Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Night Protein + ZMA 1000 g - ActivLab

Producător: ActivLab
Evaluarea:
100 %

Night protein + ZMA este o proteină de noapte cu un conținut proteic de 76%, în combinație cu ZMA. Acesta include concentrat din zer WPC și cazeinat de calciu, care sunt proteine cu digestie diferită de timp, ceea ce asigură absorbția treptată a acestora, pentru o lungă perioadă de timp și de somn. ZMA promovează un somn de calitate, buna funcționare a sintezei proteinelor și menține nivelul optim de testosteron în sânge.

Stoc epuizat

Night Protein + ZMA – o proteină de noapte cu un conținut proteic de 76% și o doză de ZMA, pentru a sprijini un somn de calitate și o regenerare adecvată

Night protein + ZMA este o proteină de noapte cu un conținut ridicat de proteine (76%), combinat cu ZMA, care este destinat pentru utilizarea înainte de somn. Night Protein + ZMA conține proteine din zer concentrat WPC și cazeinat de calciu, cu diferiți timpi de digestie, asigurând astfel absorbția treptată a acestora pe o perioadă mai lungă, sau în timpul somnului. Proteinele sunt esențiale pentru creșterea masei musculare. Vitamina B6 și magneziu ajută la reducerea sentimentelor de oboseală, zincul promovează funcția corespunzătoare a sintezei proteinelor și menține nivelul optim de testosteron în sânge. Produsul este potrivit pentru recuperarea adecvată și creșterea masei musculare.

  night protein + zma activlab

 

Night protein + ZMA și beneficiile sale

  • Combinație unică de proteine de noapte și ZMA
  • Reduce senzația de oboseală
  • Asigură absorbția treptată a proteinelor
  • Menține nivelul de testosteron
  • Promovează creșterea și regenerarea musculară

 

Ingrediente

Amestec de proteine de noapte (concentrat de proteine din zer, caseinat de calciu), arome, carbonat de magneziu, regulator de aciditate - acid citric, agent de îngroșare - E466, agenți coloranți: E124 (aromă de iaurt-cireșe), E150c (aromă de ciocolată, ciocolată cu nuci), E171 (aromă de vanilie), îndulcitori: E950 și E955, bisglicinat de zinc, clorhidrat de piridoxină.

 

Mod de administrare

1 cupă reprezintă 30 g de produs. Consumați 1-3 cupe, zilnic.

 

Tabelul valorilor nutritive

Valori nutritiveper 100g
Calorii 34,9 kcal
Proteine 76 g
Carbohidrați 2,9 g
Grăsimi 3,7 g
Zinc 10 mg
Magneziu 375 mg
Vitamina B6 1,4 mg

 

Atenție

Supliment pentru îndeplinirea cerințelor nutriționale ale efortului muscular intens, în special pentru sportivi. Destinat pentru o alimentație specială - potrivit pentru sportivi. A nu se păstra la îndemâna copiilor! Nu sunt destinate copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. A se păstra în mediu uscat și întuneric, la temperaturi între 5-25 grade C. Producătorul nu este responsabil pentru daunele provocate de manipularea și depozitarea produsului incorect. În cazul unor probleme de sănătate înainte de să consumați produsul, consultați-vă medicul.

Avertisment de alergeni: Fabricat într-o instalație ce poate prelucra, de asemenea, ouă, nuci, susan, arahide, pește, crustacee și produse din grâu.

Recenzii clienți

Night Protein + ZMA 1000 g - ActivLab

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Night Protein + ZMA 1000 g - ActivLab
Rating-ul dvs

Aromă

Întrebările clienților

Night Protein + ZMA 1000 g - ActivLab

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul