteți realiza un masaj profund în țesut și puteți activa punctele de declanșare. În multe cazuri, activarea lor poate ameliora durerea, rigiditatea și tensiunea musculară.

                              

Pistolul de masaj Pulse de la Power Plate are o formă ergonomică, este ușor, astfel încât să vă puteți bucura cu ușurință de masajul pe care îl meritați. Vine într-o carcasă practică cu un total de 6 capete de masaj interschimbabile pentru un masaj de intensitate variabilă și un încărcător pentru încărcarea bateriei cu o capacitate de 2 400 mAh, care poate rezista până la 5 ore de utilizare wireless. La cel mai înalt nivel de intensitate, pistolul realizează 3.300 de vibrații pe minut, care stimulează în mod eficient circulația sângelui în întregul mușchi masat. Acest lucru, în combinație cu eliberarea tensiunii musculare și alți factori, permite o revenire mai rapidă la antrenament și la activitățile sportive preferate. Poate fi folosit și pentru încălzirea și activarea mușchilor înainte de antrenament. Puteți lua cu tvoi acest instrument practic oriunde mergeți, astfel încât să vă puteți bucura de o regenerare rapidă și eficientă.       

     

Pistol de masaj Pulse Red - Power Plate

            

Pistolul de masaj Pulse & beneficiile sale

 • instrument de masaj funcțional pentru sportivi și non-sportivi pretențioși
 • 4 niveluri de intensitate cu până la 3.200 rpm
 • autonomie a bateriei wireless până la 5 ore
 • are o formă ergonomică și o greutate redusă - 1.200 de grame
 • vine într-o carcasă practică
 • pachetul include 6 capete de masaj interschimbabile
 • perfect pentru masarea mușchilor rigizi după o ședere prelungită
 • ameliorează rigiditatea și tensiunea musculară
 • îmbunătățește circulația sângelui în zona masată și ameliorează durerea

              

     

Specificații tehnice
Beneficii Funcționare silențioasă și performanță ridicată
Baterie Baterie reîncărcabilă cu litiu, 21,5 V, 2 400mAh
Metoda de încărcare Adaptor AC 
Durata de viață a bateriei până la 5 ore (în funcție de nivelul de intensitate selectat)
Timp de încărcare până la 2 ore
Nivel de vibrație 4 niveluri de intensitate
Vibrații per minut până la 3 300
Capete de masaj 6 capete de masaj diferite pentru tot corpul
Frecvență 3200 rpm
Amplitudine 12 mm
Greutate 1,2 kg
Cronometru de oprire automată 10 minute
Certificare CE, FCC

                                

Cum se utilizează pistolul de masaj?

Încărcare:

 • Înainte să folosiți produsul pentru prima dată, trebuie să încărcați complet bateria, care durează până la 6 ore. Pur și simplu conectați încărcătorul la o priză electrică standard și apoi conectați încărcătorul la portul de încărcare al bateriei din partea de jos a mânerului pistolului de masaj. Aici se află și comenzile de pornire / oprire.
 • Există, de asemenea, 4 lumini LED în partea de jos a mânerului care indică nivelul de încărcare a bateriei. Odată ce toate cele 4 lumini sunt aprinse, bateria este complet încărcată.
 • Bateria poate fi încărcată oricând și la orice capacitate (dacă nu este deja complet încărcată).
 • Durata medie de viață a bateriei este de până la 5 ore, în funcție de nivelul selectat de intensitate și viteză al programului de masaj și de presiunea aplicată în timpul utilizării.
 • După fiecare încărcare, deconectați încărcătorul de la sursa de alimentare.

               

Utilizare:

 • Alegeți capătul de masaj preferat și introduceți-l ușor în gaura de pe capul instrumentului. Asigurați-vă că capătul de masaj este poziționat corect.
 • În partea de jos a mânerului, veți găsi un comutator pentru modul „on” și „off”, pe care trebuie să îl comutați în poziția „on”.
 • Pentru a porni pistolul de masaj, apăsați butonul de pornire din spatele pistolului de masaj.
 • Apăsând din nou butonul de pornire, puteți selecta nivelul dorit de intensitate al produsului pe o scară de 1-4. Puteți afla nivelul de intensitate al produsului din numărul de lumini albastre din jurul butonului de pornire.
 • Există 3 lumini LED sub butonul de pornire pe care le puteți utiliza pentru a determina nivelul bateriei, unde 3 lumini indică o baterie complet încărcată.
 • Utilizați pistolul de masaj numai pe zonele uscate cu atenție ale corpului, în limita presiunii necesare și a nivelului de intensitate al masajului. Masați zona dorită timp de aproximativ 60 de secunde, apoi treceți ușor la următoarea parte a corpului.
 • Când doriți să opriți pistolul de masaj, apăsați și țineți apăsat din nou butonul central de pornire de pe spatele pistolului de masaj.
 • În partea de jos a mânerului veți găsi un comutator între „on” și „off”, pe care îl veți trece în poziția „off”, oprind astfel complet produsul.
 • După aceea, trageți ușor capătul de masaj în linie dreaptă.
 • După utilizarea pistolului de masaj, ștergeți suprafața dispozitivului și capătul de masaj folosit cu un prosop ușor umed și uscați-l cu o cârpă moale.

