100% Whey Gold Standard - Optimum Nutrition

Evaluare:
92 % of 100
92 % (767)
Producător: Optimum Nutrition

Gold Standard 100% Proteine din zer conțin o combinație funcțională de izolat, concentrat și hidrolizat din zer. Are un spectrude aminoacizi foarte benefic, o absorbabilitate bună și o aromă echilibrată perfectă. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care se numără printre cele mai bine vândute suplimente proteice din lume

În stoc
84,90Lei

Gold Standard 100% Proteine din zer conține o combinație funcțională de izolat, concentrat și hidrolizat din zer, are absorbție rapidă și gust excelent 

Gold Standard 100% Proteine din zer se numără printre produsele de top disponibile în această categorie și s-a aflat printre cele mai bine vândute suplimente proteice din lume de câțiva ani încoace. Această combinație unică de o varietate de tipuri de proteine din zer are proprietăți funcționale excelente. Ajută la menținerea masei musculare greu obținute, precum și a sănătății oaselor, lucru pe care îl veți aprecia în special dacă vreți să pierdeți în greutate și vă confruntați cu un aport energetic scăzut. Desigur, o suplimentare constantă a proteinelor este importantă pentru sportivii de forță, întrucât contribuie la dezvoltarea masei musculare

 

Izolatul din zer reprezintă cea mai mare parte a acestui supliment proteic multicomponent. Izolatul din zer este obținut din concentrat din zer printr-un proces suplimentar de filtrare, grație căruia izolatul are o proporție mai mare de proteine, în același timp având mai puțin zahăr și grăsimi. În plus are o rată de absorbție rapidă (10 g de proteine pe oră). Acest produs mai conține concentrat din zer și hidrolizat din zer. Concentratul din zer se numără printre cele mai populare suplimente proteice din zer și are o rată de absorbție asemănătoare cu a izolatului. Hidrolizatul din zer, pe de altă parte, se absoarbe și mai rapid. Hidrolizatul este obținut din izolatul și concentratul din zer printr-un proces de hidroliză, care produce o formă de proteine ușor de digerat și disponibile pentru utilizarea de către organism. 

 

Un mare avantaj al acestei combinații funcționale îl reprezintă producția unui spectru de aminoacizi foarte benefici. O singură doză de produs conține 5.5 g de BCAA, cea mai importantă fiind leucina, care este unul dintre activatorii principali ai proceselor anabolice asociate cu sinteza proteinelor musculare (MPS). Combinația de izolat, concentrat și hidrolizat din zer reprezintă un supliment alimentar proteic de înaltă calitate, cu absorbție rapidă, care are un conținut scăzut de zahăr. În ciuda acestui fapt, vă va încânta pozitiv cu aroma perfect echilibrată și consistența cremoasă. Este foarte apreciat de sportivi sub forma unei băuturi post-antrenament pentru stimularea regenerării țesutului muscular deteriorat în timpul antrenamentului. Dar, este la fel de util ca ingredient folosit la gătit – îl puteți adăuga în smoothie-uri, porridge-uri preferate, deserturi și alte preparate pentru creșterea conținutului de proteine

 

Indiferent dacă obiectivul vostru este de a dezvolta masă musculară, a vă menține greutatea sau a pierde în greutate, organismul vostru va avea întotdeauna nevoie de o sursă bună de proteine. Premiatul Gold Standard Proteine din zer vă va oferi exact asta. Are o gamă largă de arome delicioase care vă vor încânta în ciuda conținutului redus de zahăr. Toate se dizolvă ușor și se absorb rapid. 

 

Gold Standard 100% Proteine din zer și avantajele sale

 • se află printre cele mai bune produse din categoria sa
 • cel mai bine vândut supliment alimentar proteic din lume
 • combină izolatul, concentratul și hidrolizatul din zer
 • conținut scăzut de zahăr
 • testat pentru substanțe interzise
 • ajută la menținerea masei musculare și sănătății oaselor
 • contribuie la dezvoltarea masei musculare
 • în funcție de aromă, poate avea până la 80% conținut proteic de calitate biologică înaltă
 • rată de absorbție extrem de rapidă 
 • ideal pentru pierderea în greutate, precum și pentru dezvoltarea masei musculare
 • perfect pentru prepararea unui shake delicios post-antrenament
 • potrivit pentru utilizare în porridge-uri, smoothie-uri sau deserturi

 

Ingrediente

Aromă Bogat în ciocolată: Amestec de proteine din zer (93%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), cacao pudră degresată, aromă, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu).

Aromă Înghețată de vanilie: Amestec de proteine din zer (98%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), arome [lapte], agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitor (sucraloză), colorant (curcumină).

Aromă Căpșuni: Amestec de proteine din zer (98%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), arome, îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu), agent de îngroșare (gumă xantan), colorant (sfeclă roșie).

Aromă Ciocolată bogată în lapte: Amestec de proteine din zer (91%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), cacao pudră degresată, aromă, clorură de sodiu, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitor (sucraloză).

Aromă Cremă de vanilie franțuzească: Amestec de proteine din zer (98%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), aromă, clorură de sodiu, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitor (sucraloză), colorant (curcumină).

Aromă Biscuiți & cremă: Amestec de proteine din zer (91%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), aromă [lapte], biscuiți zdrobiți (3.2%) (făină de grâu [Gluten], zahăr, grăsimi vegetale: palmier, rapiță; cacao pudră degresată, clorură de sodiu), agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitor (sucraloză).

Aromă Cremă de banane: Amestec de proteine din zer (98%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), aromă [lapte], Colouring (Curcumin), agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu).

Aromă Unt de arahide cu ciocolată: Amestec de proteine din zer (91%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), aromă, cacao pudră degresată, clorură de sodiu, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu).

Aromă Ciocolată cu mentă: Amestec de proteine din zer (93%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), cacao pudră degresată, aromă, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu).

Aromă Zmeură cu ciocolată albă: Amestec de proteine din zer (98%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), bucăți de zmeură liofilizată (1.3%), aromă, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu).

Aromă Ciocolată cu alune: Amestec de proteine din zer (91%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), cacao pudră degresată, aromă [lapte], clorură de sodiu, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu).

Aromă Ciocolată albă: Amestec de proteine din zer (97%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), aromă [lapte], agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitor (sucraloză).

Aromă Caramel Fudge: Amestec de proteine din zer (93%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), cacao pudră degresată, aromă, clorură de sodiu, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitor (sucraloză, Acesulfam K).

Fără aromă: Amestec de proteine [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia).

         

Mod de administrare

Se amestecă o cupă (31 g) de produs cu 180-240 ml de apă sau lapte degresat. Doza zilnică recomandată este de trei ori pe zi - dimineața, după un antrenament și înainte de culcare.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (Bogat în ciocolată) 1 doză (31 g)
Valoare energetică 485 kJ / 116 kcal
Grăsimi 1.4 g
- acizi grași saturați 0.5 g
Carbohidrați 1.3 g
- zaharuri 0.7 g
Fibre 0.7 g
Proteine 24 g
Sare 0.11 g

 

Valori nutriționale (Înghețată de vanilie) 1 doză (31 g)
Valoare energetică 475 kJ / 113 kcal
Grăsimi 1.3 g
- acizi grași saturați 0.4 g
Carbohidrați 1.4 g
- zaharuri 0.7 g
Proteine 24 g
Sare 0.06 g

 

Valori nutriționale (Căpșuni) 1 doză (30 g)
Valoare energetică 474 kJ / 113 kcal
Grăsimi 1.3 g
- acizi grași saturați 0.4 g
Carbohidrați 1.4 g
- zaharuri 0.7 g
Proteine 24 g
Sare 0.06 g

 

Valori nutriționale (Ciocolată bogată în lapte) 1 doză (32 g)
Valoare energetică 498 kJ / 119 kcal
Grăsimi 1.5 g
- acizi grași saturați 0.5 g
Carbohidrați 1.5 g
- zaharuri 0.7 g
Fibre 0.8 g
Proteine 24 g
Sare 0.14 g

 

Valori nutriționale (Cremă de vanilie franțuzească) 1 doză (30 g)
Valoare energetică 473 kJ / 113 kcal
Grăsimi 1.3 g
- acizi grași saturați 0.4 g
Carbohidrați 1.3 g
- zaharuri 0.7 g
Proteine 24 g
Sare 0.14 g

 

Valori nutriționale (Biscuiți & cremă) 1 doză (32 g)
Valoare energetică 503 kJ / 120 kcal
Grăsimi 1.4 g
- acizi grași saturați 0.5 g
Carbohidrați 2.8 g
- zaharuri 1 g
Proteine 24 g
Sare 0.08 g

 

Valori nutriționale (Cremă de banane) 1 doză (30 g)
Valoare energetică 473 kJ / 113 kcal
Grăsimi 1.3 g
- acizi grași saturați 0.4 g
Carbohidrați 1.3 g
- zaharuri 0.7 g
Proteine 24 g
Sare 0.06 g

 

Valori nutriționale (Unt de arahide cu ciocolată) 1 doză (32 g)
Valoare energetică 495 kJ / 118 kcal
Grăsimi 1.4 g
- acizi grași saturați 0.5 g
Carbohidrați 2.1 g
- zaharuri 0.7 g
Fibre 0.5 g
Proteine 24 g
Sare 0.4 g

 

Valori nutriționale (Ciocolată cu mentă) 1 doză (31 g)
Valoare energetică 484 kJ / 116 kcal
Grăsimi 1.4 g
- acizi grași saturați 0.5 g
Carbohidrați 1.3 g
- zaharuri 0.8 g
Fibre 0.7 g
Proteine 24 g
Sare 0.06 g

 

Valori nutriționale (Zmeură & ciocolată albă) 1 doză (30 g)
Valoare energetică 473 kJ / 113 kcal
Grăsimi 1.3 g
- acizi grași saturați 0.4 g
Carbohidrați 1.2 g
- zaharuri 0.8 g
Proteine 24 g
Sare 0.06 g

 

Valori nutriționale (Ciocolată cu alune) 1 doză (32 g)
Valoare energetică 492 kJ / 118 kcal
Grăsimi 1.4 g
- acizi grași saturați 0.5 g
Carbohidrați 1.6 g
- zaharuri 0.9 g
Fibre 0.6 g
Proteine 24 g
Sare 0.17 g

 

Valori nutriționale (Ciocolată albă) 1 doză (30 g)
Valoare energetică 474 kJ / 113 kcal
Grăsimi 1.2 g
- acizi grași saturați 0.4 g
Carbohidrați 1.5 g
- zaharuri 0.7 g
Proteine 24 g
Sare 0.06 g

 

Valori nutriționale (Caramel Fudge) 1 doză (31 g)
Valoare energetică 481 kJ / 115 kcal
Grăsimi 1.4 g
- acizi grași saturați 0.5 g
Carbohidrați 1.2 g
- zaharuri 0.7 g
Fibre 0.7 g
Proteine 24 g
Sare 0.12 g

 

Valori nutriționale (Fără aromă) 1 doză (30 g)
Valoare energetică 468 kJ / 112 kcal
Grăsimi 1.1 g
- acizi grași saturați 0.4 g
Carbohidrați 0.9 g
- zaharuri 0.7 g
Proteine 24 g
Sare 0.15 g

 

Atenție

Alergenii sunt indicați cu caractere aldine în ingrediente. Poate conține gluten, ouă, fructe cu coaja tare și arahide. A se păstra la loc uscat și ferit de căldură.

Detalii produs
EAN 5060469989082
Formă Pudră
Categoria principală Proteine din zer multi-componente
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Metoda de prelucrare a proteinelor Prelucrare diferită
Sursă proteică Zer
BIO Nu
Fără gluten Nu
Fără lactoză Nu
Vegetarian Nu
Vegan Nu
Amestec Mix
Categoria legală a produsului Produse alimentare pentru scopuri nutriţionale particulare
Cod HS 21061080: -- Ostatné
Fabricat în EU
Grup de arome fructe
Înălțime 26.00 cm
Lățime 21.00 cm
Lungime 21.00 cm
Greutate brută 2.53 kg
Fără OMG Da
Număr de bucăți per pachet 4 buc.
Număr de bucăți pe palet 96 buc.
Greutate netă 2.25 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Alte categorii Proteine
Proteine pentru creșterea masei musculare
Proteine din zer whey
Dezvoltarea masei musculare

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți 100% Whey Gold Standard - Optimum Nutrition
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:100% Whey Gold Standard - Optimum Nutrition
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

92 %
92 %
Scor mediu din 767 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

96 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Pentru piața europeană, producatorul Optimum Nutrition are producția în Europa, astfel încât nu poate compara versiunea din USA cu versiunea EU. GymBeam comercializeaza versiunea EU, fiind diferită de versiunea pentru SUA, din cauza diferențelor legislative. Se poate contacta producatorul pe adresa [email protected], pentru a confirma originalitatea produselor comercializate de GymBeam.

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

40 %
Redus pe dracu cu același preț o iei de la decatlon fără reducere, nesimțiți

Considerați utilă această recenzie?

Gramaj (g) Aromă Evaluare Preț Preţ special În stoc
2250 g cremă de banane
(41) 
81%
449,90Lei 319,90Lei
în stoc
2250 g caramele
(20) 
78%
449,90Lei 319,90Lei
în stoc
2250 g ciocolată cu alune
(46) 
88%
449,90Lei 319,90Lei
în stoc
2250 g ciocolată cu mentă
(23) 
80%
449,90Lei 319,90Lei
în stoc
2250 g unt de arahide cu ciocolată
(32) 
86%
449,90Lei 319,90Lei
în stoc
2250 g biscuiți & cremă
(48) 
82%
449,90Lei 319,90Lei
în stoc
2250 g bogat în ciocolată
(146) 
92%
449,90Lei 319,90Lei
în stoc
2250 g căpşuni delicioase
(39) 
84%
449,90Lei 319,90Lei
în stoc
2250 g ciocolată bogată în lapte
(58) 
94%
449,90Lei 319,90Lei
în stoc
2250 g cremă franțuzească de vanilie
(45) 
85%
449,90Lei 319,90Lei
în stoc
2250 g fără aromă
(23) 
82%
449,90Lei 319,90Lei
în stoc
2250 g înghețată de vanilie
(61) 
90%
449,90Lei 319,90Lei
în stoc
2250 g zmeură cu ciocolată albă
(37) 
76%
449,90Lei 319,90Lei
în stoc
450 g bogat în ciocolată
(146) 
92%
130,90Lei 84,90Lei
în stoc
450 g căpșuni
(45) 
87%
130,90Lei 84,90Lei
în stoc
450 g înghețată de vanilie
(61) 
90%
130,90Lei 84,90Lei
în stoc
4540 g bogat în ciocolată
(146) 
92%
759,90Lei 639,90Lei
în stoc
4540 g căpşuni delicioase
(39) 
84%
759,90Lei 639,90Lei
în stoc
4540 g înghețată de vanilie
(61) 
90%
759,90Lei 639,90Lei
în stoc
896 g cremă de banane
(41) 
81%
207,90Lei 154,90Lei
în stoc
896 g ciocolată cu alune
(46) 
88%
207,90Lei 154,90Lei
în stoc
896 g ciocolată cu mentă
(23) 
80%
207,90Lei 154,90Lei
în stoc
896 g unt de arahide cu ciocolată
(32) 
86%
207,90Lei 154,90Lei
în stoc
896 g biscuiți & cremă
(48) 
82%
207,90Lei 154,90Lei
în stoc
896 g bogat în ciocolată
(146) 
92%
207,90Lei 154,90Lei
în stoc
896 g ciocolată bogată în lapte
(58) 
94%
207,90Lei 154,90Lei
în stoc
896 g cremă franțuzească de vanilie
(45) 
85%
207,90Lei 154,90Lei
în stoc
896 g căpșuni
(45) 
87%
207,90Lei 154,90Lei
în stoc
896 g fără aromă
(23) 
82%
207,90Lei 154,90Lei
în stoc
896 g înghețată de vanilie
(61) 
90%
207,90Lei 154,90Lei
în stoc
896 g zmeură cu ciocolată albă
(37) 
76%
207,90Lei 154,90Lei
în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul