cele mai bune din categoria accesorii fitness inteligente

Aveți nevoie de ajutor în alegerea anumitor produse? Inspirați-vă de la clienții care au încercat deja produsele noastre. Datorită recenziilor primite de la clienți, aveți acces ușor la experiența lor. Aici veți găsi cele mai apreciate produse din categoria Accesorii fitness inteligente. Cel mai bine vândut produs din categoria Pistol de Masaj VI Black - GymBeam.

Accesorii fitness inteligente este o categorie de produse care folosesc o combinație de tehnologii moderne cu instrumente de exerciții tradiționale sau noi. Datorită acestui fapt, antrenamentul capătă o cu totul altă dimensiune. În această categorie veți găsi, de exemplu, diverse seturi de antrenament, cu care vă puteți antrena cu ușurință întregul corp. Folosind o coardă de sărit smart, de exemplu, puteți arde un număr generos de calorii într-o perioadă scurtă de timp. Dispune de mai multe setări inteligente care o să vă ajute și o să vă faciliteze antrenamentul pentru o perioadă prestabilită de timp sau pentru un anumit număr de sărituri. Cu toate acestea, puteți sări și în funcție de propriile preferințe. În acest caz, coarda de sărit va ține evidența duratei exercițiului și a numărului de sărituri. Mai mult, numeroase aplicații de fitness care au fost dezvoltate special pentru unele dintre aceste produse vor oferi un antrenament și mai eficient și distractiv.

 Afișați mai multe

În plus, această categorie nu conține doar accesorii fitness, deoarece tehnologiile inteligente au introdus pe piață și accesorii concepute pentru a susține regenerarea după performanța sportivă. Combinația dintre o rolă cu vibrații  alimentată de baterie și o rolă de spumă tradițională, care este concepută pentru masarea și regenerarea mușchilor rigizi, face ca utilizarea rolei de spumă cu vibrații să fie mai eficientă. Puteți încerca și pistolul de masaj, care este un alt ajutor inteligent în echipamentul oricărui sportiv, datorită motorului său puternic. Accesoriile fitness inteligente sunt aici pentru a vă crește performanța, regenerarea și pentru a vă ajuta să vă măsurați mai bine progresul.

 Afișați mai puțin

7 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (5)
 2. Tesla (2)
Culoare
 1. shadow (3)
 2. negru (1)
 3. alb (1)
 4. ivory (1)
 5. violet (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. PRISLUSENSTVO20 (6)
Preț
Filtrează după
 1. Pistol de Masaj VI Black - GymBeam
  Pistol de Masaj VI Black - GymBeam
  94%
  94 % (76)
  499,90Lei
 2. Arm phone holder - GymBeam
  Husă de braț pentru telefon - GymBeam
  72%
  72 % (35)
  21,90Lei
 3. Cântar corporal Smart Composition Scale Wi-Fi - Tesla
  Cântar corporal Smart Composition Scale Wi-Fi - Tesla
  62%
  62 % (9)
  149,90Lei
 4. Rolă din spumă cu vibrații pentru exerciții V-Roll
  Rolă din spumă cu vibrații pentru exerciții V-Roll - GymBeam
  88%
  88 % (5)
  429,90Lei
 5. Coardă de sărit Smart - GymBeam
  Coardă de sărit Smart - GymBeam
  100%
  100 % (3)
  142,90Lei
 6. Cronometru pentru antrenament - GymBeam
  Cronometru pentru antrenament - GymBeam
  100%
  100 % (1)
  649,90Lei
 7. Cântar corporal Smart Composition Scale Wi-Fi Style - Tesla
  Cântar corporal Smart Composition Scale Wi-Fi Style - Tesla
  100%
  100 % (1)
  169,90Lei

7 Produse