                 

Capete de masaj:

 • Capăt de masaj Furculiță: este de obicei folosit pentru relaxarea și masarea mușchilor lungi și îngustați, care sunt situați în zona coloanei vertebrale și numiți mușchii erector spinae. De asemenea, puteți masa cu precauție și încet regiunea cervicală, tendonul lui Ahile sau tibiile.
 • Capăt de masaj Degetul mare: vârful rotunjit va ajuta la masarea mai intensă și profundă a mușchilor. Capătul de masaj este potrivit și pentru masarea și activarea punctelor de declanșare.
 • Capăt de masaj Minge mare: Acesta este cel mai versatil capăt de masaj pentru o gamă largă de utilizări pe grupe musculare mari și nivelul mediu de masaj de intensitate. De exemplu, îl puteți folosi pentru a vă masa spatele, umerii, brațele, șoldurile, fesele, cvadricepsul, hamstrings sau gambele.
 • Capăt de masaj Minge mică: Este o versiune mai mică a capătului de masaj cu minge mare, care are o utilizare similară.
 • Capăt mare plat de masaj: Este potrivit pentru un masaj întreg al corpului, în special pentru zonele cu mușchi plati și în jurul locurilor sensibile și osoase. De exemplu, este capătul de masaj perfect pentru a vă masa mușchii spatelui sau antebrațele.
 • Capăt mic plat de masaj: este o versiune mai mică a capătului de masaj mare plat, care are o utilizare similară.

              

Garanție

Garanția durează 2 ani de la data cumpărării și expiră în următoarele cazuri:

 • Daune cauzate de accident, manipulare incorectă, utilizare sau transport necorespunzător.
 • Produsul a fost supus unor reparații sau manipulări neautorizate.
 • Produsul nu a fost utilizat conform instrucțiunilor.
 • Daunele depășesc prețul produsului.
 • Deteriorarea produsului livrat rezultată din depozitarea, utilizarea sau curățarea necorespunzătoare.
 • Nefurnizarea dovezii achiziționări.

              

Atenție

Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza produsul, mai ales dacă aveți probleme de sănătate, suferiți de o boală acută sau cronică, sunteți însărcinată sau ați suferit modificări articulare. Produsul este destinat numai adulților. Nu utilizați pistolul de masaj pe articulații, cap sau alte părți osoase ale corpului. După utilizare este posibil să vă apară vânătăi. De îndată ce simțiți orice disconfort sau durere în zona masată, opriți imediat utilizarea produsului. Țineți părul sau orice parte a corpului departe de partea mobilă a aparatului și de orificiile de ventilație de răcire din spatele motorului pentru a preveni ciupirea. Nu introduceți obiecte în orificiile de ventilație de răcire din spatele motorului. Dispozitivul nu este destinat utilizării sub apă și nici în condiții periculoase în care există riscul ca apa să pătrundă în sistemul intern, de exemplu prin orificiile de răcire ale motorului. Evitați întotdeauna ca apa să pătrundă în interiorul produsului. Depozitați și utilizați produsul departe de lichide și surse de căldură. Utilizați numai încărcătorul furnizat în ambalajul produsului. Verificați cu atenție dispozitivul înainte de fiecare utilizare. Nu interferați cu funcționarea produsului în niciun fel. Nu porniți și nu încărcați dispozitivul în stare automată. Nu manipulați produsul într-un mod periculos care ar putea deteriora produsul sau răni utilizatorul. Nu scoateți șuruburile și nu încercați să dezasamblați produsul. După ce l-ați folosit în mod continuu timp de o oră, opriți produsul și lăsați-l oprit timp de o jumătate de oră înainte de următoarea utilizare. Păstrați produsul într-un loc uscat, ferit de căldură, umiditate și de lumina directă a soarelui.

Detalii produs
EAN 863771000392
Cod HS 90191010: -- Elektrické vibračné masážne prístroje
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Greutate netă 2.15 kg
Număr de bucăți pe palet 1 buc.
Număr de bucăți per pachet 1 buc.
Greutate brută 2.15 kg
Lungime 39.00 cm
Lățime 23.00 cm
Înălțime 10.00 cm
Fabricat în Statele Unite ale Americii
Categoria legală a produsului Accesorii
Categoria principală Accesorii fitness inteligente
Alte categorii Produse
Altele
Antrenament acasă
Susținerea regenerării

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Pistol de Masaj Pulse Red - Power Plate
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Pistol de Masaj Pulse Red - Power Plate
Rating-ul dvs
Variante Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul