Stimulent de pre-antrenament Ulift - Liftag Sport

Evaluarea:
72 % of 100
72 % (15)
Producător: Liftag Sport

Stimulentul de pre-antrenament Ulift este un amestec unic de ingrediente care susține în mod activ forța și performanța fizică. De asemenea, oferă o doză importantă de energie și sporește puterea de concentrare. Îmbunătățește regenerarea musculară și asigură fibrelor musculare necesarul de nutrienți înainte de antrenament. În plus,  promovează sinteza proteinelor și, prin urmare, crește masa musculară. 

Indisponibil pe termen lung

Stimulent de pre-antrenament Ulift - un stimulent de pre-antrenament unic care ajută la îmbunătățirea performanței fizice, oferă energie, crește puterea de concentrare și contribuie la creșterea și regenerarea masei musculare

Stimulentul de pre-antrenament Ulift este un stimulent de pre-antrenament cu o formulă unică de ingrediente. L-arginină și L-citrulină care acționează pentru a reduce producția de acid lactic și amoniac în timpul antrenamentului, crescând astfel producția de azot. Creatina monohidrată crește forța și datorită sintezei proteice, contribuie eficient la creșterea masei musculare. În plus, Ulift conține dimetilglicină, care mărește aportul de oxigen, și astfel poate fi folosit și în timpul antrenamentului. În concluzie, acest produs crește energia, sporește puterea de concentrare și contribuie la creșterea și regenerarea masei musculare.

             

Stimulent de pre-antrenament Ulift - Liftag Sport

         

Beneficiile stimulentului de pre-antrenament Ulifty

  • Îmbunătățește forța și performanța fizică
  • Contribuie la creșterea masei musculare
  • Susține procesul de regenerare
  • Oferă energie
  • Sporește puterea de concentrare
  • Reduce formarea acidului lactic
  • Crește aportul de oxigen

        

Cui se adresează acest produs?

Acest stimulent de pre-antrenament se adresează sportivilor cu vârsta de peste 18 ani, care înainte de antrenament au nevoie de o doză consistentă de energie. 

      

Ingrediente

Aromă green apple: creatină monohidrată, L-citrulină DL-malat (1: 1), L-arginină alfa-ketoglutarat (AAKG), beta-alanină, L-citrulină, L-glutamină, taurină, Vitamina C, N N - Dimethylglicin clorură, cafeină, vitamina E, vitamina B12, maltodextrină, acid citric, aromă, silicat de calciu, fosfat tricalcic, potasiu acesulfam, sucraloză, colorant (curcumină E100, E133 albastru briliant).

Aromă fruit punch: creatină monohidrată, L-citrulină DL-malat (1: 1), L-arginină alfa-ketoglutarat (AAKG), beta-alanină, L-citrulină, L-glutamină, taurină, Vitamina C, N N  -Dimethylglicin clorură, cafeină, vitamina E, vitamina B12, maltodextrină, acid citric, aromă, silicat de calciu, fosfat tricalcic, potasiu acesulfam, sucraloză, colorant (Roșu Allura AC E129).

Aromă watermelon: creatină monohidrată, L-citrulină DL-malat (1: 1), L-arginină alfa-ketoglutarat (AAKG), beta-alanină, L-citrulină, L-glutamină, taurină, Vitamina C, N N  - Dimethylglicin clorură, cafeină, vitamina E, vitamina B12, maltodextrină, acid citric, aromă, silicat de calciu, fosfat tricalcic, potasiu acesulfam, sucraloză, colorant: (carmin E120).

Aromă blue raspberry: creatină monohidrată, L-citrulină DL-malat (1: 1), L-arginină alfa-ketoglutarat (AAKG), beta-alanină, L-citrulină, L-glutamină, taurină, Vitamina C, N N - Dimethylglicin clorură, cafeină, vitamina E, vitamina B12, maltodextrină, acid citric, aromă, silicat de calciu, fosfat tricalcic, potasiu acesulfam, sucraloză, colorant: (albastru briliant E133).

       

Mod de administrare

Dizolvați o cupă (13 g) în 250 ml de apă și consumați cu 20 de minute înainte de antrenament.

         

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 porție (13 g)
Creatină monohidrată 2000 mg
L-citrulină Dl-malat 2000 mg
L-arginină alfa ketoglutarat (AAKG) 1750 mg
Beta Alanină 1250 mg
L-citrulină 750 mg
L-glutamină 500 mg
Taurină 500 mg
Vitamina C 180 mg
N,N - Dimethilglicina clorură 125 mg
Cafeină 125 mg
Vitamina E 30 mg
Vitamina B12 70 mg

        

Atenție

Supliment nutritiv indicat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Nu este destinat femeilor gravide și celor care alăptează. În cazul în care suferiți de una dintre următoarele afecțiuni: hipertensiune sau hipotensiune arterială, aritmie cardiacă, sau orice altă afecțiune cardiacă, disfuncție sau probleme hepatice, diabet, tulburări psihice, probleme cu prostata sau probleme respiratorii, consultați-vă medicul curant pentru a vă informa dacă puteți utiliza acest produs. 

A nu se combina niciodată cu alcool sau cu droguri! Reduceți aportul de cafeină din alte surse (de ex. cafea, ceai etc.). Acest produs nu poate înlocui un regim alimentar variat și echilibrat. Păstrați la loc uscat și nu lăsați la îndemâna copiilor. Înainte de utilizare citiți cu atenție prospectul și respectați doza zilnică recomandată. Acest produs nu conține substanțe interzise. Înainte de antrenament cereți sfatul antrenorului.

Atenție la eventualele bucăți dure în produs! Produsul conține substanțe care sunt clasificate ca higroscopice. Acestea absorb umiditatea din mediul înconjurător și acest lucru poate duce la aglomerarea pudrei în blocuri dure. Acest lucru este un lucru absolut normal și nu înseamnă că produsul este învechit, iar această întărire a produsului nu afectează eficiența produsului. Este suficient să spargeți aceste bucăți dure și puteți utiliza produsul. Pentru a încetini acest efect higroscopic, păstrați produsul în locuri uscate și răcoroase. A nu se păstra în frigider!

Detalii produs
EAN 811032020078
Vegan Nu
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Amestec Mix
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Înălțime 12.00 cm
Lățime 11.00 cm
Lungime 11.00 cm
Greutate brută 0.48 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria principală Stimulente de pre-antrenament
Alte categorii Stimulente
Diete

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Stimulent de pre-antrenament Ulift - Liftag Sport
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Stimulent de pre-antrenament Ulift - Liftag Sport
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

72 %
72 %
Scor mediu din 15 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

80 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Am vazut ca si Sile a scris de granulele intarite. Am citit pe site la Genius ca si prework-outul lor e tot asa dar ala costa de 5ori mai mult. Se zice ca ar fi de la citrulina. Am uitat sa scriu de pompare, un amanunt important. Nu e cine stie ce, aproape acceptabil fata de alte produse. Dar repet, eu nu trec de 1cupa. Un alt aspect important e refacerea intre serii, iti vine sa faci serii la 30s pauza, te refaci imediat, nici nu simti antrenamentul. E genul de produs care te face sa depasesti volumul propus. A da, efectul apare in 20-25minute. 27RON pentru 390g, e aproape gratis mai ales ca si functioneaza!

Considerați utilă această recenzie?

Aromă Evaluarea Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul