Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lipo 6 Black Hers Ultra Concentrate 60 caps - Nutrex

Producător: Nutrex
Evaluarea:
20 %

Lipo 6 Black Hers Ultra Concentrate este un arzător de grăsimi extrem de concentrat conceput special pentru femei. Conține 60 de capsule cu un conținut lichid care este absorbit rapid. Drept urmare, produsul suplimentează eficient energia, crește puterea de concentrare și favorizează reducerea greutății.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 86,90 Lei

Lipo 6 Black Hers Ultra Concentrate este un arzător de grăsimi extra puternic pentru femei, care favorizează pierderea în greutate și reducerea grăsimilor 

Lipo 6 Black Hers Ultra Concentrate este un arzător de grăsimi pentru femei cu o concentrație extrem de puternică. Ambalajul conține 60 de capsule umplute cu un lichid care se absoarbe și are un efect imediat. Compoziția conține substanța testată clinic Advantra Z®, care crește viteza termogenezei și a metabolismului. Prin urmare, produsul este potrivit ca o substanță de ajutor în pierderea de grăsime și reducerea greutății. De asemenea, crește puterea de concentrare și atenția. 
 

Lipo 6 Black Hers Ultra Concentrate - Nutrex

 

Lipo 6 Black Hers Ultra Concentrate și avantajele sale:

  • este un arzător de grăsimi foarte concentrat pentru femei
  • conține capsule absorbabile rapid
  • favorizează pierderea de grăsime și reducerea în greutate
  • crește puterea de concentrare și atenția

 

Ingrediente

Vitamina B12, acid folic, cafeina, guarana, cacao, extract de rădăcină de ghimbir, extract de ardei, glicerină, apă purificată, hipromeloză, E133, E129, E110.

 

Mod de administrare

A se administra 1 capsulă dimineața și 1 capsulă după-amiaza. A nu se administra în timpul mesei dar cel puțin cu 1 oră înainte de masă. Luați ultima capsulă cu mai mult de șase ore înainte de culcare.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 capsulă
Cafeină anhidră200 mg
Vitamina B123 mcg
Guarana (Paullinia Cupana) (sămânță)100 mg
Acid folic (vitamina B9)200 mcg
Cacao80 mg
Extract din rădăcină de ghimbir20 mg
Extract din ardei (Capsicum annuum) (fruct)
5 mg

 

Atenție

Supliment alimentar destinat nutriției speciale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc uscat, sub 25°C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. Respectați termenul de valabilitate indicat pe ambalaj. Lipo 6 Black nu este destinat persoanelor sub 21 de ani. Nu luați în timpul sarcinii sau dacă alăptați. Niciodată nu depășiți porția maximă recomandată. Nu luați sinefrină, cofeină din alte surse, inclusiv cafea, ceai sau alte suplimente alimentare sau medicamente. Acest produs conține cafeina. Consultați-vă cu medicul dumneavoastră înainte de administrare, dacă luați alte medicamente, inclusiv inhibitori MAO, antidepresive, aspirină, medicamente sau produse care conțin fenilefrină, efedrină, pseudoefedrină sau altele. Consultați-vă cu medicul dumneavoastră înainte, dacă suferiți de boli de inimă, ficat, rinichi sau glandă tiroidă, tulburări psihice, diabet zaharat, hipertensiune arterială, aritmii cardiace, dureri de cap frecvente, prostata mărită sau diabet. A se păstra departe de copii.

Recenzii clienți

Lipo 6 Black Hers Ultra Concentrate 60 caps - Nutrex

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Lipo 6 Black Hers Ultra Concentrate 60 caps - Nutrex
Rating-ul dvs
EAN
857839006570
Fără ambalaj din plastic
Nu
Grup de arome
natural
Înălțime
7.00 cm
Lățime
7.00 cm
Lungime
12.50 cm
Greutate brută
0.13 kg
Capsule
60 caps.
Fără îndulcitori artificiali
Da
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Formă
Capsule
Categoria principală
Întrebările clienților

Lipo 6 Black Hers Ultra Concentrate 60 caps - Nutrex

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul