Stimulent de pre-antrenament SuperPump Max 640 g – Gaspari

Evaluare:
80 % of 100
80 % (2)
Producător: Gaspari

SuperPump Max este un stimulent de pre-antrenament care vă va depăși așteptările. Oferă ingrediente puternice și eficiente într-o doză, cum ar fi L-leucină, oxid nitric cu inducție de L-citrulină, L-taurină, L-ornitină-l-aspartat, L-carnitină-L-tartrat sau Sustamine™. Îmbunătățește performanța, elimină oboseala, îmbunătățește utilizarea aminoacizilor și crește nivelul de oxid nitric. Toate acestea vă vor face mai puternici și mai musculoși!

Indisponibil pe termen lung

SuperPump Max: formulă de pre-antrenament pentru putere maximă, creșterea forței și a masei musculare

SuperPump Max este un stimulent de pre-antrenament care vă va depăși așteptările, indiferent dacă vă interesează forța, performanța, menținerea fizicului și musculaturii optime sau creșterea rezistenței. Insistă pe tendința de "concentrare" și în schimb oferă o doză superioară de ingrediente puternice și eficiente, care, în plus, are un gust deosebit. Câți stimulenți de pre-antrenament cunoașteți care să folosească anabolicul powerhouse L-leucină, oxid nitric indus de citrulină, L-taurină, L-ornitină-L-aspartat, L-carnitină L-tartrat sau Sustamine™. De fapt, SuperPump MAX este singurul.

    

SuperPump Max Gaspari 

Ce fel de atleți sunteți? Aceasta este o întrebare pe care trebuie să v-puneți când decideți ce supliment de pre-antrenament să folosiți și la ce vă așteptați de la acesta. Doriți să fiți mai puternici, doriți să fiți mai musculoși, doriți fizicul mereu râvnit? Vreți să intrați în ring și să vă distrugeți adversarul? De aceea, trebuie să aveți încredere într-o marcă cu mulți ani de experiență în spatele ei.

    

SuperPump Max a devenit unul dintre cele mai populare produse de pre-antrenament. Dar cercetările au continuat și a apărut un supliment și mai bun SuperPump MAX. Deci, dacă sunteți în căutarea unui produs de pre-antrenament de calitate, care să vă ajute să deveniți mai mari și mai puternici, SuperPump MAX este potrivit pentru voi.

      

SuperPump Max și beneficiile sale:

  • îmbunătățește performanța
  • elimină oboseala
  • îmbunătățește utilizarea aminoacizilor
  • crește nivelul de oxid nitric

 

Mod de administrare

Utilizați 1-3 cupe (1 cupă = 16 g) cu 200-600 ml de apă rece, sau suc cu 30-40 minute înainte de antrenament.

Important: pentru utilizatorii noi, o măsură pentru primele 2-3 sesiuni de antrenament este suficientă pentru a vă familiariza organismul. Puteți mări cantitatea în funcție de efectul dozei. Superpump MAX se folosește numai în zilele de antrenament.

    

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 cupă (16 g)
Calorii 10 kcal
Carbohidrați 3 g
Vitamina C (acid aspartic) 30 mg
Vitamina B3 79 mg
Vitamina B6 3,4 mg
Vitamina B12 (metilcobalamină) 10 mcg
Calciu 38 mg
Fosfor 69 mg
Magneziu 40 mg
Sodiu 35 mg
SuperPump Max proprietary blend11,3 mg
MyoVol ElectroHYDRATION komplex
Taurină, glicerofosfat de calciu, glicerofosfat de sodiu, Sustamine™ (L-alanyl-L-glutamín), Di-Magnesium malat, hidrogenofosfat de potasiu.
Nitric OxiENDURANCE komplex
L-citrulină (2 g), Carnipure™ (L-carnitină L-tartrat), L-ornitină-L-aspartat.
Branch Chain MTOR Stimulation zmes
L-Leucină (2 g), L-izoleucină, L-valină.
PhosphoDRIVE Signaling komplex
Creatină monohidrată (1,3 g), Creatină Magna Power® (magneziu creatină chelat).
CogniDRIVE Acceleration matrix
L-tirozină, cofeină, glucuronolacton.

    

Alte ingrediente

Maltodextrină, acid citric, arome naturale și artificiale, acid malic, silice, sucraloză, spirulina în pudră (colorant), acesulfam de potasiu, carmin (colorant).

     

Atenție

AVERTIZARE cu privire la posibile bucăți în produs. Produsul conține substanțe clasificate drept "higroscopice". Aceasta înseamnă că ele absorb umiditatea din mediul înconjurător și acest lucru poate duce la aglomerarea pulberii în bucăți dure. Este un comportament normal și previzibil al acestor ingrediente și nu înseamnă că produsul este deteriorat. Această întărire nu afectează eficacitatea produsului. Pisați cocoloașele și bucurați-vă de produs în mod normal. Pentru a reduce efectul higroscopic, depozitați produsul într-un loc răcoros și uscat, departe de umiditate (nu în frigider!). NU preparați produsul cu o lingură umedă! Ambalajul conține, de asemenea, un săculeț de silicagel care absoarbe umezeala.

Supliment nutrițional: doza zilnică indicată nu trebuie să fie depășită. Nu utilizați produsul ca înlocuitor al unei diete variate. Produsul nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și cele care alăptează. Efectele secundare nu sunt cunoscute. Produsul nu conține nici o substanță din Lista interzisă a codului mondial antidoping sau materii prime modificate genetic. Produsul poate conține urme de soia, grâu și nuci. Păstrați produsul într-un ambalaj sigilat și perfect etanș, într-un loc care nu este accesibil copiilor. Producătorul, importatorul și distribuitorul nu sunt responsabili pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Consumați până la data indicată pe ambalaj.

Detalii produs
EAN 5555555555
Vegan Nu
Categoria principală Stimulente de pre-antrenament
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Amestec Mix
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Înălțime 19.00 cm
Lățime 11.50 cm
Lungime 11.50 cm
Greutate brută 0.78 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Alte categorii Stimulente
Suplimente cu oxid nitric

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Stimulent de pre-antrenament SuperPump Max 640 g – Gaspari
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Stimulent de pre-antrenament SuperPump Max 640 g – Gaspari
Rating-ul dvs
Príchuť Preț În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul