Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lipo 6 Black Ultra Concentrate 60 caps - Nutrex

Producător: Nutrex
Evaluarea:
82 %

Lipo 6 Black Ultra este un arzător de grăsime revoluționar, care ajută la o pierdere rapidă de grăsime. Acesta conține o substanță unică, care îi îmbunătățește efecteleși, în plus, arzătorul nu-și pierde efectele, chiar și după o utilizare prelungită. Eficiența și performanțele sale asigură o ardere rapidă de grăsimi în organism.

Stoc epuizat
Preț estimat 93,40 Lei

Lipo 6 Black Ultra Concentrate, arzător de grăsimi de calitate superioară

Lipo 6 BLACK Ultra Concentrate este un foarte puternic arzător de grăsimi, conceput pentru a distruge rapid celulele adipoase în exces. Suprimă apetitul, dă energie și veți fi capabili de un efort fizic mai lung și mai eficient. De-a lungul ultimilor ani, mai multe produse destinate arderii grăsimilor au apărut și dispărut de pe piață, dar sportivii au recunoscut că acestea sunt EXTREM de eficiente. Din categoria suplimentelor extreme nu prea au fost vândute produse, cu toate acestea, Nutrex a ridicat arderea grăsimilor la un nou nivel. Dincolo de perfecțiune, de eficiență maximă și chiar dincolo de orice experiență pe care ați avut-o vreodată cu arderea grăsimilor. Noi vă aducem Lipo 6 BLACK Ultra Concentrate. 

  Arzator de grasimi Lipo 6 black ultra concentrate

 

Acesta este de departe cel mai puternic arzător dezvoltat vreodată de Nutrex. Este atât de puternic încât nimeni nu poate lua mai mult de o capsulă. Lipo 6 BLACK Ultra Concentrate este un arzător de grăsimi super puternic, care atacă grasimea. Anulează foamea și, de asemenea, vă oferă energie pentru ore întregi. Utilizarea regulată a produsului duce la o reducere a efectului său.  Lipo 6 Black Ultra Concentrate este totuși primul arzător de grăsimi care previne acest lucru, astfel încât el acționează eficient în timpul perioadei în care luați acest supliment. Datorită curățării receptorilor, aveți nevoie doar de o capsulă pentru cele mai bune rezultate.

 

Lipo 6 BLACK Ultra Concentrate și avantajele sale

  • pierdere rapidă de grăsimi
  • foarte eficient și puternic datorită distrugerii rapide a grăsimilor din organism
  • reduce pofta de mâncare
  • inhibă catabolismul
  • o capsulă asigură un efect maxim
  • oferă energie pentru câteva ore
 

Ingrediente

Glicerină (E422), capsulă pe bază de plante (hidroxipropilmetilceluloză (E464)), clorofilină (E141), apă purificată.

 

Mod de administrare

Adulții ar trebui să ia 1 capsulă dimineața și 1 capsulă după-amiaza. Administrati cu cel puțin cu 1 oră înainte de masa. Ultima doză luați-o cu mai mult de șase ore înainte de culcare.
 
 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 tabletă
Crom100 mcg
Cofeină pură175 mg
N-Acetil-L-Tirozină118 mg
Paullinia Cupana (sămânță)100 mg
Citrus Aurantium (extract)10 mg
Capsicum Annuum (extract)5 mg
Piper Nigrum (extract)5 mg

 

Atenție

Produsul alimentar este destinat alimentației speciale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc uscat, sub 25°C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. Respectați termanul de valabilitate de pe ambalaj. Lipo 6 Black nu este destinat persoanelor sub 21 de ani. Nu luați în timpul sarcinii sau dacă alăptați. Niciodată nu depășiți doza maximă recomandată. Nu luați sinefrină, cofeină din alte surse, inclusiv cafea, ceai sau alte suplimente alimentare sau medicamente. Acest produs conține cofeină. Consultați-vă cu medicul dumneavoastră înainte de a lua tabletele, dacă luați alte medicamente, inclusiv inhibitori MAO, antidepresive, aspirină, medicamente sau produse care conțin fenilefrină, efedrină, pseudoefedrină sau altele. Consultați-vă cu medicul dumneavoastră înainte, dacă aveți boli de inimă, ficat, rinichi sau boli ale glandei tiroide, tulburări psihice, diabet zaharat, hipertensiune arterială, aritmii cardiace, dureri de cap frecvente, prostata marită sau diabet. A se păstra departe de copii.

Recenzii clienți

Lipo 6 Black Ultra Concentrate 60 caps - Nutrex

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Lipo 6 Black Ultra Concentrate 60 caps - Nutrex
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
EAN
859400007382
Grup de arome
natural
Înălțime
12.50 cm
Lățime
7.00 cm
Lungime
7.00 cm
Greutate brută
0.12 kg
Capsule
60 caps.
Cod HS
21069098
Fără ambalaj din plastic
Nu
Formă
Capsule
Fără îndulcitori artificiali
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

Lipo 6 Black Ultra Concentrate 60 caps - Nutrex

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul