Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Discuri de alunecare Core Sliders - GymBeam

Producător: GymBeam

Discurile de alunecare Core Sliders sunt accesorii fitness inovatoare, potrivite pentru antrenarea și tonifierea întregului corp. Partea superioară a discurilor este fabricată dintr-o spumă moale, care oferă confort, iar partea inferioară este alcătuită dintr-un plastic care are un grad de frecare redus și permite o alunecare perfectă.

În stoc
Preţ special   47,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Discuri de alunecare Core Sliders - antrenați-vă și tonifiați-vă tot corpul prin folosirea unui echipament fitness inovator

Discurile de alunecare Core Sliders sunt accesorii fitness extraordinare, care vă ajută să vă antrenați și tonifiați întregului corp, de la abdomen, umeri și spate, până la fesieri și picioare. Principiul antrenamentului cu discurile de alunecare este dat de deplasarea brațelor și picioarelor pe podea, în timp ce discurile glisante opun rezistență. În funcție de poziția corpului, vă puteți antrena diferite grupe musculare individuale. Partea superioară a discurilor este fabricată dintr-o spumă moale, care asigură confortul pe durata antrenamentului. Partea inferioară este fabricată dintr-un plastic ABS cu grad mic de frecare și asigură alunecarea pe aproape orice fel de suprafață. Diametrul unui disc glisant este de 18 cm, iar pachetul conține două discuri de alunecare.

Discuri de alunecare Core Sliders - GymBeam

Recenzii clienți

Discuri de alunecare Core Sliders - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Discuri de alunecare Core Sliders - GymBeam
Rating-ul dvs
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria legală a produsului
Accesorii
EAN
8586022210358
Cod HS
95069190
Număr de bucăți per pachet
50 buc.
Greutate brută
0.19 kg
Lungime
17.70 cm
Lățime
17.70 cm
Înălțime
1.50 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Discuri de alunecare Core Sliders - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul