Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Proteine Mutant Whey - PVL

Producător: PVL
Evaluarea:
86 %

Mutant Whey este o proteină din zer, care declanșează creșterea enormă a masei musculare și retenția de azot. Acesta conține concentrat proteic din zer filtrat prin membrană, izolat, prelucrat la rece, și zer din peptide bioactive. În plus, este îmbogățit cu glutamina si BCAA.

În stoc
Preţ special   138,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Mutant Whey: proteina din zer în 5 etape cu BCAA si glutamină, pentru creșterea masei musculare

Mutant Whey este o proteină din zer unică în cinci etape, care susține creșterea enormă a masei musculare și retenția azotului. Este prima proteina din lume, care implică utilizarea unor tipuri speciale de proteine, fiecare dintre acestea având proprietăți unice. Caracteristica specifică este aceea de a ajunge la fiecare receptor în mod specific, și oferă, astfel, un transport unic de ingerdiente de construcție către celulele țintă. Toate ingredientele proteinei sunt bogate în glutamină și BCAA, substanțe esențiale pentru anabolism.

 

mutant whey pvl

 

Ce ingrediente conține Mutant Whey?

NITROSERUMTM este o nouă proteină din zer, care ajută la creșterea masei musculare mai repede și de, de asemenea, a secreției hormonului de creștere. Cu siguranță se știe că proteinele izolate din zer sunt rapid absorbabile, dar nu toate pot fi absorbite. NITROSERUMTM absoarbe aceste proteine într-un ritm constant, asigurând o aprovizionare treptată a construcției musculare. Acesta include fosfolipide naturale și factorul de creștere colostru (IGF-1, IGF-2), care susțin creșterea musculaturii organismului. Cu Mutant Whey veți simți cum corpul dvs. devine și mai puternic!

 

ActiNOS este hidrolizat proteic din zer cu izolarea peptidei bioactive. Sistemul patentat e un produs care stimulează rapid NOS (oxid nitric), până la 950%. Acest lucru îmbunătățește fluxul sanguin și, astfel, asigură o nutriție mai bună pentru mușchi!

 

Whey Protein hidrolizat oferă substanțe bioactive esențiale, inclusiv Di, Tri și Oligo peptide, beta-lactoglobulina, alfa-lactalbumina, albumină serică și imunoglobuline. Este un nou "Platinum Standard", chiar mai rapid decât izolatele din zer tradiționale. Este numărul unu în capacitatea de retenție a azotului în organism.

 

Complexul controlat conține un complex de fibre, care ajută la îmbunătățirea absorbției complete a aminoacizilor și sunt astfel receptori mai capabili să absoarbă fiecare picătură din zer.

  mutant whey proteine din zer pvl

 

Mutant Whey și avantajele sale

  • conține până la cinci tipuri de proteine din zer
  • determină sinteza proteinelor esențiale
  • este întărită de o doză suplimentară de glutamină
  • nu conține aspartam, îndulcitorul utilizat este sucraloza
  • are un gust delicios si cremos
  • are un conținut scăzut de lactoză
  • este instant maxim și se dizolvă bine
  • are o mare capacitate de absorbție

 

Ingrediente

NitroSerum (unic filtrat prin membrană, este un concentrat de proteine din zer / complex de fosfolipide), micro concentrat din zer izolat, prelucrat la rece, ActiNOS hidrolizat din zer bioactiv de peptidă izolată, hidrolizat din zer izolat, Dispersia Controlled Complex (inulină, gumă xantan, ovăz și pulbere de soia), Glutamină peptide (de proteine hidrolizate de grâu), arome naturale si artificiale / promotori, citrat de potasiu, acesulfam de potasiu, sucraloză, lecitină din soia.


Mod de administrare

Pentru o utilizare normală, se amestecă 1 cupă din substanță cu 250-450 ml de apă rece și se agită într-un shaker. Dacă preferați, amestecați o doză de 2 cupe de Mutant Whey cu 500 ml de apă rece, ce se agită puternic timp de 15-25 secunde. Luați-l de 1-3 ori pe zi, de preferință dimineața, după trezire, după antrenament și înainte de culcare.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aroma de ciocolată)1 cupa(36 g)
Calorii150 kcal
 din care calorii din grăsimi30 g
Grăsimi3,5 g
 din care grăsimi saturate2 g
 din care grăsimi trans0 g
Colesterol90 mg
Sodiu120 mg
Potasiu240 mg
Carbohidrați7 g
 din care potasiu2 g
 din care zaharuri2 g
Proteine22 g
Vitamină A0 %
Vitamină C0 %
Calciu8 %
Fier4 %
Aminoacizi
Alanină2,3 g
Arginină0,8 g
Acid aspartic4,4 g
Cistină1,1 g
Glutamină și acid glutamat7,6 g
Glicină1,2 g
Histidină0,7 g
Izoleucină2,6 g
Leucină4,8 g
Lizină4,0 g
Metionină1,1 g
Fenilalanină1,3 g
Prolină2,6 g
Serină2,2 g
Treonină2,8 g
Triptofan0,7 g
Tirozină1,5 g
Valină2,4 g
 

Atenție

Informații pentru alergici: conține lapte, soia, ovăz și grâu. Produse de utilaje care prelucrează alune, ouă, sulfiți, semințe de floarea soarelui, nuci și crustacee.

Recenzii clienți

Proteine Mutant Whey - PVL

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Proteine Mutant Whey - PVL
Rating-ul dvs

Aromă

Întrebările clienților

Proteine Mutant Whey - PVL

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul