Animal Pak - Universal Nutrition

Evaluare:
96 % of 100
96 % (59)

Animal Pak este un complex de multivitamine cu un spectru larg de acțiune. Este sub formă de tablete care conțin o multitudine de ingrediente, printre care veți găsi și substanțe minerale, extracte din plante, enzime digestive și alte substanțe funcționale. Produsul rezultat este astfel potrivit pentru sportivi, culturiști, precum și pentru toate persoanele care doresc să se îngrijească la maximum de sănătatea și vitalitatea lor.

 

În stoc
157,90Lei

Animal Pak - un complex de multivitamine cu un spectru larg de efecte pentru culturiști și pentru oricine dorește să aibă grijă la maximum de sănătatea și vitalitatea lor

Animal Pak este o bombă vitaminică sub forma unui amestec complex care conține o serie de ingrediente, printre care veți găsi vitamine, aminoacizi, minerale, extracte din plante, superalimente, enzime digestive și alte substanțe funcționale. Profilul său de ingrediente este conceput pentru a oferi o gamă largă de efecte nu numai pentru sportivi, ci și pentru toți cei care doresc să să aibă grijă la maximum de sănătatea și vitalitatea lor.

 

Animal Pak conține mai multe complexe funcționale, fiecare cu efectele sale unice. Totul începe cu complexul Vitamina C Plus, care, pe lângă vitamina C, include calciu, fosfor și pudră de ghimbir, cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante. Acest complex conține, de asemenea, ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus), care se încadrează în categoria adaptogenilor. Acestea sunt substanțe asociate în general cu rezistența generală a corpului și cu performanța fizică. Vitamina C în sine este, de asemenea, foarte apreciată pentru spectrul său larg de efecte asupra organismului. Contribuie la funcționarea corectă a sistemelor nervos și imunitar. În ceea ce privește efectele sale asupra imunității, aceasta ajută la menținerea funcției în timpul și după o activitate fizică intensă. În plus, veți ajunge să îl apreciați chiar și în timpul zilelor aglomerate, deoarece are un efect asupra bunăstării mentale, precum și asupra reducerii oboselii și a epuizării. Acest lucru este completat de faptul că vitamina C contribuie, de asemenea, la un metabolism optim, ceea ce este important pentru producerea de energie pe care o puteți folosi apoi în timpul activităților zilnice și al sportului. Vitamina C este, de asemenea, conoscută că promovează funcționarea optimă a oaselor și a cartilajelor. În mod special, acest complex conține și calciu, care contribuie la funcționarea normală a mușchilor, ceea ce va fi cu siguranță apreciat, mai ales de către sportivi. În plus, calciul sprijină sănătatea dentară și osoasă, esențială la orice vârstă. De asemenea, are un efect asupra coagulării normale a sângelui și asupra activității enzimelor digestive, care sunt responsabile pentru descompunerea grăsimilor, carbohidraților și proteinelor.

 

O altă componentă a Animal Pak este complexul Vitamina E Plus, care include vitamina E, cunoscută pentru contribuția la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Acest complex conține, de asemenea, calciu și alte substanțe, cum ar fi enzimele digestive și taurina, care se găsește în mod obișnuit în băuturile energizante pentru o încărcare generală a energiei. În mod notabil, acest complex conține pulbere de păducel (Crataegus oxycantha/laevigata), care este în general asociată cu îngrijirea și relaxarea sistemului nervos și cardiovascular. Aceasta ar putea fi benefică seara, înainte de somn, când aveți nevoie să încetiniți și să vă relaxați. Cu toate acestea, celelalte componente ale complexului Vitamina E Plus sunt la fel de importante, iar acest complex oferă o gamă bogată.

 

În plus, există și complexul Amino Plus, care include L-carnitină, un compus implicat în metabolismul acizilor grași și în producția de energie. Colina face, de asemenea, parte din acest complex, contribuind la menținerea unei funcții hepatice normale și jucând un rol în mediul corect al lipidelor și homocisteinei. Spirulina, un superaliment, se regăsește, de asemenea, în acest complex.

 

O parte importantă a întregii formule este, de asemenea, complexul Herbal Plus, care conține diverse plante cu o gamă largă de efecte. În special, acesta include pudra de Goji, care este considerată un superaliment, și conține o multitudine de vitamine. De exemplu, conține vitamina A, care contribuie la menținerea unei vederi bune, a unei pieli sănătoase și la buna funcționare a sistemului imunitar. Există, de asemenea, vitamina D care sprijină sănătatea dentară și osoasă, precum și nivelurile normale de calciu din sânge. În plus, sunt prezente și câteva vitamine din grupul B, vitaminele B2 și B3, de exemplu, contribuie la menținerea sănătății pielii și a mucoaselor. Vitaminele B9 și B12 sunt de asemenea incluse și joacă un rol în reducerea oboselii și a epuizării. În plus, din acest complex face parte și vitamina B6, care contribuie la formarea corectă a celulelor roșii din sânge. De asemenea, acesta afectează funcțiile mentale și metabolismul normal al proteinelor și al glicogenului. Extractele naturale din semințe de struguri, scoarță de pin sau piper negru incluse în complex îi sporesc și mai mult eficiența generală și rata de absorbție.

 

Potențialul profilului de ingrediente al suplimentului Animal Pak este amplificat și mai mult de Complexul Multi-Mineral, cu componente notabile precum magneziu și zinc. Aceste minerale au un efect asupra sănătății oaselor și sintezei proteinelor. Magneziul, în special, susține funcția musculară optimă și contribuie la menținerea oaselor sănătoase. Zincul, care este benefic nu numai pentru sportivi, apoi contribuie la menținerea unor niveluri normale de testosteron în sânge. După cum probabil știți, testosteronul joacă un rol în multe procese din organismul masculin și este asociat și cu dimensiunea și forța musculară. În plus, zincul sprijină fertilitatea normală și funcția reproductivă. Complexul în sine conține, de asemenea, crom, care contribuie la menținerea unor niveluri normale de glucoză în sânge și la metabolismul corect al macronutrienților - substanțele din care corpul nostru obține energie.

          

Această combinație bogată de substanțe benefice este apoi dusă mai sus de către complexul de aminoacizi naturali. Acest complex include aminoacizi precum glicina, leucina și valina. Completează profilul general al ingredientelor Complexul Protein Plus și Complexul Amino Plus, care ridică potențialul acestei multivitamine pline de putere. Animal Pak este mai mult decât o simplă multivitamină; este un amestec excelent și dens din punct de vedere nutrițional de substanțe benefice, care va fi cu siguranță apreciat de atleți, culturiști, entuziaști ai unui stil de viață activ, și de oricine caută să își susțină sănătatea și vitalitatea cât mai mult posibil. 

 

Animal Pak & beneficiile sale 

 • multivitamine care conține o serie de ingrediente benefice
 • profilul ingredientelor include vitamine, minerale, aminoacizi, extracte din plante, superalimente și enzime digestive
 • conține o gamă largă de efecte diferite
 • va fi de mare folos oricui dorește să aibă grijă de sănătatea și vitalitatea sa
 • conține taurină, care este o parte comună a băuturilor energizante
 • are un efect asupra metabolismului corect al lipidelor și homocisteinei
 • contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și a sistemului nervos
 • are efect asupra funcțiilor mentale optime
 • promovează reducerea oboselii și a epuizării
 • contribuie la menținerea unei vederi bune și a pielii sănătoase
 • contribuie la menținerea unei funcții hepatice normale
 • participă la metabolizarea corectă a macronutrienților
 • sprijină funcționarea oaselor și a cartilajelor
 • contribuie la funcționarea normală a mușchilor
 • sprijină sănătatea dentară și osoasă
 • are un efect asupra coagulării optime a sângelui și asupra funcționării enzimelor digestive
 • contribuie la menținerea unui nivel normal al glicemiei
 • conține ginseng, care se numără printre adaptogeni
 • contribuie la menținerea sănătății pielii și a mucoaselor
 • poate ajuta la reducerea oboselii și a epuizării
 • promovează sinteza proteinelor
 • contribuie la menținerea nivelurilor normale de testosteron din sânge
 • sprijină fertilitatea și funcția reproductivă normală

                                 

Mod de utilizare

Consumați un pachet (8 comprimate) la micul dejun sau la o altă masă, împreună cu o băutură la alegere. Cantitatea zilnică recomandată este de 1 pachet (1 porție). Nu se administrează pe stomacul gol.

 

Valori nutriționale

Valori nutriționale (30 pachete, 44 pachete) 1 porție (8 tablete/1 pachet) *CR
Vitamina C Plus Complex 1 tabletă  
Vitamina C (ascorbic acid) 500 mg 625 %
Calciu (săruri de calciu ale acidului ortofosforic) 40 mg 5 %
Fosfor (săruri de calciu ale acidului ortofosforic) 30 mg 4%
Pudră de ginseng siberian (rădăcină) (Eleutherococcus senticosus) 187.5 mg  
Pulbere de ghimbir (rădăcină) (Zingiber officinale) 50 mg  
     
Vitamina E Plus Complex 3 tablete  
Vitamina E (d-alfa-tocoferilsuccinat) de soia 50 mg alpha-TE 417%
Calciu (săruri de calciu ale acidului ortofosforic) 150 mg 19 %
Fosfor (săruri de calciu ale acidului ortofosforic) 120 mg 17%
L-Taurină 250 mg  
L-Tirozină 150 mg  
Pulbere de ciulin de lapte (semințe) (Silybum marianum) 250 mg  
Pudră de păducel (floare) de păducel (Crataegus oxycantha/laevigata) 125 mg  
Concentrat de proteine din zer 239.5 mg  
Pulbere de sfeclă roșie (rădăcină) (Beta vulgaris) 100 mg  
Curcuma pulbere (rădăcină) (Curcuma longa) 50 mg  
Papaină 32 mg  
Luteină 0.5 mg  
Licopen 0.5 mg  
Lipază 5 mg  
Coenzyma Q10 2.5 mg  
     
Amino Plus Complex 1 tabletă  
Bitartrat de colină 125 mg  
Concentrat de proteine din zer 118.4 mg  
Pudră de ginseng siberian (rădăcină) (Eleutherococcus senticosus)  187.5 mg  
Inozitol 62.5 mg  
Fumarat de L-carnitină 22 mg  
Spirulină (microalge întregi) (Spirulina platensi) 25 mg  
Inulină 125 mg  
Bromelaină 50 mg  
     
Herbal Plus Complex 1 tabletă  
Vitamina A (beta-caroten) 660 μg RE 83%
Vitamina D (colecalciferol) 25 μg 500 %
Vitamina K (Menachinona-4) 60 mcg 100 %
Vitamina B1 (momonitrat de tiamină) 38 mcg 3452 %
Vitamina B2 (riboflavină) 38 mg 2714 %
Nicotinamide (niacină) 41 mg NE 256%
Vitamina B6 (piridoxină HCl) 3.5 mg 250 %
Acid pteroilmonoglutamic (acid folic) 200 μg 100%
Vitamina B12 (metilcobalamină) 50 μg 2000 %
Biotină (D-biotină) 150 μg 300%
D-pantotenat de calciu (acid pantotenic) 38 mg 633 %
Calciu (săruri de calciu ale acidului ortofosforic) 30 mg 4 %
Fosfor (săruri de calciu ale acidului ortofosforic) 15 mg 2%
Concentrat de proteine din zer 382.9 mg  
Izolat de proteine din zer 143.4 mg  
Pulbere de ghimbir (rădăcină) (Zingiber officinale) 50 mg  
Acid lipoic 50 mg  
Pulbere de bioflavonoide din citrice (coajă) 50 mg  
Extract de semințe de struguri (semințe) (Vitis vinifera L.) 95% proantocianidină 25 mg  
Extract de scoarță de pin (scoarță) (Pinus pinaster) 95% proantocianidină 25 mg  
Pudră de Goji (fructe) (Lycium barbarum Linn L.) 25 mg  
AstraGin (extract de Panax notoginseng (rădăcină), extract de Astragalus membranaceus (rădăcină) 12.5 mg  
Extract de piper negru (fructe) (Piper Nigrum) (BioPerine) 95% Piperină 2.5 mg  
Haematococcus pluvialis (microalge întregi) (AstaPure) Astaxantină 3%. 0.5 mg  
     
Complex multi-mineral 1 tabletă  
Iodine (potassium iodide) 75 μg 50 %
Magnesium (magnesium oxide) 200 mg 53 %
Zinc (zinc oxide) 15 mg 150 %
Selenium (sodium selenite) 25 μg 45%
Copper (copper sulfate) 300 μg 100%
Manganese (manganese sulfate) 2.5 mg 125%
Chromium (chromium chloride) 50 μg 100 %
Potassium (potassium sulfate) 100 mg 5%
Whey protein concentrate 67.9 mg  
Inulin 62.5 mg  
Green tea extract (leaf) (Camellia sinensis) 15% Polyphenols 50 mg  
D-Glucuronolactone 50 mg  
Cocoa powder (alkali processed) 50 mg  
Ginkgo biloba powder (leaf) 50 mg  
     
Protein Plus Complex 1 tabletă  
Protein 1.3 g  
Calcium (calcium salts of orthophosphoric acid) 130 mg 16%
Phosphorus (calcium salts of orthophosphoric acid) 100 mg 14%
Whey protein concentrate 1.7 g  
Whey protein hydrolysate 24.7 mg  
 
Aminoacizi complecși  (care apar în mod natural)  
Alanină 99 mg
Arginină 48 mg
Acid Aspartic 216 mg
Cisteină 51 mg
Acid Glutamic 248 mg
Glicină 37 mg
Glutamină 96 mg
Histidină 40 mg
Izoleucină 125 mg
Leucină 221 mg
Lizină 184 mg
Metionină 43 mg
Fenilalanină 69 mg
Prolină 112 mg
Serină 96 mg
Treonină 135 mg
Triptofan 35 mg
Tirozină 61 mg
Valină 118 mg

            

Alte ingrediente

Celuloză microcristalină, celuloză microcristalină chimiceluloză, lecitină de soia, acid stearic, stearat de magneziu,  glazură farmaceutică, polimeri de glucoză.
Conține alergeni din lapte și soia.

 

Atenție

Fabricat într-o instalație GMP care procesează lapte, soia, ouă, arahide, alune, nuci, pește, crustacee și grâu.

Detalii produs
EAN 039442130341
Fabricat în Statele Unite ale Americii
Categoria principală Multivitamine
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Tablete
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Înălțime 14.50 cm
Cod HS 21069092: --- Neobsahujúce mliečne tuky, sacharózu, izoglukózu, glukózu alebo škrob alebo obsahujúce menej ako 1,5 hmotnostného % mliečnych tukov, 5 hmotnostných % sacharózy alebo izoglukózy, 5 hmotnostných % glukózy alebo škrobu
Lățime 10.50 cm
Lungime 10.50 cm
Greutate brută 0.57 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Da
Fără OMG Nu
Număr de bucăți per pachet 12 buc.
Număr de bucăți pe palet 88 buc.
Greutate netă 0.35 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Alte categorii Vitamine
Multiminerale

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Animal Pak - Universal Nutrition
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Animal Pak - Universal Nutrition
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

96 %
96 %
Scor mediu din 59 recenzii.
40 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

99 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Acest produs nu este bun doar pentru ca ar conține o gamă completa de vitamine și de minerale, ci ceea ce îl face excelent este faptul că are în compoziție și aminoacizi, și oligoelemente anti-îmbătrânire și care protejează și ajuta la refacerea multor organe , sistem nervos și nu îl ultimul rând și chiar cam cel mai important fiind acele enzime digestive... Nu îl consider un produs pentru cei ce vor rezultate wow la sală în ideea de a face mușchi mari, ci mai degrabă un produs pentru sănătatea generală. Consum acest produs de 20 de ani, nu regulat, dar cam unul pe an ca medie!

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

20 %
8 pastile in loc de 11 , același pret

Considerați utilă această recenzie?

Tablete Preț În stoc
30 pachete 157,90Lei
în stoc
44 pachete 219,90Lei
în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul
1. Întrebare:
Unde este facut?
Unde este facut?
Europa sau USA?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Unde este facut?
Răspuns:
Buna ziua,

Produsele marca Universal Nutrition sunt produse in SUA.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Unde este facut?
Răspuns:
In 2021 primesti versiunea de EU.
Considerați utilă această întrebare?
2. Întrebare:
Administrare
Administrare
Buna ziua. Este potrivit pentru femei? Multumesc.
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Administrare
Răspuns:
Buna ziua,

Produsul poate fi consumat si de catre femei.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
3. Întrebare:
In cat timp expira ?
In cat timp expira ?
Salut! Am cumparat produsul acum aproximativ un an si nu mai detin ambalajul sa vad termenul de expirare. Aroximativ care este termenul de valabilitate sa stiu daca pot sa iau cantitatea ramasa… Multumesc
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
In cat timp expira ?
Răspuns:
Buna ziua,

Va rugam sa reveniti catre adresa noastra de e-mail [email protected] cu numarul comenzii in care produsul a fost achizitionat pentru a verifica lotul produsului si data de expirare a acestuia.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
4. Întrebare:
Administrare
Administrare
Poate fi administrat alături de o proteina pentru masa musculara?Serious Mass de exemplu?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Administrare
Răspuns:
Buna ziua,

Da, cele doua produse pot fi consumate simultan.

Cu stima,
GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
5. Întrebare:
De la ce varsta se pot administra
De la ce varsta se pot administra
De la ce varsta se pot adminstra si cantitatea?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
De la ce varsta se pot administra
Răspuns:
Buna ziua,

Varsta minima este de 18 ani sau la recomandarea unui medic specialist daca este cazul.

Cu stima,
GymBeam
Considerați utilă această întrebare?

Produse de la 1 la 5 din 15 în total

Pagina