Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Discuri de alunecare Core Sliders - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
100 %

Discurile de alunecare Core Sliders sunt accesorii fitness inovatoare, potrivite pentru antrenarea și tonifierea întregului corp. Partea superioară a discurilor este fabricată dintr-o spumă moale, care oferă confort, iar partea inferioară este alcătuită dintr-un plastic care are un grad de frecare redus și permite o alunecare perfectă.

Stoc epuizat Disponibil începând cu: 05.02.2021
Preț estimat 47,90 Lei

Discuri de alunecare Core Sliders - antrenați-vă și tonifiați-vă tot corpul prin folosirea unui echipament fitness inovator

Discurile de alunecare Core Sliders sunt accesorii fitness extraordinare, care vă ajută să vă antrenați și tonifiați întregului corp, de la abdomen, umeri și spate, până la fesieri și picioare. Principiul antrenamentului cu discurile de alunecare este dat de deplasarea brațelor și picioarelor pe podea, în timp ce discurile glisante opun rezistență. În funcție de poziția corpului, vă puteți antrena diferite grupe musculare individuale. Partea superioară a discurilor este fabricată dintr-o spumă moale, care asigură confortul pe durata antrenamentului. Partea inferioară este fabricată dintr-un plastic ABS cu grad mic de frecare și asigură alunecarea pe aproape orice fel de suprafață. Diametrul unui disc glisant este de 18 cm, iar pachetul conține două discuri de alunecare.

Discuri de alunecare Core Sliders - GymBeam

Recenzii clienți

Discuri de alunecare Core Sliders - GymBeam

Evaluarea globală a produsului

100%
100%
Scor mediu din 3 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

100 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100.0000 %
1 clienți consideră această recenzie utilă
0 clienți nu consideră această recenzie utilă
Discurile mi-au fost reomandate de antrenorul de fitness, am si la sala la care lucrez unele, dar mi se pare ca nu sunt chiar atat de profesionale precum acestea. Mi-am luat o pereche si lucrez acasa atunci cand am timp, aluneca perfect atat pe parchet, cat si pe gresie, pe covor pufos - exlus. Sunt foarte simpatice si poti face o groaza de exercitii cu ele, sunt multe filmulete in acest sens..ah si sa nu uit, sunt si ieftine

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Discuri de alunecare Core Sliders - GymBeam

 1. 100%

  Maria

  Client real

  Punctele clientului: 863

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  superbe
  Discurile mi-au fost reomandate de antrenorul de fitness, am si la sala la care lucrez unele, dar mi se pare ca nu sunt chiar atat de profesionale precum acestea.
  Mi-am luat o pereche si lucrez acasa atunci cand am timp, aluneca perfect atat pe parchet, cat si pe gresie, pe covor pufos - exlus. Sunt foarte simpatice si poti face o groaza de exercitii cu ele, sunt multe filmulete in acest sens..ah si sa nu uit, sunt si ieftine
 2. 100%

  ioana

  Client real

  Punctele clientului: 261

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  -
  Am mai avut de la cel putin 4 branduri diferite de discuri si nicunele nu s.au ridicat la nivelul acestora,le pot folosi atat pe podeaua din sala cat si acasa pe parchet/covor.sunt incredibil de practice,le folosesc pentru tot felul de exercitii pentru picioare,abdoment,brate,etc. Sunt foarte incantata de ele, isi merita toti banii!!!!!
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Discuri de alunecare Core Sliders - GymBeam
Rating-ul dvs
Etichetele produselor
Transport
Distribuitor
28
Categoria legală a produsului
Accesorii
EAN
8586022210358
Cod HS
Transport
Număr de bucăți per pachet
50 buc.
Greutate brută
0.19 kg
Lungime
17.70 cm
Lățime
17.70 cm
Înălțime
1.50 cm
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Discuri de alunecare Core Sliders - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul