Neurocore - MuscleTech

Evaluare:
90 % of 100
90 % (31)
Producător: MuscleTech

NeuroCore este un stimulent de pre-antrenament, cu care atingeți puterea extremă, o cantitate mare de energie, creșterea masei musculare, rezistență și concentrare mentală. O doză conține până la 1067 mg de beta-alanină, 1000 mg de L-citrulină, 1000 mg clorhidrat de creatină și 120 mg de cofeină anhidră, care sunt formulate în așa fel încât vă oferă cea mai bună pregătire.

 

Indisponibil pe termen lung

NeuroCore: stimulent de pre-antrenament care vă oferă un val de energie, forță și creșterea maximă a masei musculare

NeuroCore este un stimulent de pre-antrenament ce vă oferă puterea extremă, și cu ajutorul lui atingeți rezultate extreme, sub forma unei doze foarte mari de energie, umflarea maximă a mușchilor, putere, rezistență și concentrare mentală. Acesta conține toate ingredientele cheie, cum ar fi beta-alanină, L-citrulină și clorhidrat de creatină, care împreună sunt formate în așa fel încât vă oferă cea mai bună experiență de antrenament.

 

În plus, acest stimulent de pre-antrenament conține într-o doză 120 mg de cofeină anhidră, cu ajutorul căreia simțiți un mare val de energie. După o scurtă perioadă de timp, după prima doză consumată, crește concentrarea și stimulează focalizarea mentală, 1067 mg de beta-alanină dau startul proceselor ce cresc forța și susțin creșterea musculară, 1000 mg de clorhidrat de creatină susține creșterea forței și 1000 mg de L-citrulină susține umflarea maximă a musculaturii. Conținutul de substanțe pe care Neurocore le conține fac din acest produs unul dintre cele mai bune produse de pre-antrenament de pe piață. Trăiți în timpul antrenamentului o reală senzație a forței și a energiei, exact așa cum retrăiesc culturiștii de top.


stimulent de pre-antrenament neurocore

 

La ce să vă așteptați cu acest stimulent de pre-antrenament?

 • ENERGIE: Cu 120 mg de cofeină pură și anhidră face din acest produs ceva mai mult decât ceea ce aduc alți producători de suplimente. NeuroCore aduce un val de energie pentru o performanță mai bună și puternică la antrenamente.

 • CONCENTRARE: NeuroCore stimulează concentrarea mentală chiar după câteva minute după utilizare. Concentrați-vă forțele cu ajutorul lui NeuroCore!

 • MUȘCHI: NeuroCore conține 1067 mg de beta-alanină, doza care este determinată cu precizie de către o cercetare științifică și vă ajută la îmbunătățirea rezistenței și a procesului de construire a masei musculare.

 • FORȚĂ: Mulțumită creatinei unice de monohidrat, produsul este complet diferit. Dovedită clinic, forma de creatină îmbunătățește masiv dezvoltarea forței și a masei musculare.

 • CONGESTIE: Conține o singură doză de 1000 mg de L-citrulină, care afectează producția de oxid nitric, cu ajutorul căruia atinge efecte excelente pe care nu le obțineți nici după consumarea unor doze mari de L-arginină.

 stimulent de pre-antrenament neurocore

 

NeuroCore și beneficiile sale

 • susține creșterea musculară
 • niveluri extreme de energie
 • susține creșterea maximă a musculaturii

De ce să alegeți NeuroCore?

 • Neurocore™ conține doze științific testate precum L-citrulină în loc de L-arginină sau AKG cu scopul de a atinge o umflare intensă și de lungă durată. L-citrulina, așa cum arată cercetăriile științifice, permite atingerea unor niveluri peste media nivelului de arginină din sânge în comparație cu dozele mai mari folosite direct de L-arginină.
 • În Neurocore™ a fost folosită creatina cu potențialul ridicat, cunoscută sub numele de creatină HCl. După cum este și clinic dovedit, are efect asupra creșterii masei musculare și a forței.
 • Neurocore™ conține beta-alanină, o substanță care a fost intens studiată pentru efectul său asupra creșterii forței.
 • Spre deosebire de multe concentrate de preconcurență, Neurocore ™ conține clinic dovedit și științific testat, ingredientele listate pe ambalaj, așadar știți exact ce conține fiecare doză.
 stimulent de pre-antrenament neurocore

Ingrediente

Arome naturale și artificiale, acid citric, di-acid malic, dioxid de siliciu, silicat de calciu, sucraloză, acesulfam de potasiu, allura roșie AC.


Dozare

Consumați o doză amestecată în 200 ml de apă rece și asta 30 de minute înainte de antrenament. Nu consumați mai mult de 3 cupe pe zi.


Tabelul valorilor nutritive

Valorile nutritive (aromă de fruit punch)1 doză (4,3 g)
Neurocore™ Complex3437 mg
Beta-alanină (CarnoSyn®) 1067 mg
L-citrulină 1000 mg
Creatină monohidrat 1000 mg
Extract de ginseng (Panax Ginseng) 167 mg
Cofeină 120 mg
L-teanină 50 mg
Extract din spanac sălbatic (Rhodiola rosea (rădăcină) 33,4 mg

 

Avertisment

Produsul conține substanțe ce sunt clasificate ca fiind „higroscopice“. Aceasta înseamnă că ele absorb umezeala din mediul înconjurător și pot avea ca rezultat aglomerarea de pulbere în blocurile dure. Este perfect normal și previzibil acest comportament al acestor componente și nu însemnă că produsul este deteriorat. Această călire nu afectează eficacitatea produsului. Clusterele le frământați și în mod normal puteți să le consumați. Pentru a încetini efectul higroscopic, depozitați produsul într-un loc rece, uscat, ferit de umiditate (nu în frigider!). Praful NICIODATĂ nu îl preparați cu o lingură umedă.
 
 
Produs într-o unitate ce procesează lapte, ouă, nuci, grâu, arahide, pește, crustacee și soia.
Detalii produs
EAN 631656254167
Fabricat în Statele Unite ale Americii
Categoria principală Stimulente de pre-antrenament
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Grup de arome fructe
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Înălțime 13.50 cm
Lățime 11.00 cm
Lungime 11.00 cm
Greutate brută 0.34 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Nu
Număr de bucăți per pachet 12 buc.
Greutate netă 0.21 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Alte categorii Stimulente

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Neurocore - MuscleTech
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Neurocore - MuscleTech
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

90 %
90 %
Scor mediu din 31 recenzii.
40 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

92 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Bun la gust si simti cum te energizeaza. Dupa 10 minute simt furnicaturi la nivelul pielii. Singura problema e ca iti poate da arsuri la stomac, luandu-l pe stomacul gol.

Considerați utilă această recenzie?

Aromă Evaluare Preț În stoc
blue raspberry
(5) 
96%
86,90Lei
stoc epuizat
Disponibil începând cu
punch de fructe
(5) 
96%
86,90Lei
stoc epuizat
Disponibil începând cu
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul