Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Arzător de grăsimi Hydroxycut Hardcore Elite 110 caps - Muscletech

Producător: muscletech
Evaluarea:
84 %

Arzătorul de grăsimi Hydroxycut Hardcore Elite este cel mai nou arzător și incredibil de puternic, produs special pentru culturiști. Conține componentul special LiquidTech, bazat pe folosirea tehnologiei de microdispersie rapidă a lichidelor. Este compus din 14 elemente, care au ca rezultat arderea extrem de rapidă și puternică a grăsimilor.

În stoc
Preţ special   76,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Hydroxycut Hardcore Elite asigură arderea extrem de rapidă și eficientă a grăsimilor

Cel mai nou arzător de grăsimi "hardcore", care este produs în special pentru culturiști, conține un ingredient patentat LiquidTech. Această componentă este rezultatul a mai mult de zece ani de cercetare și studii la Universitatea din Laval, și folosește tehnologia microdispersiei rapide a lichidelor. Este amestecul sinergetic a 14 componente, care, a fost demonstrat, că duc la rezultatul arderii rapide și eficiente a grăsimilor.

 

Când ar trebui să consumați Hydroxycut Hardcore Elite?

Consumați-l atunci când vi se pare că obiectivul vostru este foarte îndepărtat. La urma urmei, fiecare are uneori nevoie de ajutor și acesta este motivul pentru care arzătorul de grăsimi Hydroxycut Hardcore este numărul 1 în SUA, dintre toate produsele pentru arderea grăsimilor. Echipa de cercetători ai companiei MuscleTech a scurtat distanța până la atingerea obiectivelor, prin descoperirea rețetei. Preparatul magic este sprijinit de zece ani de cercetare, care au servit pentru a oferi rezultate excelente

 

Preparatul Hydroxycut Hardcore folosește tehnologiile multi-platformă dezvoltateștiințific, pentru a efectua stimularea reacțiilor enzimatice în cadrul termogenezei și procesului de eliminare alegăturilor din grăsimi. Cu alte cuvinte, acest produs unic în culturism are un proces de cinci faze, care asigură arderea extrem de eficientă și puternică a grăsimilor.

 

Cum funcționează Hydroxycut Hardcore Elite?

Pasul 1 - creșterea norepinefrinei(40%)
Pasul 2 - creșterea forței și pierderea grăsimilor
Pasul 3 - inhibarea receptorilor alfa
Pasul 4 - blocarea COMT
Pasul 5 - termogeneza maximă

 

Arzător de grăsimi Hydroxycut Hardcore Elite

 

Beneficii

  • creșterea concentrației
  • energie extremă
  • arderea eficientă de grăsimi

 

Ambalaj

110 capsule

 

Mod de administrare

Luați 2 capsule (1 portie), cu 250 ml de apă de 2 ori pe zi, cu aproximativ 30 - 60 minute înainte de masă. În zilele în care faceți exerciții fizice, consumați 1 portie înainte de antrenament cu 250-300 ml de apă. Nu consumați mai mult de 2 capsule pe parcursul perioadei de 4 ore sau 4 capsule în timpul a 24 de ore. Consumați cel mai târziu cu 5 ore înainte de culcare. Nu consumați timp de mai mult de 8 săptămâni.

Ziua 1: 1 capsulă - 1x pe zi

Ziua 2-3: 2 capsule - 1x pe zi

Ziua 4 și așa mai departe: 2 capsule - 2x pe zi

 

Arzător de grăsimi Hydroxycut Hardcore Elite

 

Valori nutriționale

Valori nutriționale1 portie(2 caps)
Caffeine anhydrous250 mg
Green coffee extract (as C. canephora robusta) (seed)200 mg
L-carnitine L-tartrate100 mg
L-theanine100 mg
Cocoa extract (as Theobroma cacao) (seed)100 mg
Black pepper extract (as Piper nigrum) (fruit)5 mg
Cayenne pepper (as Capsicum annuum) (fruit)5 mg

 

Atenție

În timp ce luați, respectați un aport adecvat de lichide și nu depășiți doza zilnică recomandată! A nu se lăsa la îndemâna copiilor și păstrați într-un loc uscat și răcoros. Nu luați dacă sunteți gravidă sau dacă luați medicamente care conțin oxidază (IMAO), alăptați, inhibitor selectiv al serotoninei (SSRI), sau orice alt produs care conține ingrediente cu efect de stimulare cunoscut. Formula conține cofeină, de aceea nu se combină cu alte surse de cofeină. Niciodată să nu luați 2 doze dintr-o dată sau într-o succesiune rapidă! Utilizarea incorectă nu va îmbunătăți rezultatele și nu este recomandată! Înainte de a utiliza consultați medicul dacă sunteți tratat pentru diabet zaharat sau în familie există alte antecedente de sănătate (boli cardiovasculare, boli de rinichi sau de ficat), dacă luați medicamente pe bază de prescripție medicală sau în mod liber. Înainte de a începe orice program de dietă sau exercitii fizice, consultați medicul. În cazul în care prezentați amețeli, dureri de cap sau alte simptome, întrerupeți imediat utilizarea și consultați un medic. Produsul nu este menit să înlocuiască dieta normala. După deschidere, utilizați în decurs de 6 luni. Destinat alimentației speciale. Potrivit pentru sportivi

Recenzii clienți

Arzător de grăsimi Hydroxycut Hardcore Elite 110 caps - Muscletech

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Arzător de grăsimi Hydroxycut Hardcore Elite 110 caps - Muscletech
Rating-ul dvs
Distribuitor
REVA - SPORT s.r.o., Stupkova 952/18, 77900 Olomouc 9, Czechia
EAN
631656202052
Grup de arome
natural
Înălțime
12.50 cm
Lățime
6.50 cm
Lungime
6.50 cm
Greutate brută
0.10 kg
Capsule
110 caps.
Cod HS
21069098
Fără ambalaj din plastic
Nu
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Fără îndulcitori artificiali
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Formă
Capsule
Categoria principală
Întrebările clienților

Arzător de grăsimi Hydroxycut Hardcore Elite 110 caps - Muscletech

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul