Cub din spumă pentru yoga Black - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam

Cubul din spumă pentru yoga este un accesoriu practic care oferă suport și stabilitate în timpul exercițiilor, suplimentare atunci când executați o varietate de poziții de yoga. Utilizarea acestuia poate facilita practica eficientă de yoga pentru începători și persoanele cu mai puțină flexibilitate. În plus, este potrivit pentru stretching și pilates. Indiferent dacă participați la cursuri de grup sau vă place să faceți yoga acasă, acest cub din spumă va contribui la experiența voastră.

Stoc epuizat
Disponibil începând cu: 11 oct. 2023
Preț estimat 24,90Lei

Cub din spumă pentru yoga - un accesoriu de exerciții versatil pentru a îmbunătăți suportul și stabilitatea atunci când executați asane avansate 

Cubul din spumă pentru yoga este un accesoriu practic pentru exerciții care vă va ajuta să efectuați asane avansate. Acest cub moale cu margini rotunde este fabricat din etilen-acetat de vinil (EVA) durabil. Are o formă cuboidă care oferă trei înălțimi diferite și vă permite să alegeți ce parte a cubului să utilizați în funcție de exercițiul ales și de nivelul de mobilitate și flexibilitate.

 

Vă va oferi un sprijin de încredere, în special în pozițiile în care este dificil să ajungeți la podea. De exemplu, îl puteți pune sub mâini în timp ce stați întinși înainte, scurtând astfel distanța dintre voi și saltea. În acest fel, puteți să luați poziția dorită fără a vă compromite tehnica. Poate fi folosit și ca un suport sub fese atunci când stați, pentru a vă relaxa șoldurile.

 

Este deosebit de util atunci când executați poziții de yoga mai avansate, cum ar fi poziția corbului. Plasarea cubului sub picioare vă va oferi un plus de stabilitate. Când stați întinși pe o parte, îl puteți plasa sub cap pentru a vă menține coloana dreaptă. Cubul poate fi folosit și pentru stretching. Plasarea acestuia sub spate în timp ce stați întinși pe el vă va ajuta să vă întindeți eficient.

 

Cubul din spumă pentru yoga poate fi folosit chiar și pentru antrenament de forță. De exemplu, puteți face flotări cu două cuburi sub fiecare palmă, ceea ce face exercițiul mai eficient, deoarece extinde gama de mișcare. Mai simplu spus, acest accesoriu versatil va găsi o gamă largă de utilizări în fiecare sală de sport de acasă. În plus, este ușor și compact, ceea ce înseamnă că îl puteți lua cu ușurință cu voi în geanta sport și îl puteți avea la îndemână la cursul de yoga sau la antrenament. Acest cub pentru yoga va fi o companie grozavă pentru toți începătorii, persoanele cu mai puțină flexibilitate, precum și pentru practicanții yoga cu experiență.

 

Cubul din spumă pentru yoga & avantajele acestuia

  • accesoriu practic pentru exerciții
  • fabricat din spumă EVA moale și durabilă
  • cântărește doar 180 g
  • oferă trei niveluri de înălțime diferite
  • margini rotunjite
  • ideal pentru yoga
  • oferă suport și stabilitate suplimentare pentru o varietate de poziții de yoga
  • ideal atât pentru practicanții începători, cât și pentru cei avansați
  • potrivit pentru stretching și pilates
  • pachetul include un singur cub de yoga

 

Material

EVA

 

Datele tehnice ale cubului din spumă pentru yoga

Proprietăți  
Greutate 180 g
Lungime 7.5 cm
Lățime 15 cm
Înălțime 23 cm
Detalii produs
Fabricat în China
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Categoria legală a produsului Accesorii
EAN 8586024620360
Cod HS 95069190: --- Ostatné
Greutate netă 0.18 kg
Număr de bucăți pe palet 1 buc.
Număr de bucăți per pachet 1 buc.
Greutate brută 0.18 kg
Lungime 15.00 cm
Lățime 23.00 cm
Înălțime 8.00 cm
Categoria principală Yoga și pilates
Alte categorii Produse
Altele
Antrenament acasă

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Cub din spumă pentru yoga Black - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Cub din spumă pentru yoga Black - GymBeam
Rating-ul dvs
Variants Preț Preţ special În stoc
single_variant 31,90Lei 24,90Lei
stoc epuizat
Disponibil începând cu 11 oct. 2023
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul