Centură modelatoare pentru femei - Chiba

0%
0% (0)
Producător: Chiba

Centura modelatoare pentru femei este un accesoriu pentru activitățile fitness, conceput pentru femei, care ajută la susținerea spatelui pe durata antrenamentului. Însă este folosit și pentru micșorarea circumferinței taliei prin strângerea fermă a centurii pe talie. Vă puteți ajusta modelatorul conform preferințelor voastre cu ajutorul a 2 benzi longitudinale cu fixare.

Stoc epuizat
Preț estimat 142,40Lei

Centura modelatoare pentru femei - un accesoriu unic, potrivit pentru activitățile fitness, pentru susținerea spatelui și micșorarea circumferinței taliei

Centura modelatoare pentru femei este un accesoriu practic pentru activitățile fitness, conceput pentru femei, a cărui funcție este să susțină spatele pe durata antrenamentului. În același timp, este folosit pentru a micșora circumferința taliei prin strângerea acestuia. Puteți ajusta liber gradul de strângere, cu ajutorul a 2 benzi longitudinale cu fixare, care sunt situate în partea din față a centurii. Centura modelatoare pentru femei este alcătuită dintr-un material de înaltă calitate, elastic și rezistent, care se adaptează ușor siluetei voastre.

                                 

Cum să alegeți mărimea potrivită?

MărimeTalie
XS 57 cm - 64 cm
S 65 cm - 70 cm
M 71 cm - 77 cm
L 78 cm - 85 cm
Detalii produs
Categorie principală Centuri fitness
Fabricat în EU
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Categoria legală a produsului Accesorii
Recenzii clienți Centură modelatoare pentru femei - Chiba
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Centură modelatoare pentru femei - Chiba
Rating-ul dvs
Dimensiune Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul