Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Stimulent de pre-antrenament Ulift - Liftag Sport

Producător: Liftag Sport
Evaluarea:
72 %

Stimulentul de pre-antrenament Ulift este un amestec unic de ingrediente care susține în mod activ forța și performanța fizică. De asemenea, oferă o doză importantă de energie și sporește puterea de concentrare. Îmbunătățește regenerarea musculară și asigură fibrelor musculare necesarul de nutrienți înainte de antrenament. În plus, promovează sinteza proteinelor și, prin urmare, crește masa musculară. 

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 94,90 Lei

Stimulent de pre-antrenament Ulift - un stimulent de pre-antrenament unic care ajută la îmbunătățirea performanței fizice, oferă energie, crește puterea de concentrare și contribuie la creșterea și regenerarea masei musculare

Stimulentul de pre-antrenament Ulift este un stimulent de pre-antrenament cu o formulă unică de ingrediente. L-arginină și L-citrulină care acționează pentru a reduce producția de acid lactic și amoniac în timpul antrenamentului, crescând astfel producția de azot. Creatina monohidrată crește forța și datorită sintezei proteice, contribuie eficient la creșterea masei musculare. În plus, Ulift conține dimetilglicină, care mărește aportul de oxigen, și astfel poate fi folosit și în timpul antrenamentului. În concluzie, acest produs crește energia, sporește puterea de concentrare și contribuie la creșterea și regenerarea masei musculare.

 

Stimulent de pre-antrenament Ulift - Liftag Sport

 

Beneficiile stimulentului de pre-antrenament Ulifty

  • Îmbunătățește forța și performanța fizică
  • Contribuie la creșterea masei musculare
  • Susține procesul de regenerare
  • Oferă energie
  • Sporește puterea de concentrare
  • Reduce formarea acidului lactic
  • Crește aportul de oxigen

 

Cui se adresează acest produs?

Acest stimulent de pre-antrenament se adresează sportivilor cu vârsta de peste 18 ani, care înainte de antrenament au nevoie de o doză consistentă de energie. 

 

Ingrediente

Aromă green apple: creatină monohidrată, L-citrulină DL-malat (1: 1), L-arginină alfa-ketoglutarat (AAKG), beta-alanină, L-citrulină, L-glutamină, taurină, Vitamina C, N N - Dimethylglicin clorură, cafeină, vitamina E, vitamina B12, maltodextrină, acid citric, aromă, silicat de calciu, fosfat tricalcic, potasiu acesulfam, sucraloză, colorant (curcumină E100, E133 albastru briliant).

Aromă fruit punch: creatină monohidrată, L-citrulină DL-malat (1: 1), L-arginină alfa-ketoglutarat (AAKG), beta-alanină, L-citrulină, L-glutamină, taurină, Vitamina C, N N -Dimethylglicin clorură, cafeină, vitamina E, vitamina B12, maltodextrină, acid citric, aromă, silicat de calciu, fosfat tricalcic, potasiu acesulfam, sucraloză, colorant (Roșu Allura AC E129).

Aromă watermelon: creatină monohidrată, L-citrulină DL-malat (1: 1), L-arginină alfa-ketoglutarat (AAKG), beta-alanină, L-citrulină, L-glutamină, taurină, Vitamina C, N N - Dimethylglicin clorură, cafeină, vitamina E, vitamina B12, maltodextrină, acid citric, aromă, silicat de calciu, fosfat tricalcic, potasiu acesulfam, sucraloză, colorant: (carmin E120).

Aromă blue raspberry: creatină monohidrată, L-citrulină DL-malat (1: 1), L-arginină alfa-ketoglutarat (AAKG), beta-alanină, L-citrulină, L-glutamină, taurină, Vitamina C, N N - Dimethylglicin clorură, cafeină, vitamina E, vitamina B12, maltodextrină, acid citric, aromă, silicat de calciu, fosfat tricalcic, potasiu acesulfam, sucraloză, colorant: (albastru briliant E133).

 

Mod de administrare

Dizolvați o cupă (13 g) în 250 ml de apă și consumați cu 20 de minute înainte de antrenament.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 porție (13 g)
Creatină monohidrată2000 mg
L-citrulină Dl-malat2000 mg
L-arginină alfa ketoglutarat (AAKG)1750 mg
Beta Alanină1250 mg
L-citrulină750 mg
L-glutamină500 mg
Taurină500 mg
Vitamina C180 mg
N,N - Dimethilglicina clorură125 mg
Cafeină125 mg
Vitamina E30 mg
Vitamina B1270 mg

 

Atenție

Supliment nutritiv indicat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Nu este destinat femeilor gravide și celor care alăptează. În cazul în care suferiți de una dintre următoarele afecțiuni: hipertensiune sau hipotensiune arterială, aritmie cardiacă, sau orice altă afecțiune cardiacă, disfuncție sau probleme hepatice, diabet, tulburări psihice, probleme cu prostata sau probleme respiratorii, consultați-vă medicul curant pentru a vă informa dacă puteți utiliza acest produs. 

A nu se combina niciodată cu alcool sau cu droguri! Reduceți aportul de cafeină din alte surse (de ex. cafea, ceai etc.). Acest produs nu poate înlocui un regim alimentar variat și echilibrat. Păstrați la loc uscat și nu lăsați la îndemâna copiilor. Înainte de utilizare citiți cu atenție prospectul și respectați doza zilnică recomandată. Acest produs nu conține substanțe interzise. Înainte de antrenament cereți sfatul antrenorului.

Atenție la eventualele bucăți dure în produs! Produsul conține substanțe care sunt clasificate ca higroscopice. Acestea absorb umiditatea din mediul înconjurător și acest lucru poate duce la aglomerarea pudrei în blocuri dure. Acest lucru este un lucru absolut normal și nu înseamnă că produsul este învechit, iar această întărire a produsului nu afectează eficiența produsului. Este suficient să spargeți aceste bucăți dure și puteți utiliza produsul. Pentru a încetini acest efect higroscopic, păstrați produsul în locuri uscate și răcoroase. A nu se păstra în frigider!

Recenzii clienți

Stimulent de pre-antrenament Ulift - Liftag Sport

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Stimulent de pre-antrenament Ulift - Liftag Sport
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Fără ambalaj din plastic
Nu
Înălțime
12.00 cm
Lățime
11.00 cm
Lungime
11.00 cm
Greutate brută
0.48 kg
Cod HS
21069098
EAN
811032020078
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Formă
Pudră
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

Stimulent de pre-antrenament Ulift - Liftag Sport

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul