Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cell Tech Performance Series - MuscleTech

Producător: muscletech
Evaluarea:
84 %

Cell Tech Performance Series este cea mai nouă formulă de creatină, destinată persoanelor care întâmpină dificultăți în creșterea în masă musculară și forță. Fiecare porție aduce cu sine un aport de 3.5 g de creatină monohidrată HPCL și 1.5 g de creatină HCl. Cell-Tech - creatină cu mai multe componente, completată cu BCAA și aminoacizi pentru a câștiga masa musculară și a crește rezistența

În stoc
Preţ special   85,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Cell-Tech - formulă de creatină, ce conține aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA), pentru a câștiga masa musculară și a crește rezistența

Cell-Tech este creatină destinată persoanelor ce întâmpină dificultăți în creșterea în masa musculară și forță. Este unică, deoarece fiecare doză aduce cu sine un aport de 3.5 g de creatină monohidrată HCL, lucru ce s-a dovedit în numeroase teste. Este dovedit științific: persoanele care au consumat-o timp de 7 zile, le-a crescut masa musculară aproximativ cu 1,5kg. În afară de aceste componente, conține, de asemenea, si BCAA, raportul fiind de 2:1:1, precum si aminoacizii beta-alanină și taurină. Fiecare cupă conține 100 mg de acid alfa-lipoic, care îmbunătățește absorbția de creatină și glucoză.

 

cell tech muscle tech

 

Această formulă de creatină hardcore include ingrediente esențiale ale căror efecte benefice sunt susținute în mai mult de 30 de studii de cercetare efectuate pe parcursul a mai multor decenii. În plus, a fost dovedit de un studiu științific ceea ce privește efectul placebo pe 32 de subiecți, împărțitți în patru grupe și s-a dedus că persoanele ce au consumat cantitatea de creatină și carbohidrați în timpul fazei CELL-TECH au câștigat o medie de 3,4 lbs de mușchi și numai în termen de 7 zile. 

 

Cell-Tech și beneficiile sale

  • conține 2 formule de creatină
  • ajută la creșterea masei musculare și a forței
  • crește forța
  • conține BCAA
  • gust excelent

 

Ingrediente

Amestecul de carbohidrați (polimeri de glucoză, dextroză, Modcarb ™ [tărâțe de ovăz, amaranth, quinoa, hrișcă, mei, chia], amidon de porumb, dextrină ciorchine), arome naturale și artificiale, acid citric, fosfat de calciu, silicat de calciu, sare, acesulfam de potasiu, sucraloză, FD & C Red No. 40.

 

Mod de administrare

Amestecați 1 cupă de Cell-Tech cu apă (180-350 ml) și luați imediat după antrenament. În zilele in care nu vă antrenati, serviți 1 cupă dimineața, pe stomacul gol. Pentru rezultate mai bune, se iau 2 cupe Cell-Tech amestecat cu apă (600-700 ml) imediat după antrenament. În zilele în care nu vă antrenați, luați aceeași doză dimineața pe stomacul gol.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valoare nutritivă (aromă de Fruit Punch)1 cupă (49 g)
Calorii180 kcal
Total carbohidrați38 g
Zaharuri15 g
Vitamina C125 mg
Vitamina B65,25 mg
Vitamina B120,2 mcg
Calciu45 mg
Magneziu32,5 mg
Sodiu35 mg
Potasiu24,8 mg
Muscle Growth And Strength Matrix: 
Creatină monohidrat2,5 g
Creatină HCI2,5 g
Cell-Volumizing Amino Acid Matrix: 
Taurină1 g
L-Alanină500 mg
BCAA Matrix: 
L-Leucină500 mg
L-Valină250 mg
L-Izoleucină250 mg
Lipoic-Tech: 
Alpha Lipoic Acid (Supplying R-ALA)100 mg

 

Atenție

Pentru toate produsele pe bază cu creatină menţineţi o stare bună de hidratare. Nu folosiți dacă suferiți de diabet sau dacă aveți hiperglicemie sau hipoglicemie. Dacă experimentați erupții cutanate sau oricare altă reacție alergică, opriți administrarea produsului. A nu se folosi de către femeile însărcinate sau care alăptează! A nu se folosi dacă sunteți predispuși la deshidratare sau urmează să vă expuneți la caldură excesivă. Reduceți dozajul sau opriți administrarea produsului dacă apar simptome cum ar fi insomnii, tremur, amețeli, nervozitate, dureri de cap, palpitații ale inimii. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa înlocuiască un regim variat și echilibrat. Acest supliment nutritiv nu are rolul de a trata, diagnostica sau preveni vreo boală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici! Nu depașiți doza zilnică recomandată! Nu preparați pulberea cu o lingură umedă! Ambalajul conține și un plic de silicagel care absoarbe umezeala. Depozitati produsul intr-un loc uscat și răcoros. Protejați împotriva înghețului. Producatorul nu este răspunzator în cazul daunelor provocate de utilizarea sau depozitarea necorespunzatoare. 

Avertisment pentru alergici: Produsul a fost procesat de către dispozitive care, de asemenea, pot procesa lapte, soia, ouă, crustacee, nuci, arahide.

Recenzii clienți

Cell Tech Performance Series - MuscleTech

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Cell Tech Performance Series - MuscleTech
Rating-ul dvs

Aromă

Distribuitor
REVA - SPORT s.r.o., Stupkova 952/18, 77900 Olomouc 9, Czechia
Fără ambalaj din plastic
Nu
Grup de arome
fruct
Înălțime
13.50 cm
Lățime
13.50 cm
Lungime
22.00 cm
Greutate brută
1.56 kg
Cod HS
21069098
EAN
631656703207
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Formă
Pudră
Categoria principală
Întrebările clienților

Cell Tech Performance Series - MuscleTech

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul