Eleuthero - NOW Foods

0%
0% (0)
Producător: NOW Foods

Eleuthero sunt capsule vegane care conțin extract din rădăcină de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) . Este cunoscut pentru conținutul său de substanțe biologic active. Datorită acestora, aparține clasei adaptogenelor, care sunt substanțe asociate cu o gestionare mai bună a stresului și creșterea rezistenței organismului uman. Prin urmare, este popular în rândul persoanelor care trăiesc sub presiune ridicată și sunt expuse la situații stresante.

Indisponibil pe termen lung

Eleuthero - un extract din rădăcina de ginseng siberian, care se numără printre adaptogenii asociați cu o mai bună gestionare a stresului și o rezistență crescută a organismului

Eleuthero este un extract eficient din rădăcina de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus). Se prezintă sub formă de capsule, care sunt potrivite și pentru vegani . Este cunoscut pentru conținutul său de substanțe biologic active, datorită cărora aparține clasei adaptogene. Acestea sunt substanțe asociate cu o mai bună gestionare a stresului și cu o rezistență crescută a corpului uman. Datorită acestui fapt, poate contribui la performanța cognitivă și mentală optimă. 

 

De aceea este deosebit de popular în rândul persoanelor care se confruntă cu o presiune ridicată a mediului și sunt expuse la situații stresante. Aceștia sunt, de exemplu, manageri, medici sau studenți. Poate fi și orice persoană care are un loc de muncă stresant sau se confruntă adesea cu presiuni sau tensiuni în diverse situații din viața personală. Eleuthero poate fi un mijloc de a ajuta la tratarea acestuia și de a reduce impactul evenimentelor stresante. În plus, poate juca și un rol în îngrijirea generală a sănătății fizice și mintale .

 

Eleuthero și beneficiile sale

  • capsule care conțin extract de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus)
  • aparține adaptogenelor
  • asociat cu o mai bună gestionare a stresului și o creștere a rezistenței organismului uman
  • popular în rândul oamenilor care se confruntă cu o presiune ridicată a mediului
  • recomandat pentru medici, manageri sau studenți
  • potrivit pentru vegani

 

Utilizare recomandată

Luați 1 capsulă pe zi la nevoie.

 

Ingrediente

Eleutherococcus organic ( Eleutherococcus senticosus ) - rădăcină, hipromeloză (capsula de celuloză) și stearat de magneziu (sursă vegetală).

 

Informații nutriționale

Valori nutritive 1 capsula
Eleutherococcus organic (Eleutherococcus senticosus) - rădăcină 500 mg

 

Avertizare

Produsul nu conține drojdie, grâu, gluten, soia, porumb, lapte, ouă, pește, crustacee și nuci. Fabricat într-o unitate GMP care procesează alte ingrediente care conțin acești alergeni. Acest supliment nutritiv este destinat doar adulților. Dacă sunteți însărcinată/alăptați, luați medicamente sau aveți o problemă de sănătate, consultați-vă medicul. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Cu acest produs pot apărea variații naturale de culoare. După deschidere, se păstrează într-un loc răcoros și uscat.

Detalii produs
EAN 733739040305
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Formă Capsule
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Fabricat în Statele Unite ale Americii
Înălțime 11.00 cm
Lățime 6.00 cm
Lungime 6.00 cm
Greutate brută 0.10 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Da
Fără OMG Da
Număr de bucăți per pachet 6 buc.
Greutate netă 0.05 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Capsule 100 caps.
Categoria principală Alte suplimente speciale
Alte categorii Alte suplimente
Nutriție sportivă

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Eleuthero - NOW Foods
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Eleuthero - NOW Foods
Rating-ul dvs
Capsule Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul