Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Stimulent de pre-antrenament SuperPump Max 640 g – Gaspari

Evaluarea:
80 %

SuperPump Max este un stimulent de pre-antrenament care vă va depăși așteptările. Oferă ingrediente puternice și eficiente într-o doză, cum ar fi L-leucină, oxid nitric cu inducție de L-citrulină, L-taurină, L-ornitină-l-aspartat, L-carnitină-L-tartrat sau Sustamine™. Îmbunătățește performanța, elimină oboseala, îmbunătățește utilizarea aminoacizilor și crește nivelul de oxid nitric. Toate acestea vă vor face mai puternici și mai musculoși!

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 138,80 Lei

SuperPump Max: formulă de pre-antrenament pentru putere maximă, creșterea forței și a masei musculare

SuperPump Max este un stimulent de pre-antrenament care vă va depăși așteptările, indiferent dacă vă interesează forța, performanța, menținerea fizicului și musculaturii optime sau creșterea rezistenței. Insistă pe tendința de "concentrare" și în schimb oferă o doză superioară de ingrediente puternice și eficiente, care, în plus, are un gust deosebit. Câți stimulenți de pre-antrenament cunoașteți care să folosească anabolicul powerhouse L-leucină, oxid nitric indus de citrulină, L-taurină, L-ornitină-L-aspartat, L-carnitină L-tartrat sau Sustamine™. De fapt, SuperPump MAX este singurul.

 

SuperPump Max Gaspari  

Ce fel de atleți sunteți? Aceasta este o întrebare pe care trebuie să v-puneți când decideți ce supliment de pre-antrenament să folosiți și la ce vă așteptați de la acesta. Doriți să fiți mai puternici, doriți să fiți mai musculoși, doriți fizicul mereu râvnit? Vreți să intrați în ring și să vă distrugeți adversarul? De aceea, trebuie să aveți încredere într-o marcă cu mulți ani de experiență în spatele ei.

  

SuperPump Max a devenit unul dintre cele mai populare produse de pre-antrenament. Dar cercetările au continuat și a apărut un supliment și mai bun SuperPump MAX. Deci, dacă sunteți în căutarea unui produs de pre-antrenament de calitate, care să vă ajute să deveniți mai mari și mai puternici, SuperPump MAX este potrivit pentru voi.

 

SuperPump Max și beneficiile sale:

  • îmbunătățește performanța
  • elimină oboseala
  • îmbunătățește utilizarea aminoacizilor
  • crește nivelul de oxid nitric

 

Mod de administrare

Utilizați 1-3 cupe (1 cupă = 16 g) cu 200-600 ml de apă rece, sau suc cu 30-40 minute înainte de antrenament.

Important: pentru utilizatorii noi, o măsură pentru primele 2-3 sesiuni de antrenament este suficientă pentru a vă familiariza organismul. Puteți mări cantitatea în funcție de efectul dozei. Superpump MAX se folosește numai în zilele de antrenament.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 cupă (16 g)
Calorii10 kcal
Carbohidrați3 g
Vitamina C (acid aspartic)30 mg
Vitamina B379 mg
Vitamina B63,4 mg
Vitamina B12 (metilcobalamină)10 mcg
Calciu38 mg
Fosfor69 mg
Magneziu40 mg
Sodiu35 mg
SuperPump Max proprietary blend11,3 mg
MyoVol ElectroHYDRATION komplex
Taurină, glicerofosfat de calciu, glicerofosfat de sodiu, Sustamine™ (L-alanyl-L-glutamín), Di-Magnesium malat, hidrogenofosfat de potasiu.
Nitric OxiENDURANCE komplex
L-citrulină (2 g), Carnipure™ (L-carnitină L-tartrat), L-ornitină-L-aspartat.
Branch Chain MTOR Stimulation zmes
L-Leucină (2 g), L-izoleucină, L-valină.
PhosphoDRIVE Signaling komplex
Creatină monohidrată (1,3 g), Creatină Magna Power® (magneziu creatină chelat).
CogniDRIVE Acceleration matrix
L-tirozină, cofeină, glucuronolacton.

 

Alte ingrediente

Maltodextrină, acid citric, arome naturale și artificiale, acid malic, silice, sucraloză, spirulina în pudră (colorant), acesulfam de potasiu, carmin (colorant).

 

Atenție

AVERTIZARE cu privire la posibile bucăți în produs. Produsul conține substanțe clasificate drept "higroscopice". Aceasta înseamnă că ele absorb umiditatea din mediul înconjurător și acest lucru poate duce la aglomerarea pulberii în bucăți dure. Este un comportament normal și previzibil al acestor ingrediente și nu înseamnă că produsul este deteriorat. Această întărire nu afectează eficacitatea produsului. Pisați cocoloașele și bucurați-vă de produs în mod normal. Pentru a reduce efectul higroscopic, depozitați produsul într-un loc răcoros și uscat, departe de umiditate (nu în frigider!). NU preparați produsul cu o lingură umedă! Ambalajul conține, de asemenea, un săculeț de silicagel care absoarbe umezeala.

Supliment nutrițional: doza zilnică indicată nu trebuie să fie depășită. Nu utilizați produsul ca înlocuitor al unei diete variate. Produsul nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și cele care alăptează. Efectele secundare nu sunt cunoscute. Produsul nu conține nici o substanță din Lista interzisă a codului mondial antidoping sau materii prime modificate genetic. Produsul poate conține urme de soia, grâu și nuci. Păstrați produsul într-un ambalaj sigilat și perfect etanș, într-un loc care nu este accesibil copiilor. Producătorul, importatorul și distribuitorul nu sunt responsabili pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Consumați până la data indicată pe ambalaj.

Recenzii clienți

Stimulent de pre-antrenament SuperPump Max 640 g – Gaspari

Evaluarea globală a produsului

80%
80%
Scor mediu din 2 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Stimulent de pre-antrenament SuperPump Max 640 g – Gaspari

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Stimulent de pre-antrenament SuperPump Max 640 g – Gaspari
Rating-ul dvs
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Greutate brută
0.78 kg
Cod HS
Transport
Lungime
11.50 cm
Lățime
11.50 cm
Înălțime
19.00 cm
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Stimulent de pre-antrenament SuperPump Max 640 g – Gaspari

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul